imblish Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : 800euro Χρήση υπολογιστή : για gaming όσο πάει με δυνατότητα και αναβάθμισης πιο μετά Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι υπάρχει ήδη 1080p 60hz Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όΧι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). : απο ηράκλειο κρήτης. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? δεν θέλω να είναι σπασμένα κομμάτια, κυρίως από eshop.gr θα έλεγα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? το φτιάχνω και εγώ δεν με νοιάζει Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . θα μπει λογικά windows10 αλλα απο φοιτητικο. το build που έχω βρει είναι το παρακάτω επεξεργασία για να προλάβω κουτί και τροφοδοτικό υπάρχουν ήδη. στα 800 είναι τα υπόλοιπα Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από imblish
Rhamnusia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Αφού το φτιάχνεις μόνος δεν σκέφτεσαι να πας σε σπαστά κομμάτια από σκρουτζ καλύτερα; Ανάλογα με την σύνθεση μπορείς να χωρέσεις και 1660ti/5700/2060 (δεν γνωρίζω αν υπάρχει διαθέσιμη ακόμα), 1τβ nvme, ψηλότερα χρονισμένες μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα