jadawin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 39 λεπτά πριν, nikangel είπε Καταπληκτική οθόνη με υπέροχα μαύρα και αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής όταν οι άλλοι έβαζαν απλά πλαστικό. Πολύ smoothly σκρολαρισμα και ωραία αίσθηση στο χέρι. Ακόμα και το keyboard του είναι εξαίρετο. Ήχος, κάμερα, οθονάρα. Δεν ειναι τυχαίο που ακόμα το χρησιμοποιω σαν κυρια συσκευή. 7
star12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 εχω ακομα το Nokia lumnia 620 σε μαυρο χρωμα,πριν 4 χρονια το πηρα καινουριο απο μια επιδοτηση και ειπα να το πουλησω ειχα αλλο κινητο.Το τι βλακωδες παζαρια μου καναν μερικοι μιλαμε για σφραγισμενο κινητο και το δινα 150 οταν η βοντα το πουλουσε 270.Ακομα και στο τοτε ρικαρντο ο καθε εξυπνος εκανε προσφορα 50 ευρω.Τελικα το κρατησα για να το δοκιμασω μεχρι που ειδα πως το κινητο εχει το dolby ηχο μεσα εγκ.Και μιας ξεμεινα απο μπ3 πλειρ το χρησιμοποιυσα για μπ3 πλειρ και ο ηχος τα σπαγε. και ακομα τα σπαει. Ετσι για να χω κατι ιστορικο μενει στη συλλογη μου μαζι με ενα παλιο ppc qtek 9000 που τρεχε γουιν 2005 και ειμαι κομπλε.και σε μαυρο χρωμα ειναι κουκλι. Πραματικα τα windows θα μπορουσαν να ξεπερνουσαν τα αντροιντ και κοντραχτυπιοταν με το ιος αν ειχαν καλυτερη υποστηρηξη απο εφαρμογες αλλα δυστηχως ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ στο ελεος του θεου και τωρα αποσυρονται οριστικα. για αυτο οσοι εχετε ακομα τετια συσκευη μια συμβουλη φιλικη παντα ΜΗ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ.θα αποτελει μερος της ιστορια των κινητων χεχε 7
Voodooman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Όταν ξεμένω από κινητό, το μόνο διαθέσιμο για αναπληρωματικό είναι ένα Lumia 925. Ούτε tempered glass, ούτε θήκη, τίποτα. Πανέμορφο και με τα σημερινά δεδομένα, ωραία αίσθηση, ωραία οθόνη, ωραία φωτογραφική, smooth. Παίρνω τα τηλέφωνά μου, βγάζω φωτό, ακούω και FM radio και μετά θέλω να επικοινωνήσω. Το Viber δεν λαμβάνει 100% όλες τις ειδοποιήσεις. Το sports watch μου δεν συνδέεται, ούτε υπάρχει η εφαρμογή. Ο music player (και κανενας από όσο έψαξα) δεν επιτρέπει να κάνεις queue τα τραγούδια. Δεν υποστηρίζει widgets. Ιδρώσαμε για να μπορέσουμε να βάλουμε δικά μας wallpapers. Αν η microsoft δεν ήθελε να παρουσιάσει κάτι που σώνει και καλά να είναι διαφορετικό στην εμφάνιση και αν είχε δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα για να πείσει τους devs, τότε ίσως να έφτιαχνε κάτι πραγματικά αξιόλογο. Έτσι όπως εξελίχθηκε όμως η ανάπτυξή τους, δεν ήταν smartphones A' κατηγορίας σχεδόν ποτέ, παρά για πολύ λίγο καιρό. 1
palawiaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Το 1520 και το 950 XL,τα φυλάω σαν τα μάτια μου. Το 930 και το 950, αφού η γυναίκα τα ξέσκισε, προσπαθώ να τα φυλάξω σαν τα μάτια μου. 😉 3
ppanos7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Παραμένω στο Lumia 640 με αναβαθμισμένο σε windows 10. Σκυλί , έχει αντέξει 4 χρόνια σχεδόν (χωρίς θήκη και τζαμάκια προστασίας) και είναι συγχρονισμένο με το desktop από την πρώτη ημέρα αγοράς του. Δυστυχώς η miicrosoft δεν ασχολήθηκε με τα apk και χαντάκωσε τόσο δυνατά κινητά για το καπρίτσιο με τη NOKIA. και το σνομπ marketing της. Aν "παίξεις " λίγο μαζί του θα καταλάβεις τη διαφορά της αίσθησης στο χέρι από τις πλαστικούρες που κυκλοφορούν τώρα. Φοβερός ήχος στα Mp3 , αξιόλογες φωτογραφίες και video και γρήγορο λογισμικό. Δυστυχώς όμως πάμε για RIP αλλά θα το κρατήσω ως συλλεκτικό. 3
alan2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το προβλημα ειναι η φορτοση των σελίδων στον edge στα windows phone 10. Γινεται με το ζόρι. Μόνο για gps , ξυπνητήρι , FM, και κανα βιντεο στο youtube το χρησιμοποιώ το lumia 640 πλεον σαν 2ο κινητό. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από alan2
intelrisen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 αυτη δεν ηταν που θα εκλειναν την apple και θα τερματιζαν τα iphone? ετσι δεν ελεγαν οι γνωστες....? 3
ppanos7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, alan2 είπε Το προβλημα ειναι η φορτοση των σελίδων στον edge στα windows phone 10. Γινεται με το ζόρι. Μόνο για gps , ξυπνητήρι , FM, και κανα βιντεο στο youtube το χρησιμοποιώ το lumia 640 πλεον σαν 2ο κινητό. Δοκίμασε Monument Browser apk
MDefender Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Είχα για 2 χρόνια το Samsung Ativ S,ήταν και το μοναδικό Samsung Windows Phone,πραγματικά η καλύτερη εμπειρία κινητού που είχα ever,δεν κόλλησε ποτέ,ΠΟΤΕ!Είχα θέματα με εφαρμογές και παιχνίδια που δεν κυκλοφορούσαν ποτέ ή αργούσαν μήνες φυσικά,εκεί ήταν και το κύριο πρόβλημα δυστυχώς που κόστισε την ύπαρξη του λειτουργικού.Κρίμα πραγματικά θα μπορούσε να παίζει χωρίς αντίπαλο η MS όπως ακριβώς και στους υπολογιστές. 2 1
cjs13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Κάτοχος Lumia 925 για 5 και πλέον χρόνια. Μέχρι πριν 2 βδομάδες ήταν η κύρια συσκευή μου. Αντικαταστάθηκε από ένα Redmi Note 7. Απίστευτο λειτουργικό αλλά δυστυχώς η microsoft έβγαλε μόνη της τα ματάκια της. 1
Conan2046 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Τι έπρεπε να κάνει; Να δώσει μερικά χρήματα για να δημιουργήσει εφαρμογές και να τις κρατήσει για την πλατφόρμα της μόνο. Τι έκανε; Ακριβώς το αντίθετο. Αυτή έβαλε την ταφόπλακα, αυτή κάνει τώρα και το μνημόσυνο. 2
viman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε Symbian,palm os,bada,meego,firefox os,webos, blackberry os και τώρα τα windows mobile Το webos με άλλη μορφή υπάρχει πια στις τηλεοράσεις LG. Τουλάχιστον ένα μέρος του ζει. 1 ώρα πριν, cjs13 είπε Κάτοχος Lumia 925 για 5 και πλέον χρόνια. Μέχρι πριν 2 βδομάδες ήταν η κύρια συσκευή μου. Αντικαταστάθηκε από ένα Redmi Note 7. Απίστευτο λειτουργικό αλλά δυστυχώς η microsoft έβγαλε μόνη της τα ματάκια της. Συμφωνώ! Αντίστοιχα κάτοχος 640xl ds . Εδώ κα ένα χρόνο επιστροφή στο Android. Τα windows mobile ήταν πολύ σταθερά και την δουλειά τους την έκαναν νεράκι. 1 1
kurkosdr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, kostasgpa είπε Τα καλύτερα κινητά. Δυστυχώς δεν ευδοκίμησαν όμως. Καλύτερα σε τι; Το γεγονός ότι συνδύαζαν την "κλειστή" φιλοσοφία του iOS (βλ. κλειδωμένη δυνατότητα sideloading μόνο για όσους έχουν άδεια developer) με τα προβληματικά updates του Android, δηλαδή τα χειρότερα των δύο κόσμων; Το γεγονός ότι ήταν μονίμως πίσω σε δυνατότητες hardware σε σχέση με το Android; Την έλλειψη OpenGL ES υποστήριξης; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από kurkosdr 1 1 2
Conan2046 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Καλύτερα σε τι; Το γεγονός ότι συνδύαζαν την "κλειστή" φιλοσοφία του iOS (βλ. κλειδωμένη δυνατότητα sideloading μόνο για όσους έχουν άδεια developer) με τα προβληματικά updates του Android, δηλαδή τα χειρότερα των δύο κόσμων; Το γεγονός ότι ήταν μονίμως πίσω σε δυνατότητες hardware σε σχέση με το Android; Την έλλειψη OpenGL ES υποστήριξης; Είχαν ένα μεγάλο συν. Έπαιρνες ένα κινητό κοντά στα 100 ευρώ το οποίο ανεξάρτητα των χαρακτηριστικών του hardware του δούλευε απροβλημάτιστα όταν εκείνη την εποχή ακόμα και ακριβά android κινητά είχαν lag. Ήταν τόσο εμφανές αυτό που σχεδόν δεν είχε νόημα να βγάζει ναυαρχίδες η mircosoft. 4 1
nikchris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Τραγικά τηλέφωνα, και πολύ άργησαν. Είχα πάρει για δοκιμή το 930 και μετά από καιρό το 640 και είχαν βασικά προβλήματα , πραγματικά 15 χρόνια πίσω από το Android. 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα