Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ, ημουν σήμερα στο μετρό και περνάει ένας ζητιάνος, όχι μεγαλύτερος από 35, ενώ έμοιαζε να είναι και χρήστης ναρκωτικών.

Το θέμα το ανοίγω γιατί αυτό που διαφήμιζε για να πετύχει τον σκοπό του ήταν τεράστια εξογκώματα στο δεξί χέρι καθώς και χαμηλά σε πλάτη/πλευρά αφου είχε σηκωμένη την μπλούζα του. Ίσως δηλαδή να είχε και στο υπόλοιπο σώμα αλλα δεν μπορώ να γνωρίζω.

Το χρώμα τους ήταν κανονικό του δέρματος, ενώ μετά απο ένα σημείο γινόταν και πιο μυτερά. Παρόλα αυτά δεν φαινόταν να μπορεί να τα "σκάσει" σαν απλό σπυράκι.

Σαν αρρώστια λίγο που έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι οτι ήταν λιπώματα. Αλλά τόσα πολλά;

Πάντως σε μέγεθος κάτι τέτοιο ήταν: 7200808c8265b8a85b1bd0f2a4fbfc57_XL.jpg

και φανταστείτε τις περιοχές που φαινόταν φουλ τέτοια. Λες και ήταν ο χάρτης με τα νησιά του Αιγαίου.

Έχει κανείς καμια ιδέα;

Επεξ/σία από lumiakias2017
Δημοσ.

Τελείως ακίνδυνα λιποματα κάτω από το δέρμα, έχω τέτοια στα χέρια, πολύ μικρά βέβαια, τα έχω από 20 ετών, είμαι πάνω από 40. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Τελείως ακίνδυνα λιποματα κάτω από το δέρμα, έχω τέτοια στα χέρια, πολύ μικρά βέβαια, τα έχω από 20 ετών, είμαι πάνω από 40. 

Μόνο αυτό μπορώ να φανταστώ και εγώ. Κάπου είχα ακούσει οτι μπορεί ο οργανισμός να έχει προδιάθεση να εμφανίζει τέτοια. Έχω στην άκρη του μυαλού μου μήπως είναι κάτι που να σχετίζεται ίσως με μολυσμένη σύριγγα.

Πάντως τον θυμήθηκα καλύτερα. Ήταν στην πράσινη γραμμή παλαιότερα και είχε απο πριν το καλοκαίρι σημάδια αλλά όχι τόσο μεγάλα. Ο συγκεκριμένος είχε εξαφανιστεί αρκετούς μήνες. Σήμερα έμοιαζε αρκετά καθαρός σε σχέση με άλλες φορές αλλά τα σημάδια αρκετά αποκρουστικά όπως τα παρουσίαζε και όπως κινιόταν μέσα στον κόσμο.

Δημοσ.

Νομιζω ειναι οιδηματα απο χρηση.....εχω δει και εγω  πολλους τοξικομανεις με τετοια.μ  αν ηταν λιπωματα  γιατι οι περισσοτεροι τοξ. Εχουν; ενω οι μη τοξικς εχουν πολυ χαμηλωτερο πισοστο;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι γιατρός, αλλά αμφιβάλλω αν αυτό που εμφανίζεται στην φωτογραφία είναι ακίνδυνο. Είναι απλά πολύ μεγάλο για να είναι ακίνδυνο, ούτε μιλάμε για κάποιον φουσκωμένο μυ λόγω σκληρής εκγύμνασης. Άσε τον καθένα να δείχνει το κοντό και το μακρύ του, μακριά από μας, κι αν τύχει και εμφανιστεί κάτι τέτοιο στο σώμα μας, συμβουλή από γιατρό και τίποτε άλλο.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί όπως αναφέρθηκε να είναι απλά λιποματα, βέβαια αυτό το κρίνει γιατρός αφού γίνει βιοψία, αν είναι απλά λιποματα η αφαίρεση είναι επέμβαση ρουτίνας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...