alexisnik19911 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.ειμαι στην νοβα και πριν 4 ημερες δεχτηκα νεα τηλεφωνικη ανανεωση καθως το συμβολαιο εληγε σε λιγες μερες.το θεμα ειναι τωρα οτι η vodafone ενεργοποιηση την καμπινα κοντα στο σπιτι μου και θα μπορω να εχω πλεον vdsl.το θεμα ειναι τωρα οτι μπορω να φυγω απο την νοβα εντος 15 ημερων η δεν ισχυει? *υπαναχώρηση Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από alexisnik19911
helicoid Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχικά, λέγεται υπαναχώρηση και όχι επαναχώρηση. Μπορείς να ακυρώσεις την ανανέωση βρίσκοντας την φόρμα υπαναχώρησης, συμπληρώνοντας την, βάζοντας ως αιτιολογία οτι ήσουν υπό καθεστώς σύγχησης και δεν κατάλαβες τους όρους του νέου συμβολαίου, απαιτώντας την ακύρωσή του. Φυσικά θα βάλεις μέσα όλες τις λεπτομέρειες όπως ημερομηνίες, ονόματα, τοποθεσίες, όλα σε formal ύφος, θα κλείσεις με το "με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μου" κτλ. Δεν θα πείς "γειά χαρά, είμαι ο Αλέξης και αν γίνεται θα ήθελα να πάω στην Vodafone" γιατί θα σε φάνε λάχανο. Ψάξε online για παραδείγματα συμπληρωμένων αιτήσεων. Μετά θα βρεις τον αρμόδιο αριθμό fax της συγκεκριμένης εταιρείας και θα στείλεις την φόρμα εκεί με fax. Καλύτερο ακόμα θα είναι να πας σε φυσικό μαγαζί της εταιρείας και να απαιτήσεις να στείλουν αυτοί το fax στο αρμόδιο τμήμα. Θα σου πούνε μα-μου-μη-δεν το κάνουμε κτλ, αλλά αν επιμείνεις (ή κάνεις λίγη φασαρία) θα το κάνουνε. Ζήτα και αποδεικτικό αποστολής. Κάντα όμως αύριο ώστε να μην περνάνε οι μέρες. Αυτοί θα σου ροκανίζουν χρόνο όπως μπορούν, μέχρι να βρούνε το fax θα περάσουν 4-5 μέρες στο νερό. Ίσως χρειαστεί και τηλέφωνα. Πριν κάνα χρόνο που χρειάστηκε να το κάνω για συγγενικό πρόσωπο που είχε φάει παραμύθι από την wind μια χαρά δούλεψε. Απλά πρέπει να επιμένεις και να κινείσαι γρήγορα. Πχ για να καταλάβεις κανένα fax της Wind δεν δούλευε από αυτά που αναγράφανε στο site τους. Επίσης μου έλεγαν οτι δεν γίνεται ακύρωση με καμιά παναγία. Άσε που δεν λαμβάνανε το fax ούτε στους κανονικούς αριθμούς, έπρεπε να παίρνω τηλέφωνα και να τσεκάρω. Τελικά μια χαρά έγινε η υπαναχώρηση. Απλά πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω, να μην τους αφήσεις να σου φάνε τον χρόνο με προφάσεις οτι δεν ήρθε το fax, δεν είναι ευανάγνωστο, ή να σου πουλήσουν τσαμπουκά οτι δεν γίνεται. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από helicoid
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 33 minutes ago, alexisnik19911 said: καλησπερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.ειμαι στην νοβα και πριν 4 ημερες δεχτηκα νεα τηλεφωνικη ανανεωση καθως το συμβολαιο εληγε σε λιγες μερες.το θεμα ειναι τωρα οτι η vodafone ενεργοποιηση την καμπινα κοντα στο σπιτι μου και θα μπορω να εχω πλεον vdsl.το θεμα ειναι τωρα οτι μπορω να φυγω απο την νοβα εντος 15 ημερων η δεν ισχυει? εφοσον εβαλε καμπινα η vodafone μπορεις να ενεργοποιησεις vdsl και στην nova που θα σου δωσει με την σειρα της απο την καμπινα της vodafone
alexisnik19911 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε εφοσον εβαλε καμπινα η vodafone μπορεις να ενεργοποιησεις vdsl και στην nova που θα σου δωσει με την σειρα της απο την καμπινα της vodafone και που ξερουμε οτι η νοβα εχει μισθωσει γραμμες απο την καμπινα της βοντα? 1
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 11 hours ago, alexisnik19911 said: και που ξερουμε οτι η νοβα εχει μισθωσει γραμμες απο την καμπινα της βοντα? το ρωτας.γενικοτερα δινει και απο vodafone και απο wind
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 On 16/10/2019 at 21:14, alexisnik19911 said: οκ ευχαριστω πολυ. ενημερωσε μας τι εγινε απο περιεργεια. :). απλά πρεπει να κανεις αιτηση για να γυρισεις σε vdsl. και ρωτησες τους αν πραγματι δινουν.αλλα γενικοτερα δινουν.
alexisnik19911 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 τελικα δεν το προχωρησα το θεμα ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας!
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 27 minutes ago, alexisnik19911 said: τελικα δεν το προχωρησα το θεμα ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας! αν εμεινες Nova ανα πασα στιγμη μπορεις να ζητησεις vdsl. και voda να πηγες παλι μπορεις ανα πασα στιγμη να ζητησεις vdsl. οτι εχεις συμβολαιο πχ 2 χρονια δεν σου απαγορευει να κανεις αναβαθμιση υπηρεσιας.ποινη υπαρχει για διακοπη και για υποβαθμιση υπηρεσιας.
alexisnik19911 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλεσα στην νοβα και μου ειπαν οτι δεν υποστηριζεται vdsl στην περιοχη μου.οποτε το αφηνω οπως ειναι. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από alexisnik19911
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, alexisnik19911 said: καλεσα στην νοβα και μου ειπαν οτι δεν υποστηριζεται vdsl στην περιοχη μου.οποτε το αφηνω οπως ειναι. πολλα ατομα ειχαν γραψει σε καποιο θεμα οτι κοιταγαν wizard και δεν εβλεπαν διαθεσιμοτητα ή επαιρναν Nova και τιποτα και οταν πηγαν απο το τοπικο καταστημα μια χαρα ολα.μπορει βεβαια επειδη ειναι καινουρια καμπινα ειτε να μην εχει δοθει σε λειτουργια ή να μην εχει ακομα διαθεσιμοτητα η forthnet λογω οτι μπηκε τωρα.εκει το ξανακοιτας λιγο καιρο μετα.θελει και λιγο υποδομη απο πισω απο τον καθε παροχο για να παρει vdsl απο τις καμπινες του αλλου παροχου.
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Στις 31/10/2019 στις 3:48 ΜΜ, poulinos είπε πολλα ατομα ειχαν γραψει σε καποιο θεμα οτι κοιταγαν wizard και δεν εβλεπαν διαθεσιμοτητα ή επαιρναν Nova και τιποτα και οταν πηγαν απο το τοπικο καταστημα μια χαρα ολα.μπορει βεβαια επειδη ειναι καινουρια καμπινα ειτε να μην εχει δοθει σε λειτουργια ή να μην εχει ακομα διαθεσιμοτητα η forthnet λογω οτι μπηκε τωρα.εκει το ξανακοιτας λιγο καιρο μετα.θελει και λιγο υποδομη απο πισω απο τον καθε παροχο για να παρει vdsl απο τις καμπινες του αλλου παροχου. Δεν ανοίγω νέο θέμα για ευνοήτους λόγους.. Θα ήθελα αν ξέρεις να μου εξηγήσεις κάτι, Είχα forthnet vDsl 50 και ήμουν στα 46 καρφωμενος για ενάμιση χρόνο,είπα να αναβαθμίσω στα 100 το upload ανέβηκε αλλά το down έμεινε ασταθές στα 46 πάλι.. Το δίνουν στον Οτε (βλάβη) μετά από εξέταση της γραμμής μου και πραγματικά μετά από αυτό συγχρονίζω στα 81. Το πρόβλημα ποιο είναι τώρα,ότι μετά από 1ωρα η 3ωρες η 5 ώρες και χωρίς να γίνει αποσύνδεση πέφτει στα 74.. τους ξαναπηρα τηλ και έδωσαν άλυτο το πρόβλημα πάλι στον Οτε.. αφού τους είπα ότι δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης με αυτές τις ταχύτητες και θα επιστρέψω στην 50αρα αν δεν λυθεί. Μπορείς μήπως να φανταστείς γιατί συμβαίνει αυτό ? Μπορεί να έχει και το ρουτερ συμμετοχή ? Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 On 23/11/2019 at 21:10, MoviemakerGr said: Δεν ανοίγω νέο θέμα για ευνοήτους λόγους.. Θα ήθελα αν ξέρεις να μου εξηγήσεις κάτι, Είχα forthnet vDsl 50 και ήμουν στα 46 καρφωμενος για ενάμιση χρόνο,είπα να αναβαθμίσω στα 100 το upload ανέβηκε αλλά το down έμεινε ασταθές στα 46 πάλι.. Το δίνουν στον Οτε (βλάβη) μετά από εξέταση της γραμμής μου και πραγματικά μετά από αυτό συγχρονίζω στα 81. Το πρόβλημα ποιο είναι τώρα,ότι μετά από 1ωρα η 3ωρες η 5 ώρες και χωρίς να γίνει αποσύνδεση πέφτει στα 74.. τους ξαναπηρα τηλ και έδωσαν άλυτο το πρόβλημα πάλι στον Οτε.. αφού τους είπα ότι δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης με αυτές τις ταχύτητες και θα επιστρέψω στην 50αρα αν δεν λυθεί. Μπορείς μήπως να φανταστείς γιατί συμβαίνει αυτό ? Μπορεί να έχει και το ρουτερ συμμετοχή ? Ευχαριστώ. ειτε προβλημα καλωδιωσης στο σπιτι ειτε προβλημα χαλκου εξω. για το σπιτι κανεις αυτα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf για να μην εχεις παραλληλα.απο εκει και περα μπορει να ειναι και εξω το θεμα. λιγο παραξενη η γραμμη να ειναι μπορει να αλλαζει ο συγχρονισμος .το ρουτερ δυσκολα.οσες φορες εχω δει Low sync με Modem router ηταν μονιμο(Hardware βλάβη δηλαδη). μιλαω για περιπτωση που φταιει το ρουτερ και οχι Low sync λογω χαλκου. καλο θα ηταν να γινει δοκιμη στην εισαγωγή /χωνευτη ή να δοκιμασει αλλη καθετη μηπως το δημιουργει η καθετη αυτο.εκτος αν εχεις παραλληλα οποτε φτιαξτα για να παρεις το μεγιστο. το καλο ειναι οτι ναι μεν εχεις χαμηλοτερη ταχυτητα στο download αλλα κερδισες τα 10 του Upload(αυτο αν σε νοιαζει το παραπανω Upload της 100αρας). αλλιως αν ειναι κατω απο καποιο οριο μπορεις να γυρισεις σε μικροτερο πακετο.δεν θυμαμαι ποσο ειναι το οριο(καπου κοντα στα 75 νομιζ). 1
HateMe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Στις 31/10/2019 στις 3:46 ΜΜ, alexisnik19911 είπε καλεσα στην νοβα και μου ειπαν οτι δεν υποστηριζεται vdsl στην περιοχη μου.οποτε το αφηνω οπως ειναι. Επειδή οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως να το ελέγξουν, να τους πεις να το ελέγξουν ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΚΕΣ! Θα καταλάβουν, και αν δεν καταλάβουν, να ρωτήσουν κάποιον υπεύθυνο βάρδιας να τους εξηγήσει.
DiamadisMxd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2019 στις 3:46 ΜΜ, alexisnik19911 είπε καλεσα στην νοβα και μου ειπαν οτι δεν υποστηριζεται vdsl στην περιοχη μου.οποτε το αφηνω οπως ειναι. και εγώ είχα καλέσει Νοβα ενω ημουν συνδρομτητης για αναβαθμιση VDSL και μου λενε οτι δεν ειχαν διαθεσιμο σε περιοχη.Κανω αιτημα για βονταφον και μου κανουν οτι εχουμε VDSL στην περιοχη σου ( μεσω καμπινας Vodafone ) και μαλιστα τα 100mbps στα 30 ευρώ.Προφανώς δέχτηκα,αλλά τωρα πολεμαω βονταφον γιατί είχα κανει φορητοτητα εκεί.. Για τη βονταφον εχει περασει 1 μηνας χωρις να στειλουν ρουτερ και μ ειπαν πως δεν εχουν διαθεσιμη θυρα(μαλλον γιατι της δωσανε σε αλλους παροχους οπως Νοβα)και περειμενουν τον οτε να τους δωσει κατι που μπορει να παρει καιρο κ εγω και καλα ειμαι δεσμευμενος.Η πωλητρια στην αιτηση ειχε κλικαρει μονη της να μ ενεργοποιηθει η υπηρεσια μετα απο 15 μερες,μαλλον για να κερδισουν χρονο(κατι που ειναι παρανομο αν δεν στο αναφερει τηλεφωνικα)και τωρα τα εχώ κανει ολα μπαχαλο γιατι μ λενε για να φυγω θα πληρωσω.Εστειλα επιστολες σε ΕΕΤ και καταναλωτη και ζητησα και τα αρχεια καταγραφης κλησεων απο πωλητριες.Τωρα η βονταφον ειναι εξαφανισμενη και αυριο η Νοβα μου βαζει τη συνδεση..Υπαρχει περιπτωση να μου ξανα τραβηξει τη γραμμη η Βονταφον αλλα θα την παρει πισω η Νοβα..Μπλεξιμο γενικα......Συμπερασμα μακρια απο Vodafone ουτε γραμμες για τους πελατες τους δεν εχουν.... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από DiamadisMxd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα