Προς το περιεχόμενο

nova δικαιωμα επαναχωρησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 26/11/2019 at 16:31, HateMe said:

Επειδή οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως να το ελέγξουν, να τους πεις να το ελέγξουν ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΚΕΣ!

Θα καταλάβουν, και αν δεν καταλάβουν, να ρωτήσουν κάποιον υπεύθυνο βάρδιας να τους εξηγήσει.

τι εννοεις απο τις μετρικες?σε καμπινα voda πεφτει.

22 hours ago, DiamadisMxd said:

και εγώ είχα καλέσει Νοβα ενω ημουν συνδρομτητης για αναβαθμιση VDSL και μου λενε οτι δεν ειχαν διαθεσιμο σε περιοχη.Κανω αιτημα για βονταφον και μου κανουν οτι εχουμε VDSL στην περιοχη σου ( μεσω καμπινας Vodafone ) και μαλιστα τα 100mbps στα 30 ευρώ.Προφανώς δέχτηκα,αλλά τωρα πολεμαω βονταφον γιατί είχα κανει φορητοτητα εκεί..

Για τη βονταφον εχει περασει 1 μηνας χωρις να στειλουν ρουτερ και μ ειπαν πως δεν εχουν διαθεσιμη θυρα(μαλλον γιατι της δωσανε σε αλλους παροχους οπως Νοβα)και περειμενουν τον οτε να τους δωσει κατι που μπορει να παρει καιρο κ εγω και καλα ειμαι δεσμευμενος.Η πωλητρια στην αιτηση ειχε κλικαρει μονη της να μ ενεργοποιηθει η υπηρεσια μετα απο 15 μερες,μαλλον για να κερδισουν χρονο(κατι που ειναι παρανομο αν δεν στο αναφερει τηλεφωνικα)και τωρα τα εχώ κανει ολα μπαχαλο γιατι μ λενε για να φυγω θα πληρωσω.Εστειλα επιστολες σε ΕΕΤ και καταναλωτη και ζητησα και τα αρχεια καταγραφης κλησεων απο πωλητριες.Τωρα η βονταφον ειναι εξαφανισμενη και αυριο η Νοβα μου βαζει τη συνδεση..Υπαρχει περιπτωση να μου ξανα τραβηξει τη γραμμη η Βονταφον αλλα θα την παρει πισω η Νοβα..Μπλεξιμο γενικα......Συμπερασμα μακρια απο Vodafone ουτε γραμμες για τους πελατες τους δεν εχουν....

α.κατι γραφεις λαθος στην πρωτη παραγραφο ή κατι δεν καταλαβα εγω.η Nova αν καταλαβα σου ειπε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και εσυ τωρα θα πας vodafone σωστα? Nova ειχες πριν? επισης δεν καταλαβα αυτο που λες η Nova σου βαζει την συνδεση αυριο.Δεν ειχες συνδεση πριν?και η nova σου βαζει adsl τωρα? για να σε ενεργοποιησει ενας παροχος πρεπει να εχει τραβηξει και να εχει σε ετοιμοτητα την φορητοτητα ωστε οταν ενεργοποιηθεις να γινει Completed.τωρα αν την ξαναζητησει μετα η vodafone δεν ξερω. β.πως γινεται να ειναι Kv vodafone και να μην εχει πορτα? εκτος αν εννοουν δεν υπαρχει ζευκτικο μεχρι το καφαο του Ote. επισης εφοσον δεν εχεις ενεργοποιηθει γιατι να πληρωσεις ?η αιτηση μπορει να εχει φαει Reject ήδη.εκτος αν την ξαναυποβαλλουν ή αν περιμενουν επιτηδες για να σε ενεργοποιησουν μολις υπαρξει διαθεσιμοτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω για τον φιλο πιο πανω εγω εχω σιγουρα διαθεσιμοτητα απο την voda γτ η καμπινα ειναι ενος ετους και εκτος απο αυτο δεν μενω κεντρο αλλα προαστιο το οποιο δεν ειναι πυκνοκατοικημενο.ισως απο το νεο χρονο να δοκιμασω να φυγω .ειμαι σιγουρος βεβαια οτι θα φαω πεναλντι απο νοβα αλλα οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

vdsl 100
καμπινα vodafone
παιρνω 100 απο wind (σχετικα γρηγορα αφοτου δωθηκε απο vodafone)
και απο nova δωθηκε πλεον 100 απλα αργησε τυχαια το ειδα σημερα την ειχα ξεγραψει αλλα θα τη ξαναθυμηθω οταν ειναι να ανανεωσω
τωρα πληρωνω 37 με σταθερα κινητα στη wind αν ειναι να με πανε 42 εχω φυγει, ισως και στα 37

Επεξ/σία από akaloith

On 30/11/2019 at 18:01, alexisnik19911 said:

δεν ξερω για τον φιλο πιο πανω εγω εχω σιγουρα διαθεσιμοτητα απο την voda γτ η καμπινα ειναι ενος ετους και εκτος απο αυτο δεν μενω κεντρο αλλα προαστιο το οποιο δεν ειναι πυκνοκατοικημενο.ισως απο το νεο χρονο να δοκιμασω να φυγω .ειμαι σιγουρος βεβαια οτι θα φαω πεναλντι απο νοβα αλλα οκ.

εφοσον εχει μπει καμπινα καπου ειτε οτε ειτε voda ειτε Wind αργα ή γρηγορα θα δωσουν ολοι οι παροχοι απο αυτην.οποτε ισως να μπορεις να μεινεις και να βαλεις vdsl απο Nova ασχετα που θα πεφτεις σε χαλκο οτε και καμπινα voda.

On 01/12/2019 at 00:14, akaloith said:

vdsl 100
καμπινα vodafone
παιρνω 100 απο wind (σχετικα γρηγορα αφοτου δωθηκε απο vodafone)
και απο nova δωθηκε πλεον 100 απλα αργησε τυχαια το ειδα σημερα την ειχα ξεγραψει αλλα θα τη ξαναθυμηθω οταν ειναι να ανανεωσω
τωρα πληρωνω 37 με σταθερα κινητα στη wind αν ειναι να με πανε 42 εχω φυγει, ισως και στα 37

ναι αργα ή γρηγορα ολοι δινουν.πρωτος δινει παντα αυτος στον οποιο ανηκει η καμπινα.κατα τα αλλα οτι παροχο και να βαλεις καποιος τον ιδιο χαλκο θα παρει που ειναι του οτε και την ιδια πορτα στο Dslam που ειναι της voda στην συγκεκριμενη περιπτωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 23/11/2019 στις 9:10 ΜΜ, MoviemakerGr είπε

Δεν ανοίγω νέο θέμα για ευνοήτους λόγους..

Θα ήθελα αν ξέρεις να μου εξηγήσεις κάτι,

Είχα forthnet vDsl 50 και ήμουν στα 46 καρφωμενος για ενάμιση χρόνο,είπα να αναβαθμίσω στα 100 το upload ανέβηκε αλλά το down έμεινε ασταθές στα 46 πάλι..

Το δίνουν στον Οτε (βλάβη) μετά από εξέταση της γραμμής μου και πραγματικά μετά από αυτό συγχρονίζω στα 81.

Το πρόβλημα ποιο είναι τώρα,ότι μετά από 1ωρα η 3ωρες η 5 ώρες και χωρίς να γίνει αποσύνδεση πέφτει στα 74.. τους ξαναπηρα τηλ και έδωσαν άλυτο το πρόβλημα πάλι στον Οτε.. αφού τους είπα ότι δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης με αυτές τις ταχύτητες και θα επιστρέψω στην 50αρα αν δεν λυθεί.

Μπορείς μήπως να φανταστείς γιατί συμβαίνει αυτό ? Μπορεί να έχει και το ρουτερ συμμετοχή ?

Ευχαριστώ.

Ξεκάθαρα θεμα μοντεμ ήταν τελική πήρα ενα Asus και είμαι καρφωμενος στα 81400.

Όσοι πάτε forthnet 100 υποχρεώστε τους σε αλλαγή μοντεμ πριν δεχτείτε την σύμβαση..

Καμιά βοήθεια από αρμόδιο τμήμα μόνος μου το έψαξα,μονος μου το έλυσα,ούτε τις βασικές ρυθμίσεις router δεν ήξεραν δυστυχώς..

Δυστυχώς και πάλι  μετα απ'ολα αυτα διαπίστωσα ότι το σημείο που τους βρήκα είναι σαφώς χειρότερο απο το σημείο που τους ειχα αφήσει..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 16/12/2019 at 19:39, MoviemakerGr said:

Ξεκάθαρα θεμα μοντεμ ήταν τελική πήρα ενα Asus και είμαι καρφωμενος στα 81400.

Όσοι πάτε forthnet 100 υποχρεώστε τους σε αλλαγή μοντεμ πριν δεχτείτε την σύμβαση..

Καμιά βοήθεια από αρμόδιο τμήμα μόνος μου το έψαξα,μονος μου το έλυσα,ούτε τις βασικές ρυθμίσεις router δεν ήξεραν δυστυχώς..

Δυστυχώς και πάλι  μετα απ'ολα αυτα διαπίστωσα ότι το σημείο που τους βρήκα είναι σαφώς χειρότερο απο το σημείο που τους ειχα αφήσει..

και να παρεις αλλο ρουτερ δεν σημαινει οτι θα φτασεις τοσο.υπαρχουν αυτα που δεν ειναι vectoring μεχρι 100mbit φτανουν αυτα που ειναι vectoring 100mbit και τα super vectoring 300mbit.100 Mbit μπορεις να πιασεις ακομα και με το 788vn v2 το οποιο το εδιναν στο adsl.απο εκει και περα ειναι θεμα chipset>εχω δει router να μου λεει attainable 100 και αλλο να μου λεει 80. οποτε δεν σημαινει οτι το πιο καινουριο θα ειναι και καλυτερο.επισης το βασικο να εχει καποιος σωστα την καλωδιωση χωρις bridge taps για να παρει το μεγιστο.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

κατα τα αλλα τα ρουτερ του παροχου ειναι zero touch. δεν μπορεις να πειραξεις κατι για να συγχρονισει περισσοτερο.αλλαζει το Chipset. εβαλα το zte 288πανω και εβγαζε 80 attainable Οταν με αλλο router νομιζω fritz ηταν ειχα δει 100. και με ενα αλλο 110 αν θυμαμαι σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...