Napier Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Στις 14/11/2019 στις 1:02 ΠΜ, Neoss είπε Ναι προφανώς η ξένη γλώσσα θεωρείται ειδικό πρόσόν και ορθά αμείβεται παραπανω αλλά ειναι πολυ μεγάλη απόκλιση. Δηλαδή εγώ άμα πάω θα χτυπάω (βαλε και κουπονια ξερω γω μεσα κ καμια υπερωρια πχ) 1100-1200 ευρώ και ένας συνάδελφος μου σε ελληνόφωνο τμήμα τα ΜΙΣΆ ενώ προκειται για την ίδια δουλειά? Υπερβολικό. Ειδικά αν καλοσκεφτείς οτι εχει και πιο δύσκολα πόστα. Κανονικα θα επρεπε έστω 700-800 ευρώ τουλάχιστον και αυτοί. Τοσα εκατομμύρια βγαζουν αυτες οι εταιρίες... ναι τοσο ειναι στη Teleperformance τα ξενογλωσα. ο φιλος μου που ειναι και σε δυσκολη γλωσα καθαριζει 1100 το μηνα, χωρις τα εξτραδακια που ειναι κουπονια (αλλα αυτα δεν ειναι σταθερα καθε μηνα). 2 χρονια ειναι στην Teleperformance και ειναι πολυ ευχαριστιμενος
Neoss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Napier είπε ναι τοσο ειναι στη Teleperformance τα ξενογλωσα. ο φιλος μου που ειναι και σε δυσκολη γλωσα καθαριζει 1100 το μηνα, χωρις τα εξτραδακια που ειναι κουπονια (αλλα αυτα δεν ειναι σταθερα καθε μηνα). 2 χρονια ειναι στην Teleperformance και ειναι πολυ ευχαριστιμενος Nαι ετσι βλεπω. Οι αγγελιες εργασίας τους άλλωστε οσον αφορά το τι δινουν ειναι αρκετά αναλυτικές. Πχ ειμαι γερμανοφωνος και το σκεφτομαι να τους εστελνα μια αιτηση εκει, ειχα αλλωστε και παλαιότερα πρόταση απο εκεινους. Δεν ειναι και ασχημα 1000 ευρω καθαρά συν φαγητο φθηνο μεσω των κουπωνιων καθως και διπλό μισθό Χριστουγεννα και μισό παραπανω Πασχα Καλοκαιρι. Και συνεπεις στις πληρωμες οπως και υπερωριες κτλπ. Συν το οτι ειναι 5θημερη δουλειά. Απλα για την ΤΡ ακουγονται διάφορα αρνητικά που σε αποθαρρυνουν, επισης οτι δεν αντεχει ο κοσμος απο αποψη κλιματος και ανωτέρων και οτι ειναι αυστηρά και οτι κανουν διαρκως μικρα συμβολαια το ενα μετα το άλλο. Απ την αλλη δεν ειναι να το κανεις και για πάντα αυτό, για κανα 1-2 ετη πιστευω ενταξει ειναι, ειδικα αμα εχεις αναγκη λεφτά που να σου μενει και κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα