Margiras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σάς, Είμαι στην Vodafone και το βράδυ μου πέφτει η ταχύτητα . Πείρα την Vodafone και μου είπαν δεν βρίσκουν κανένα πρόβλημα. Τώρα μου χτύπησε στην πόρτα η wind και μού είπαι το βράδυ δεν θα πέφτει η ταχύτητα. Είναι αλήθεια αυτό;
donblunts Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Προφανώς στην περιοχή σου, το traffic ανεβαίνει κατακόρυφα το βράδυ. Και για να εξυπηρετηθούν όλοι, ρίχνουν την ταχύτητα. Τράβα screenshot απ'τη σελίδα του ρούτερ σου, πριν και αφού πέσει η ταχύτητα, και στείλτους το με mail.
Margiras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μετά αυτο που λέει η wind δεν είναι αλήθεια; Θα πέφτει και εκεί η ταχύτητα;
QuantumWanderer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Με ποιό τρόπο είναι αντιληπτή η πτώση της ταχύτητας;
A10B Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Αυτό είχε συμβεί και σε εμένα σε διαφορετικές συνδέσεις και περιοχές. Στην αρχή μου έλεγαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μετά πως φταίει η καλωδίωση, το ρούτερ, ο γείτονας, η καμπίνα κ.α και στο τέλος πως δεν φταίνε αυτοί αλλά κάποια ανώτερη δύναμη. Άλλαξα πάροχο και στα δυο και ησύχασα.
adminaros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, Margiras είπε ... Είμαι στην Vodafone και το βράδυ μου πέφτει η ταχύτητα . ...... και στη νοβα , πολλα βραδια, μια απο τα ιδια! μας τα πρήξανε. GRAND PRIX δηλαδή.
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Πρώτα πρέπει να ανακαλύψουμε γιατί πέφτει η βραδινή ταχύτητα και μετά να προτείνουμε λύσεις. 13 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Με ποιό τρόπο είναι αντιληπτή η πτώση της ταχύτητας;
l337 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Στις 16/10/2019 στις 1:25 ΜΜ, Margiras είπε Καλησπέρα σάς, Είμαι στην Vodafone και το βράδυ μου πέφτει η ταχύτητα . Πείρα την Vodafone και μου είπαν δεν βρίσκουν κανένα πρόβλημα. Γίνε πιο συγκεριμένος με το "μου πέφτει η ταχύτητα" και βάλε και τα στοιχεία γραμμής του ρουτερ σου διότι κανείς εδώ μέσα δεν έχει μαντικές ικανότητες. 1
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 αλλο πεφτει η ταχυτητα αλλα ο συγχρονισμος ειναι ο ιδιος και αλλο θεμα μειωνεται ο συγχρονισμος.ειναι δυο τελειως διαφορετικα προβληματα με τελειως αλλες λυσεις.μαλλον εχεις το πρωτο θεμα εσυ On 16/10/2019 at 12:25, Margiras said: Καλησπέρα σάς, Είμαι στην Vodafone και το βράδυ μου πέφτει η ταχύτητα . Πείρα την Vodafone και μου είπαν δεν βρίσκουν κανένα πρόβλημα. Τώρα μου χτύπησε στην πόρτα η wind και μού είπαι το βράδυ δεν θα πέφτει η ταχύτητα. Είναι αλήθεια αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα