Sapounos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι να sleevάρω τα καλώδια του τροφοδοτικού μου. Πρώτη επιλογή μου ήταν ο "Θείος" αλλά δεν βρήκα κάτι σπουδαίο. Έχει να μου προτείνει κάποιος καταστήματα που έχουν τέτοιον εξοπλισμό εδώ στην Ελλαδα? Το μόνο που βρήκα στο Google ήταν το eworld. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Sapounos
alldaynews Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Sapounos είπε Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι να sleevάρω τα καλώδια του τροφοδοτικού μου. Πρώτη επιλογή μου ήταν ο "Θείος" αλλά δεν βρήκα κάτι σπουδαίο. Έχει να μου προτείνει κάποιος καταστήματα που έχουν τέτοιον εξοπλισμό εδώ στην Ελλαδα? Το μόνο που βρήκα στο Google ήταν το eworld. Μόνο αυτό υπάρχει Ελλάδα νομίζω
ShooterX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Eworld Eshop Visionstudio Αυτά έχουν κάποια πράγματα..
dalain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω που εκανα την ιδια δουλεια παρηγγειλα απο mdpc-x και συμπληρωματικα μερικα απο eshop,το οποιο φερνει mdpc-x.....Αναλογα το χρωμα και την ποσοτητα μπορει να σε συμφερει να τα παρεις και απο εδω Επισης θα χρειαστεις εργαλειο να ξεκουμπωνεις τα πινακια Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από dalain
Sapounos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Ναι εργαλειο δεν βρηκα πουθενα. www.cable-sleeving.com ειναι η διευθυνση? Απο εξωτερικο απο που ψωνιζετε? Εχει καποια συγκεκριμενα η τα κλασσικα Amazon κλπ? Δηλαδη και απο εξωτερικο δεν εχω θεμα να παρω κατι, απλα μου εκανε εντυπωση που δεν βρηκα κατι στο skroutz. Φαινεται αρκετα περιορισμενη αγορα σε σχεση με τα υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα