stathisaiva Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που γνωρίζει. Ψάχνω ποντίκι για MacBook Pro 2018, ποιο ασύρματο ποντίκι είναι συμβατό χωρίς να πρέπει να βάλω ματάκι σε θύρα type c? Εννοείται ότι δεν ενδιαφέρομαι για magic mouse.
Jiakometi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μπορείς να πάρεις ένα οποιοδήποτε ποντίκι bluetooth.....
CheOnWeb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 16 hours ago, stathisaiva said: Ευχαριστώ! Ρώτα όμως ποια είναι αυτά που συνδέονται κατευθείαν με το Bluetooth του Mac, χωρίς το dongle το οποίο 99% θα είναι κλασικό USB και όχι USB-C.
thodoris20s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εγώ έχω το Mx anywhere 2 της Logitech και συνδέεται ακαριαία. Γενικά με τα ποντίκια της logitech και της apple δεν θα έχεις θέμα 1
giorgosf22 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Θα σου προτεινα το Mx Master 2/2s της Logitech. Αν και ειναι λιγο ακριβουτσικο αξιζει τα λεφτα του. Πολυ καλη μπαταρια, ανετο στη χρηση και εχει υποστηριξη για gestures των mac.
Jiakometi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, giorgosf22 είπε Θα σου προτεινα το Mx Master 2/2s της Logitech. Αν και ειναι λιγο ακριβουτσικο αξιζει τα λεφτα του. Πολυ καλη μπαταρια, ανετο στη χρηση και εχει υποστηριξη για gestures των mac. Βέβαια σε αυτά τα χρήματα ο TS μπορεί να πάει σε Magic Mouse που είναι native.....
stathisaiva Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Παρήγγειλα το Μ535 της Logitech, το βρήκα σε προσφορά, δεν ήθελα να ξεφύγω σε χρήματα. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!
tarantino2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα και από εμένα! Πάρε τo Magic Mouse της Apple και προσπάθησε να μάθεις τα gestures. Δεν θα ξεκολλάς! (Για να προλάβω το κακό λέω απλά πως έχω και Logitech MX Revolution 1 + 2 σε PC, φοβερά και αυτά αλλά σε PC)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Στις 19/10/2019 στις 6:39 ΜΜ, tarantino2004 είπε Καλησπέρα και από εμένα! Πάρε τo Magic Mouse της Apple και προσπάθησε να μάθεις τα gestures. Δεν θα ξεκολλάς! (Για να προλάβω το κακό λέω απλά πως έχω και Logitech MX Revolution 1 + 2 σε PC, φοβερά και αυτά αλλά σε PC) Αν θες να πάθεις σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πάρε magic mouse...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα