elpaso1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θελω να στειλω ενα δεμα απο Θεσσαλονικη στην Αθηνα. Το βαρος ειναι περιπου 2,2 κιλα. Εψαξα λιγο και με speedex βγαινει 25+, με ελτα courier 15 περιπου. Μπηκα και ΕΛΤΑ και μου βγαζει μολις 3,6. Ειναι δυνατον κατι τετοιο; Οταν βαζω να μου υπολογισει συστημενα γραμματα, πιο ακριβα βγαινει απο το δεμα! Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από elpaso1
christakos07 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Φυσικά. Παλιότερα ήταν ακόμη φθηνότερο. Υπολόγισε ότι θα χρειαστεί 3 εργάσιμες για να φτάσει στον προορισμό του(μπορεί βέβαια να φτάσει και σε 1 εργάσιμη). Αν δεν βιάζεσαι το δέμα και δεν είναι κάτι πολύ ευαίσθητο για μεταφορά, προχωράς με ΕΛΤΑ.
theoritikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχει και η λύση του ΚΤΕΛ. Δεν θα δώσεις πάνω από 10-12 ευρώ, θα φτάσει σώο και την ίδια ημέρα που θα το στείλεις (ή την άλλη με το πρώτο δρομολόγιο) ακόμα και το Σαββατοκύριακο. Το μειονέκτημα είναι που θα πρέπει ο παραλήπτης να το παραλάβει από το ΚΤΕΛ , δεν κάνουν διανομές κατ'οίκον Έχω στείλει αρκετές φορές με αυτό το τρόπο πράγματα σε έναν φίλο μου
elpaso1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μα εαν ζηταω την φθηνοτερη μεταφορικη, τοτε μαλλον τα ΕΛΤΑ ειναι μονοδρομος;
soundou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Αν θελεις να σ προσεξουν τα πραματα στελνεις μονο μ κουριερ.εστειλα μ ελτα κουριερ ps4 pro 7€.στο καταστημα της πολης που ηθελα.να παει σπιτι του κανει τα διπλασια
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Μα εαν ζηταω την φθηνοτερη μεταφορικη, τοτε μαλλον τα ΕΛΤΑ ειναι μονοδρομος; Ναι.
elpaso1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 26 minutes ago, ΜΑΝΩΛΗΣ1 said: http://www.comvosexpress.gr/pricelist.asp Ακριβος ο φιλος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα