nickvas19 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια. Παιδευομαι με την οθονη μου και εχω καποιες αποριες. Εχω ενα μακβοοκ προ 2017....συνδεσα την οθονη στον ανταπτορα που εχω. Με αυτην την συνδεση χανω σε ευκρινεια ή σε κατι; Δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα ουτε των χρωματων ουτε της ευκρινειας. Επαιξα με τα χρωματα απο την οθονη και απο τις ρυθμισεις του μακβοοκ αλλα δεν καταφερα κατι. Επισης τα ηχεια της οθονης δεν δουλευουν για καποιον λογο. Ευχαριστω Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Τι ανάλυση δίνει στην δεύτερη οθόνη το Mac OS? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1440p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό δείχνει στις προτιμήσεις οθόνης (display preferences)? Αν κατάλαβα καλά έπαιξες με τα profiles που σου δίνει για την οθόνη το Mac OS , πάλι στις προτιμήσεις οθόνης. Το καλωδιο είναι της οθόνης φαντάζομαι . Την δοκιμασες σε άλλον υπολογιστή και δείχνει καλύτερα? Δηλαδη είναι πρόβλημα του Mac OS ή γενικότερο πρόβλημα του panel? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Βάλε και Catalina γιατί έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει πιο πολλούς drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 On 16/10/2019 at 12:40, nickvas19 said: Γεια σας παιδια. Παιδευομαι με την οθονη μου και εχω καποιες αποριες. Εχω ενα μακβοοκ προ 2017....συνδεσα την οθονη στον ανταπτορα που εχω. Με αυτην την συνδεση χανω σε ευκρινεια ή σε κατι; Δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα ουτε των χρωματων ουτε της ευκρινειας. Επαιξα με τα χρωματα απο την οθονη και απο τις ρυθμισεις του μακβοοκ αλλα δεν καταφερα κατι. Επισης τα ηχεια της οθονης δεν δουλευουν για καποιον λογο. Ευχαριστω Με HDMI το έχεις; Μήπως η άμεση σύγκριση με την οθόνη του Mac σε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καλά; Επίσης μην ξεχνάς ότι η MSI είναι και πολύ μεγαλύτερη απ' την 13/15" του Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 ναι το 1440p το δειχνει στις ρυθμισεις του μακ και αμα μπω στο μενου της τηλεορασης. εβαλα και 1080p αλλα εχω την εντυπωση αλλου ειναι καλυτερη αλλου χειροτερη. Δεν δοκιμασα αλλο υπολογιστη δεν εχω καποιον αλλο να δοκιμασω. απο οτι διαβασα ειναι το πανελ. εχω βαλει καταλινα. το μαυρο με χαλαει ειχα δει μια qled ή οled δεν θυμαμαι......ηταν ανοιχτη και νομιζες οτι δεν ειναι ανοιχτη στο μαυρο. κατι τετοιο ψαχνω παιδια. Ναι με hdmi την εχω ....ψιλοπαιδευομαι με τα χρωματα αυτες τις μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 επισης το freesync ειναι μονο για παιχνιδια ή και για ταινιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 απλά μια υπενθύμιση ότι η οθόνη των macbooks είναι απλά εκ-πλη-κτι-κή, οπότε οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας φανεί... μέτριο! 😚 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 και ποια ειναι αναλογη της με 1000ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 H LG γενικά βγάζει πολύ καλά monitor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα