corsair04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα Στο υπολογιστή του τίτλου ...θα ήθελα να μου πείτε με ποιο τρόπο βγαίνει η ψήκτρα για καθάρισμα ...υπάρχουν βίδες που δεν μπορώ να δω τι τύπος είναι αλλά και δεν χωράει κάποιο κατσαβίδι ...οποιος ξερει ας μου απαντήσει και που μπορώ να βρω και το αντίστοιχο εργαλείο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα Στο υπολογιστή του τίτλου ...θα ήθελα να μου πείτε με ποιο τρόπο βγαίνει η ψήκτρα για καθάρισμα ...υπάρχουν βίδες που δεν μπορώ να δω τι τύπος είναι αλλά και δεν χωράει κάποιο κατσαβίδι ...οποιος ξερει ας μου απαντήσει και που μπορώ να βρω και το αντίστοιχο εργαλείο..... Mac Pro ποιο μοντέλο ? Στο ifixit κοίταξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, atheatos είπε Mac Pro ποιο μοντέλο ? Στο ifixit κοίταξες? mac pro 2010.... δεν είμαι από Αθήνα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 https://www.ifixit.com/Device/Mac_Pro_2009-2012 ούτε εγώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liospi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 δεν τις καθαρίζεις με κάποιο σπρέι (αέρα) γιατί εάν την βγάλεις πρέπει να καθαρίσεις και τον επεξεργαστή και να αλλάξεις πάστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα