george1807 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 17 ώρες πριν, Thezarko13 είπε Ρε σι πήρα στον βασιλοπουλο τηλέφωνο και τους ρωτησα να δω τι παίζει και μου είπαν ότι δεν κάνανε ποτέ επιστροφή χρημάτων και ότι η συνναλαγη έχει γίνει κανονικά χωρίς κανένα θέμα. Τους έδωσα στοιχεία φυσικά για να το δούνε και μου είπαν αυτό το πράγμα. Πήγα ψώνισα με τα λεφτά που μπήκαν να δω μήπως έχει κολλήσει η κάρτα αλλά όχι έγινε κανονικά η πληρωμή... Οπότε καλύτερα να βάλω το ποσό που μπήκε από λάθος μέχρι να τα ξανά τραβήξουν. Σωστά? Λογικά ναι. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται.
Kleftys Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα, μπορεί λίγο off topic... Μόλις χθες δημιούργησα λογαριασμό στην Revolut με virtual κάρτα μόνο (Visa), ήθελα να την βάλω στο Google pay με σκοπό τις ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό, δυστυχώς όταν έβαλα την κάρτα μου έβγαλε ότι η κάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανέπαφες συναλλαγές επίσης τσεκαροντας το BIN μου βγάζει χώρα Μεγάλη Βρετανία. Γνωρίζουμε εάν χρειάζεται να βγάλω φυσική κάρτα για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τις ανέπαφες ή εάν κάνω κάτι λάθος εγώ;
george1807 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Kleftys είπε Καλησπέρα παιδιά και από εμένα, μπορεί λίγο off topic... Μόλις χθες δημιούργησα λογαριασμό στην Revolut με virtual κάρτα μόνο (Visa), ήθελα να την βάλω στο Google pay με σκοπό τις ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό, δυστυχώς όταν έβαλα την κάρτα μου έβγαλε ότι η κάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανέπαφες συναλλαγές επίσης τσεκαροντας το BIN μου βγάζει χώρα Μεγάλη Βρετανία. Γνωρίζουμε εάν χρειάζεται να βγάλω φυσική κάρτα για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τις ανέπαφες ή εάν κάνω κάτι λάθος εγώ; Είναι λίγο θέμα τύχης. Επειδή ακόμα είναι beta το google pay, με κάποιες κάρτες λειτουργεί και με κάποιες άλλες όχι. Είχα μια φυσική mastercard premium και λειτουργούσε μια χαρά. Τώρα με τη metal δεν μου λειτουργεί. 1
Skandalf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω τη metal κάρτα (και με πληρωμή extra καποιου ποσού,σαφώς) χωρίς να γίνω συνδρομητής; Eυχαριστώ Πολύ
george1807 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Skandalf είπε Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω τη metal κάρτα (και με πληρωμή extra καποιου ποσού,σαφώς) χωρίς να γίνω συνδρομητής; Eυχαριστώ Πολύ Όχι. Μπορείς να γίνεις συνδρομητής και να ακυρώσεις αλλά έχει κάποια ρήτρα. Η κάρτα θα σου μείνει αλλά λεπτομέρειες για κόστος κλπ δες εδώ https://www.revolut.com/en-LT/help/getting-started/selecting-a-plan/downgrading-my-plan
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Τωρα πλέον φορολισε για την καρτα ? ξέρει κανείς ?
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Λίγο πιο ξεκάθαρα ποια είναι η ερώτηση;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λίγο πιο ξεκάθαρα ποια είναι η ερώτηση; Κανω το λεγομενο drop shipping και τα λεφτα τις πειπαλ τα βαζω στην ρεβολουτ. Πρεπει να τα βαλω στην φορολογικη γιατι ειμαι φοιτητης και δεν κανω δική μου
Thezarko13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, strack147 είπε Κανω το λεγομενο drop shipping και τα λεφτα τις πειπαλ τα βαζω στην ρεβολουτ. Πρεπει να τα βαλω στην φορολογικη γιατι ειμαι φοιτητης και δεν κανω δική μου Οχι δεν χρειάζετε να τα βάλεις σε καμία φορολογική αφού δεν σου ζητάει ούτε αφμ ούτε τπτ. Μόνο την ταυτότητά δίνεις για να γίνει μια ταυτοποίηση του λογαριασμού στην ρεβολουτ και μόνον. Για τέτοια μικρά ποσά δεν προκειτε να σου πει ποτέ και κάνεις τίποτα. Για αγορές θέλεις την κάρτα δεν έχω καταλάβει.
george1807 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, strack147 είπε Τωρα πλέον φορολισε για την καρτα ? ξέρει κανείς ? Θεωρητικά ναι. Φορολόγησε από το πρώτο ευρώ. Πρακτικά όχι. Εφόσον δεν έχεις δώσει αφμ δύσκολη η ταυτοποίηση ειδικά για μικροποσα.
Thezarko13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Αν του μπαίνουν μικροποσα κάτω των 1000ευρω από κάρτες εξωτερικού πχ (revol, payp) όχι συνεχώς όμως και κάνει ανάληψη με οποιονδήποτε τρόπο θεωρητικα όπως είπε το παλικάρι φορολόγησε κανονικά αλλά δεν προκειτε κάνεις ποτέ να σου κάνει ιστορία γιατί δεν τους νοιαζουν αυτά τα ποσά. Τα καμπανάκια τους βαράνε από μεγαλύτερα νούμερα και σαφώς εκεί θα χουν μεγαλύτερες υπόνοιες φοροδιαφυγής...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Στις 12/11/2019 στις 11:37 ΠΜ, george1807 είπε Θεωρητικά ναι. Φορολόγησε από το πρώτο ευρώ. Πρακτικά όχι. Εφόσον δεν έχεις δώσει αφμ δύσκολη η ταυτοποίηση ειδικά για μικροποσα. Μικροποσα ? ποσα περιπου ανα μηνα
george1807 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, strack147 είπε Μικροποσα ? ποσα περιπου ανα μηνα 999,99€
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Στις 13/11/2019 στις 4:40 ΜΜ, george1807 είπε Καλησπέρα! Θέλω να φορτίσω την εικονική μου Revolut με ένα αρκετά μεγάλο ποσό εν όψει black friday. Υπάρχει κάποια προμήθεια για το top-up; Ή μήπως από κάποιο ποσό και πάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1
george1807 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλησπέρα! Θέλω να φορτίσω την εικονική μου Revolut με ένα αρκετά μεγάλο ποσό εν όψει black friday. Υπάρχει κάποια προμήθεια για το top-up; Ή μήπως από κάποιο ποσό και πάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Από όσο γνωρίζω όχι. Δεν βρήκα και κάτι για fee στο top up 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις