GranTurismo98 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά βοήθεια. Από το βράδυ Κυριακής μέχρι σήμερα ξημερώματα Πέμπτης όσο περίεργο και αν ακουστεί έχω σκοτώσει... 28 κουνούπια! Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά, όλο πιστεύω ότι καθάρισα και τα βλέπω να εμφανίζονται 2-2. Είναι και οκτωβριος κιόλας (έχει ζέστη βέβαια). Το googlαρα, δεν νομίζω να έχει στάσιμα νερά κοντά.. Εξάλλου 5ο όροφο μενω. Υποπτεύομαι μήπως κάνα κλιματιστικό που έχω από πάνω μου(να είναι μέσα σε κάνα στάσιμο νερό) ; (βέβαια είναι αδουλευτο εδώ και χρόνο). Επίσης το μπάνιο έχει κάτι πολύ μικρά μυγάκια (μικρότερα από ρυζι) και είναι και αυτά μπόλικα. Από που μπορεί να βγαίνουν τα κουνουπια, παίζει να έχουν κάτι σαν φωλιά εδώ μέσα;;;
overpower Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Στο μαγαζί μου χρησιμοποιούμε το εντομοαποθητικό της hygiene (πράσινο τενεκεδάκι). Κάνει σου λεία για ιπτάμενα (μύγες, κουνούπια, πεταλούδες κτλ). Επισης προτείνω και k othrine (το μισό φακελάκι σε μια συσκευασία Ajax με χλιαρό νερό) για ψεκασμα περιμετρικά από παράθυρα κτλ.
czarjuly Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Ολο το καλοκαιρι δεν ειχαμε ,καιρος λοιπον να κανουν και αυτα την εμφανιση τους,οπλισου με εντομοαπωθητικα και κουραγιο
jackess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εξοπλίσου με ηλεκτρικές ρακέτες και απόλαυσε τη μυρωδιά καμένου εντόμου. Κάλεσε τη παρέα σου να φέρουν και αυτοί τις ρακέτες σου και προσομοιώνοντας το wii κάντε διαγωνισμό τένις. 3 1
duende Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 εχει πολυ κουνουπι τις τελευταιες μερες, λογικα λογω των προσφατων βροχων...ρακετουλα και wii sports 2
Silverage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Πάρε αυτά τα υγρά που βάζουν στην πρίζα, κάνουν καλή δουλειά. Και εγώ κάθε μέρα σκοτώνω καμιά 10αριά. 1
fearless Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Silverage είπε Πάρε αυτά τα υγρά που βάζουν στην πρίζα, κάνουν καλή δουλειά. Με αυτα ησυχασα και εγω
tsofras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, koynoypis είπε NETI? Φύγε εσύ θα σε φάνε λάχανο
Otter Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Κουνούπια τριγύρω πολλά, παρά πολλά, αλλά ποτέ ποτέ δεν είναι αρκετά, είναι το σήμερα το άυριο και το χθες μες στη ζωή σου μόνο αυτά, κάνουν πιο sexy τη ζωή σου, με δυο τσιμπιές. 🎶 Τα υγρά είναι το καλύτερο γιατί τα κοιμίζει και δεν σε ενοχλούν. Ψάξε μήπως έχουν πουθενά φωλιά και για αυτό να εμφανίζονται πολλά, ειδικά σε δωμάτια που παίζει να έχουν υγρασία πχ μπάνιο, κουζίνα. 1
karaLRS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Έχει βγάλει η xiaomi μια κουνουπιέρα που έχει φως και έναν ανεμιστήρα που τα ρουφάει. Έχω βάλει στα δωμάτια των παιδιών και κάνουν δουλειά. Βρίσκω κουνούπια μέσα κάθε μέρα. Το ένα έπιασε και ψύλλο. Κόστος 15€ και ρεύμα 5w
donblunts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Βάλε σε ένα πιάτο ελληνικό καφέ και βάλτου φωτιά. Το καλύτερο, φυσικό, κουνοποαπωθητικό.
jackess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, donblunts είπε Βάλε σε ένα πιάτο ελληνικό καφέ και βάλτου φωτιά. Το καλύτερο, φυσικό, κουνοποαπωθητικό. πως θα παρει φωτια ενα πιατο;;; μονο σε κανα τζακι αλλα ... 1
donblunts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, jackess είπε πως θα παρει φωτια ενα πιατο;;; μονο σε κανα τζακι αλλα ... Στον καφέ βάζεις φωτιά ρε μαν... Μην με καίς και είμαι στο 5ο καφέ.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα