TEOKOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κανένας δεν θα σε διώξει άμα θέλει να πουλήσει. Μόνος σου δύσκολα θα φτιάξεις τον χώρο σου . Θέλει μετρήσεις για να δεις που πάσχει. Υπάρχουν επαγγελματίες που το κάνουν . Ακόμη και ο mitspetr πιο πάνω που γράφει νομίζω το κάνει, αν είναι αυτός που νομίζω και αλλάζει συνέχεια nickname και μας μπερδεύει. Αλλιως μπες στο Avsite και ρώτα. Φυσικά άμα θέλεις να ασχοληθείς και γουστάρεις τρελά το χόμπι μπορείς να το κάνεις και μόνος με τον κατάλληλο εξοπλισμό απλά πρέπει να επενδύσεις κάποια χρήματα και πολεεές ώρες να μάθεις. ————————————————————————— edit: ναι ο ενισχυτής σου δεν έχει pre outs για να χρησιμοποιήσεις ενεργά ηχεία. Τέσπα , συνενοήσου με τον mitspetr να πας στο μαγαζί του παρέα μετον ενισχυτή σου να ακούσεις τα mission ( που τα έχω και αδυναμία ) . Και πες και σε μας τις εντυπώσεις σου Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από TEOKOS
redbighunter Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Ακόμη και ο mitspetr πιο πάνω που γράφει νομίζω το κάνει, αν είναι αυτός που νομίζω και αλλάζει συνέχεια nickname και μας μπερδεύει.. Φυσικά άμα θέλεις να ασχοληθείς και γουστάρεις τρελά το χόμπι μπορείς να το κάνεις και μόνος με τον κατάλληλο εξοπλισμό απλά πρέπει να επενδύσεις κάποια χρήματα και πολεεές ώρες να μάθεις. Τέσπα , συνενοήσου με τον mitspetr να πας στο μαγαζί του παρέα μετον ενισχυτή σου να ακούσεις τα mission ( που τα έχω και αδυναμία ) . Και πες και σε μας τις εντυπώσεις σου Το θέμα ήχου είναι κάτι που τώρα το ξεκίνησα στο μυαλό μου...και αναλόγως τον χρόνο μου θα προσπαθήσω να ασχοληθώ... (Η δουλειά μου δεν έχει στάνταρ ωράριο) Για τον mitspetr δεν το γνωρίζω...αλλά θα στήλω στον άνθρωπο μνμ να μιλήσω μαζί του... Όσο για τα mission εννοείται ότι θα πω την άποψη μου μόλις τα ακούσω....
redbighunter Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Το sub πρέπει να είναι αυτοενισχυόμενο ή παθητικό?
mitspetr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, TEOKOS είπε Τα συγκεκριμένα ELAC ότι καλύτερο στην τιμή τους σε αυτήν την κατηγορία. Απλά ο εδώ αντιπρόσωπος βαράει στο ψαχνό . Τα chario στα budget ηχεία της είναι ότι νάναι. Μηδέν quality control. Μπορεί να σου βγει καλό ,μπορεί και μάπα. Δεν θα καταλάβεις τίποτα άμα τα ακούσεις στημένα σε έκθεση και είναι under equalization.(αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα ηχεία. Άλλο στην έκθεση και άλλο kinder έκπληξη στο σαλόνι μας ) Τα s20 της Polk τίμιο αλλά μέχρι εκεί . Εγω αγαπάω mission από παλιά . Τα συγκεκριμένα δεν τα έχω ακούσει. ΓΤΠΚ είναι τα ELAC, sorry αλλά αυτό το πράμα δεν παίζει, είναι κούφιο. Όπως τα γράφει ο τύπος στο link που παράθεσα είναι τα πράματα, σκέψου τα πιο μεγεθυμένα στην περίπτωση του B6 που είναι λίγο πιο μεγάλο από το Β5. Επίσης τα πράματα στα υπόλοιπα ηχεία είναι ακριβώς όπως τα γράφει ο φίλος που αναζητά ηχεία και πήγε και άκουσε τα μοντέλα μέχρι στιγμής. Το Polk Audio S20e είναι πολύ πιο αληθινό ηχείο από τα υπόλοιπα και σε ό,τι αφορά το Mission, αφού δεν το έχεις ακούσει να πας να το ακούσεις και να αφήσεις τις θεωρίες συνωμοσίας εκ του μακρόθεν.. Ο φίλος έχει τον 821, μια χαρά είναι τα ηχεία που έχει ακούσει μέχρι στιγμής, κουφός δεν είναι και κινείται στις σωστές γραμμές. 3 ώρες πριν, TEOKOS είπε Κανένας δεν θα σε διώξει άμα θέλει να πουλήσει. Μόνος σου δύσκολα θα φτιάξεις τον χώρο σου . Θέλει μετρήσεις για να δεις που πάσχει. Υπάρχουν επαγγελματίες που το κάνουν . Ακόμη και ο mitspetr πιο πάνω που γράφει νομίζω το κάνει, αν είναι αυτός που νομίζω και αλλάζει συνέχεια nickname και μας μπερδεύει. Αλλιως μπες στο Avsite και ρώτα. Φυσικά άμα θέλεις να ασχοληθείς και γουστάρεις τρελά το χόμπι μπορείς να το κάνεις και μόνος με τον κατάλληλο εξοπλισμό απλά πρέπει να επενδύσεις κάποια χρήματα και πολεεές ώρες να μάθεις. ————————————————————————— edit: ναι ο ενισχυτής σου δεν έχει pre outs για να χρησιμοποιήσεις ενεργά ηχεία. Τέσπα , συνενοήσου με τον mitspetr να πας στο μαγαζί του παρέα μετον ενισχυτή σου να ακούσεις τα mission ( που τα έχω και αδυναμία ) . Και πες και σε μας τις εντυπώσεις σου Ούτε επαγγελματίας είμαι, ούτε μαγαζί έχω, ούτε τι κάνω σε αφορά. Το τι νομίζεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου σε παρακαλώ. Κι εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό ότι είσαι γνωστό παπαγαλάκι, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω. Σωστά; 1 ώρα πριν, redbighunter είπε Το sub πρέπει να είναι αυτοενισχυόμενο ή παθητικό? Με δικό του ενισχυτή. Το συνδέεις με RCA στο sub out του ενισχυτή. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από mitspetr
TEOKOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Ποιες θεωρίες συνομωσίας ρε φιλαράκο που αλωνίζεις τα forum και πουλάς ηχεία ; Μονο στο avforum σε έχουν και πουλάς αν και έχεις φάει το ban σου και εκεί. Στο Avsite μόλις ανοίξεις λογαριασμό σε στέλνουν. Όποιος θέλει να το ψάξει ας δει τα post σου και τα post του μπαναρεισμένου Pleo. Για να μην πω του άλλους λογαριασμούς που ανοίγεις και μιλάς με τον εαυτό σου Κακως σε έχει ο κ. Γιώργος. Κακό μάρκετιγκ κάνεις στο κατά τα άλλα άψογο μαγαζί του. Το παπαγαλάκι που λες είναι μέλος εδώ σαν χομπίστας από το 2005 και είναι ενεργός κατά χρονικές περιόδους άλλοτε στα pc , άλλοτε στο ήχο άλλοτε στην γυμναστική . Δεν θα έρθεις εσυ ο χτεσινός κακός πωλητής να με πει παπαγαλάκι . Το ξανά χρειάζεσαι το ban αλλά δεν είμαι της λογικής των αναφορών . Για αυτό χαλάρωσε........ 3 1
Zerg13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα ίδια έκανε και σε μένα ο κ. Mitspetr. Ο Μήτσος Πέτρος. Τα profile του το email του τα πάντα όλα fake. Με εμπρωξε σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί με pm. Θεωρώ ότι το κάνει και σε άλλους. Να βιαστείτε κιόλας μου έλεγε να μην χάσω τις προσφορές του καταστήματος. Τον στόχο του τον πέτυχε βέβαια. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Zerg13 2 1
redbighunter Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Επανέρχομαι στο θέμα! Λοιπόν πήγα στα πεταχτά και άκουσα ξανά αρκετά από τα πρώτα ηχεία (polk...dali...kef...) αλλά και τα mission qx2, klipsch rp400/500!!! Τα mission qx2 πραγματικά ακούγονται πάρα πολύ καλά! Πολύ καθαρά και με μπάσο τόσο ώστε να μην σε κουράζει στην πολύωρη ακρόαση!!! Τα polk s20e είναι ένα κλικ πιο θολά...πιο μπασάτα...που όμως σε έντονα χαμηλά μπάσα...μπουμάρουν αρκετά που στο τέλος λίγο με κούρασαν! Τα klipsch καλά είναι κι αυτά...είναι έντονα στα ψηλά... δυνατό μπάσο...που όμως θα τα προτιμούσα σε home cinema κατάσταση! Ένα άλλο θετικό για τα mission qx2 είναι η πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή τους! 2 φορές σχεδόν πιο βαριά από τα polk s20e με ωραία φινιρίσματα. Άκουσα και τα chario syntar 516r..520r (τα οποία τα σταμάτησε τα syntar η chario μιας και τώρα θα βγάλει νέα σειρά, γι'αυτό είναι και σε προσφορά τώρα τελευταία κομμάτια)... τα οποία είναι απίστευτη κατασκευή...καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα (αρκετά κοντά τα mission βέβαια)....και πολύ ωραίο άκουσμα έχουν τα άτιμα! Βέβαια είναι 4ωμα όλα και θέλουν ενισχυτές της προκοπής! Ο δικός μου δεν τα αντέχει! Τώρα θα κλείσω και ραντεβού ώστε όλα να γίνουν με τον δικό μου ενισχυτή αλλά και να πάω να ακούσω και τα elac debut 6.2.... Τα flac αρχεία κάνουν αρκετή διαφορά στην ποιότητα πάντως. Δλδ σε απλά αρχεία MP3...youtube...tidal.... η διαφορά στην καθαρότητα ήταν εμφανής αλλά μικρή! Με flac αρχείο η διαφορά ψιλο-έβγαζε μάτι! Τουλάχιστον στην μουσική που ακούω εγω... Πάντως δεν είναι να μπαίνεις σε τέτοια μαγαζιά...γιατί: 1ον χαζεύεις... και 2ον σε πιάνει μια μεγαλομανία και αυτό που ήθελες αρχικά να πάρεις το θεωρείς πολύ λίγο και ξεφεύγεις πηγαίνοντας όλο και πιο πάνω... 1
Feregorn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Για το πως θα ακουστούν τελικά τα ηχεία, παίζει ρόλο και πως θα ματσάρει ο ενισχυτής. Μερικά χρόνια πριν ήμουν και εγώ σε φάση ψαξίματος. Διαφορετικά θα ακουστούν πχ τα klipsch με yamaha ενισχυτή και διαφορετικά με marantz ενισχυτή. Η ρύθμιση του χώρου παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά αυτά είναι για τους πιο προχώ...xD
fitriolis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μαλλον ο φιλος δεν εκανε αγορα. Απο αυτα τα ηχεια που ανεφερε, χωρις να ξερω τι μουσικη ακουει, εγω θα επαιρνα τα mission.
Thanasaras21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα. Θα επαναφέρω το θέμα ζητώντας γνώμες για ηχεία βιβλιοθήκης να συνοδεύσουν ενισχυτή Yamaha RN 500. Το Budget μου γύρω στα 400 ευρώ. Πρόκειται για δωμάτιο γύρω στα 10 τ.μ. Ευχαριστώ πολύ! ΥΓ: Ακρόαση βινυλίων κατά 90% αν παίζει κάποιο ρόλο Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Thanasaras21
physvlog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το θεμα αγορα ηχειων ειναι μονο υποκειμενικο και πρεπει να ακουσεις μια μεγαλη γκαμα και στο τελος μπορει να αγορασεις και καμια πατατα που δε θα παιζει καλα στο χωρο σου επειδη στο ειπε καποιος σε καποιο φορουμ επειδη το ακουσε απο αλλου και λεει οτι το εχει σπιτι του................ και βρασε ορυζες δλδ. Σαν παραδειγμα θα πω οτι μεχρι πριν κανα δυο χρονια ηταν της μοδος τα klipch με τα οποια εγω γελαγα οταν τα ακουγα. Τελικα ευτυχως που τα πηραν χαμπαρι και αλλοι και σταματησαν να τα προτεινουν απο οσο βλεπω................. και ακουω. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από physvlog
pirmen56 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2019 στις 5:28 ΜΜ, Zerg13 είπε Τα ίδια έκανε και σε μένα ο κ. Mitspetr. Ο Μήτσος Πέτρος. Τα profile του το email του τα πάντα όλα fake. Με εμπρωξε σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί με pm. Θεωρώ ότι το κάνει και σε άλλους. Να βιαστείτε κιόλας μου έλεγε να μην χάσω τις προσφορές του καταστήματος. Τον στόχο του τον πέτυχε βέβαια. Το ίδιο και σε μένα. Από U δεν αρχίζει το συγκεκριμένο μαγαζί; Πέρα από αυτό ο reviewer που παραθέτει για τα ELAC είναι αρκετά αξιόπιστος. edit: Αναφορά σε κείμενο Τα flac αρχεία κάνουν αρκετή διαφορά στην ποιότητα πάντως. Δλδ σε απλά αρχεία MP3...youtube...tidal.... η διαφορά στην καθαρότητα ήταν εμφανής αλλά μικρή! Με flac αρχείο η διαφορά ψιλο-έβγαζε μάτι! Τουλάχιστον στην μουσική που ακούω εγω... ABX comparator plugin για το-bitperfect-πρόγραμμα Foobar. Πάρε όποιο FLAC θες και μετάτρεψέ το σε mp3 192Kbps ή ανώτερο με κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις του Lame. Αν καταφέρεις να μαντέψεις σωστά σε αυτό το double blind test πάνω από 16 στις 20 φορές, μεταξύ των δύο αρχείων, γράψε μου. https://www.foobar2000.org/components/view/foo_abx Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από pirmen56
redbighunter Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Στις 28/12/2019 στις 1:39 ΠΜ, fitriolis είπε Μαλλον ο φιλος δεν εκανε αγορα. Απο αυτα τα ηχεια που ανεφερε, χωρις να ξερω τι μουσικη ακουει, εγω θα επαιρνα τα mission. Σόρρυ για τη μεγάλη αργοπορεία....αγοράστηκαν τα mission qx2 στα 300 ευρώ(τα έφερε γνωστός μου από Αγγλία )...αλλά από όταν μου ήρθαν έχουν συμβεί διάφορα και δεν έχω βρεί καθόλου χρόνο ούτε καν να τα στήσω! Με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερώσω!!! 1
TEOKOS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Στις 24/12/2020 στις 6:02 ΜΜ, redbighunter είπε Σόρρυ για τη μεγάλη αργοπορεία....αγοράστηκαν τα mission qx2 στα 300 ευρώ(τα έφερε γνωστός μου από Αγγλία )...αλλά από όταν μου ήρθαν έχουν συμβεί διάφορα και δεν έχω βρεί καθόλου χρόνο ούτε καν να τα στήσω! Με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερώσω!!! Πολύ καλή τιμή .Περιμένουμε εντυπώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα