Mhlogiatros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Αυτη εχω και θα πηγαινα στη PHILIPS για λιγο καλυτερα χρωματα και δε κουράζει τοσο τα ματια η οχι ;
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, notist είπε Μέχρι πότε ισχύει το newsletter? Είχα καταλήξει να πάρω την aoc Q3279VWFD8. Αυτή είναι καλύτερη? εγώ θα επαιρνα την AOC για το IPS και θα γλυτωνα τα 30-35€ για χρηση games και γενικη χρηση PC αν την θες περισσότερο για ταινιες και καλυτερα μαυρα παρε την Phillips 2
devils_reject Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση, έχω ένα ψιλο παλιό μηχάνημα (10έτιας αν θυμάμαι καλά με i7 όμως το οποίο για αυτά που θέλω να κάνω είναι αρκετό αυτή τη στιγμή παιχνίδια δεν παίζω) και η κάρτα γραφικών μου είναι Gigabyte 9800 gtx+ θα μπορέσει να υποστηρίξει την ανάλυση της philips? Ή δεν υπάρχει ελπίδα... Προς το παρόν είμαι με ένα monitor 24" FullHD samsung αλλά άρχισε να κουράζει αρκετά.
DsLmAnIaC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, devils_reject είπε Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση, έχω ένα ψιλο παλιό μηχάνημα (10έτιας αν θυμάμαι καλά με i7 όμως το οποίο για αυτά που θέλω να κάνω είναι αρκετό αυτή τη στιγμή παιχνίδια δεν παίζω) και η κάρτα γραφικών μου είναι Gigabyte 9800 gtx+ θα μπορέσει να υποστηρίξει την ανάλυση της philips? Ή δεν υπάρχει ελπίδα... Προς το παρόν είμαι με ένα monitor 24" FullHD samsung αλλά άρχισε να κουράζει αρκετά. Θα δώσεις που θα δώσεις τα χρήματα για την οθόνη, πάρε έστω μια μεταχειρισμένη rx 570 ξέρω εγώ να είσαι εντάξει σε όλα. Αλλιως αν τη συνδέσεις μέσω hdmi καθώς displayport δε νομίζω να έχει η κάρτα σου, γιατί να μην ανταπεξέλθει για εργασία γραφείου. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Και αυτη και η AoC εχουν ενα θεμα οταν μπαινει σε αναμονη το pc και ανοιγει μετα παλι μου χανουν τα εικονίδια .Χανουν τελειως τη συνδεση με την οθονη και κανουν το χαρακτηριστικο ηχο οταν κουμπωνεις νεο usb - μετα πρεπει να φτιαχνεις επιφανεια εργασιας 1 και 2 . Να φταιει το display port ; Και στη 570 , 580 και 5700 Xt τα ιδια με συνδεση dp και hdmi
generalb31 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Και αυτη και η AoC εχουν ενα θεμα οταν μπαινει σε αναμονη το pc και ανοιγει μετα παλι μου χανουν τα εικονίδια .Χανουν τελειως τη συνδεση με την οθονη και κανουν το χαρακτηριστικο ηχο οταν κουμπωνεις νεο usb - μετα πρεπει να φτιαχνεις επιφανεια εργασιας 1 και 2 . Να φταιει το display port ; Και στη 570 , 580 και 5700 Xt τα ιδια με συνδεση dp και hdmi Στη philips με hdmi se rx580 δε μου κανει τετοια,μπαινει κανονικα σε αναμονη και μετα εμφανιζει εικονα οπως πριν.
anretal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Και αυτη και η AoC εχουν ενα θεμα οταν μπαινει σε αναμονη το pc και ανοιγει μετα παλι μου χανουν τα εικονίδια .Χανουν τελειως τη συνδεση με την οθονη και κανουν το χαρακτηριστικο ηχο οταν κουμπωνεις νεο usb - μετα πρεπει να φτιαχνεις επιφανεια εργασιας 1 και 2 . Να φταιει το display port ; Και στη 570 , 580 και 5700 Xt τα ιδια με συνδεση dp και hdmi Ούτε εμένα στην aoc μου κάνει πρόβλημα ούτε με HDMI ούτε με dp . Δοκιμασμένο με 5700 και 5700 xt Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από anretal
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα την πηρα και εγω αλλα εχω καποια θεματα . Ρυθμισεις ενεργειας στο bios εχεις Erp on , wake on κτλ ; Εχεις 2 monitor συνδεδεμενα η 1 ; Με 1 δε το κανει . Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros 1
Tasosp22 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2019 στις 7:43 ΠΜ, Mhlogiatros είπε Και αυτη και η AoC εχουν ενα θεμα οταν μπαινει σε αναμονη το pc και ανοιγει μετα παλι μου χανουν τα εικονίδια .Χανουν τελειως τη συνδεση με την οθονη και κανουν το χαρακτηριστικο ηχο οταν κουμπωνεις νεο usb - μετα πρεπει να φτιαχνεις επιφανεια εργασιας 1 και 2 . Να φταιει το display port ; Και στη 570 , 580 και 5700 Xt τα ιδια με συνδεση dp και hdmi Αυτο που λες για τα εικονιδια και για τον χαρακτηριστικο ηχο το κανει και σε μενα που δεν εχω την συγκεκριμενη οθονη αλλα εχω DELL 2717H και μια 43 LG 4K συνδεδεμενες σε rx 580 με HDMI και οι 2 .Ρυθμιση του scale νομιζω διορθωνει τα εικονιδια Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Tasosp22
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επισης κανενας δεν αναφερθηκε στο μηνυμα της philips "Don't leave unattended without screensaver " Για monitor μιλαμε μου τη δινει αυτη η ειδοποιηση για burn -in καθε φορα που αναβει + οτι εχει ENA σπαστικο κουμπι ρυθμισεων ΠΙΣΩ απο την οθονη ελεος δηλαδη . Ενα για ολα για power off το κρατας πατημενο ... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα