charilaos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Στο hyundai getz της μάνας μου ύστερα από 10 χρόνια χάλασε το ραδιοcd. Σκέφτομαι να το αλλάξω με αυτό: https://www.skroutz.gr/s/17372736/Osio-ACO-4518UBT.html Η ερώτησή μου είναι: Όλα αυτά τα αποσπώμενα ηχοσυστήματα, είναι συμβατά με όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων; Είτε αφορά βύσματα σύνδεσης είτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Ευχαριστώ
piiii Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Αν το εργοστασιακό έχει iso φύσα απο πίσω κάτι θα κάνεις. Αλλιώς κοπτοραπτική αρκεί φυσικά να ξέρεις τι είναι το κάθε καλώδιο. 1
georgeadams Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Στο Getz (του 2006) της γυναίκας μου είχα βάλει ένα απλό Pioneer με Bluetooth. Το Getz είχε ISO connector οπότε το Pioneer κούμπωσε κατευθείαν.
charilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, georgeadams είπε Στο Getz (του 2006) της γυναίκας μου είχα βάλει ένα απλό Pioneer με Bluetooth. Το Getz είχε ISO connector οπότε το Pioneer κούμπωσε κατευθείαν. Είδα και κάποια βίντεο στο internet και όντως το getz έχει connector. Βγαίνει εύκολα η κονσόλα; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από charilaos
georgeadams Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε, αλλά δε θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο.
charilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, georgeadams είπε Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε, αλλά δε θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο. Ευχαριστώ θα το χρόνο σου. Θα το δοκιμάσω αύριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα