Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια. Από το βράδυ Κυριακής μέχρι σήμερα ξημερώματα Πέμπτης όσο περίεργο και αν ακουστεί έχω σκοτώσει... 28 κουνούπια! Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά, όλο πιστεύω ότι καθάρισα και τα βλέπω να εμφανίζονται 2-2. Είναι και οκτωβριος κιόλας (έχει ζέστη βέβαια). Το googlαρα, δεν νομίζω να έχει στάσιμα νερά κοντά.. Εξάλλου 5ο όροφο μενω. Υποπτεύομαι μήπως κάνα κλιματιστικό που έχω από πάνω μου(να είναι μέσα σε κάνα στάσιμο νερό) ; (βέβαια είναι αδουλευτο εδώ και χρόνο). Επίσης το μπάνιο έχει κάτι πολύ μικρά μυγάκια (μικρότερα από ρυζι) και είναι και αυτά μπόλικα. Από που μπορεί να βγαίνουν τα κουνουπια, παίζει να έχουν κάτι σαν φωλιά εδώ μέσα;;; 

Δημοσ.

Στο μαγαζί μου χρησιμοποιούμε το εντομοαποθητικό της hygiene (πράσινο τενεκεδάκι). Κάνει σου λεία για ιπτάμενα (μύγες, κουνούπια, πεταλούδες κτλ). 

Επισης προτείνω και k othrine (το μισό φακελάκι σε μια συσκευασία Ajax με χλιαρό νερό) για ψεκασμα περιμετρικά από παράθυρα κτλ. 

Δημοσ.

Ολο το καλοκαιρι δεν ειχαμε ,καιρος λοιπον να κανουν και αυτα την εμφανιση τους,οπλισου με εντομοαπωθητικα και κουραγιο

Δημοσ.

Εξοπλίσου με ηλεκτρικές ρακέτες και απόλαυσε τη μυρωδιά καμένου εντόμου.

Κάλεσε τη παρέα σου να φέρουν και αυτοί τις ρακέτες σου και προσομοιώνοντας το wii κάντε διαγωνισμό τένις.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κουνούπια τριγύρω πολλά, παρά πολλά,
αλλά ποτέ ποτέ δεν είναι αρκετά,
είναι το σήμερα το άυριο και το χθες μες στη ζωή σου μόνο αυτά,
κάνουν πιο sexy τη ζωή σου, με δυο τσιμπιές. 🎶

Τα υγρά είναι το καλύτερο γιατί τα κοιμίζει και δεν σε ενοχλούν. Ψάξε μήπως έχουν πουθενά φωλιά και για αυτό να εμφανίζονται πολλά, ειδικά σε δωμάτια που παίζει να έχουν υγρασία πχ μπάνιο, κουζίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει βγάλει η xiaomi μια κουνουπιέρα που έχει φως και έναν ανεμιστήρα που τα ρουφάει. 

Έχω βάλει στα δωμάτια των παιδιών και κάνουν δουλειά. Βρίσκω κουνούπια μέσα κάθε μέρα. Το ένα έπιασε και ψύλλο.

Κόστος 15€  και ρεύμα 5w

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, donblunts είπε

Βάλε σε ένα πιάτο ελληνικό καφέ και βάλτου φωτιά.

Το καλύτερο, φυσικό, κουνοποαπωθητικό.

πως θα παρει φωτια ενα πιατο;;; μονο σε κανα τζακι αλλα ...

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jackess είπε

πως θα παρει φωτια ενα πιατο;;; μονο σε κανα τζακι αλλα ...

Στον καφέ βάζεις φωτιά ρε μαν...
Μην με καίς και είμαι στο 5ο καφέ..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...