Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δεν βλέπω γκρίνια γιατί δεν έχει 5G χαχχα
logistoulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Rockdye είπε Δεν βλέπω γκρίνια γιατί δεν έχει 5G χαχχα Είναι κακή κινεζική τεχνολογία αυτό
NOODLE Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, gregory22 είπε Όταν βγήκε το iPhone 11 "κάποιοι" λέγατε πόσο άσχημο είναι ειδικά η διάταξη των καμερών....και "κάποιος" σας έλεγε ότι θα δείτε όλα τα νέα μοντέλα των περισσότερων εταιρειών να το αντιγράφουν όπως γινόταν πάντα. Συγγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά είμαι 90% σίγουρος ότι η διάταξη καμερών αλά εστία κουζίνας είχαν βγει σε φήμες αρκετά νωρίτερα στα pixel απ' ότι στα iPhone. Να σου θυμίσω επίσης ότι τετράγωνη διάταξη στις κάμερες έβαλε πρώτη η huawei
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, pogchamp είπε Η αγένεια είναι έμφυτη μάλλον σε σένα... Ωστόσο καλά ενημερωμένε δεν βλέπω κάτι για αναγνώριση προσώπου εδώ, face ID κλπ : https://www.nbg.gr/el/i-bank/retail/mobile-banking/mobile-banking-terms-conditions , τώρα αν η δική σου τράπεζα το υποστηρίζει, δεν με νοιάζει να σου πω. Ωστόσο στο S9+ δεν μου εμφανίζει κάποια επιλογή για login με face recognition, ούτε iris scanner που έχει επίσης. Μόνο δακτυλικό. Τώρα αν της apple θεωρείτε το top και υποστηρίζει αυτό μόνο, ούτε επίσης με νοιάζει γιατί δεν αγοράζω iphones. Εθνικη Προφανως και της apple ειναι το top και ευτυχως για εμας το απολαμβανουμε εδω και χρονια σε αριστη υλοποιηση ,ταχυτατο και αξιοπιστο .Γιατι εχω δει και κατι αλλα σε τσιν τσαν τσον και ειναι για γελια... Μπραβο και στην Google που επελεξε να το βαλει στο καινουριο pixel (το οποιο ειναι εξαιρετικο ως συσκευη για android ) και να ξεφορτωθει το παρωχημενο δακτυλικο αποτυπωμα στην μορφη που το ειχε. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Fotis13 1 1
gregory22 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, NOODLE είπε Συγγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά είμαι 90% σίγουρος ότι η διάταξη καμερών αλά εστία κουζίνας είχαν βγει σε φήμες αρκετά νωρίτερα στα pixel απ' ότι στα iPhone. Να σου θυμίσω επίσης ότι τετράγωνη διάταξη στις κάμερες έβαλε πρώτη η huawei Συμπέρασμα: τη Huawei αντιγράφει ο πλανήτης....τέλος!
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, pogchamp είπε Δεν νομίζω πως οι εφαρμογές τραπεζών δέχονται αναγνώριση προσώπου καθώς και πολλές άλλες εφαρμογές που θέλουν fingerprint identification. Καλό είναι να μη γενικεύουμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε καλά. Γιατί όπως λες κι εσύ, νομίζεις. Ο Φώτης ήδη σου έδωσε ένα παράδειγμα με τη δική του τράπεζα. Κι εγώ προσωπικά που έχω λογαριασμούς σε HSBC και Santander (μένω εξωτερικό), μια χαρά υποστηρίζεται το Face id του iPhone X και στο login της εφαρμογής καθώς φυσικά και στις συναλλαγές με pos. Δεν γνωρίζω αν υποστηρίζεται από όλες τις τράπεζες του κόσμου αλλά εδώ τουλάχιστον σου φέρνουμε μερικά παραδείγματα από τη δική μας εμπειρία. Αντίθετα το S9+ που χρησιμοποιώ καμιά φορά ως δεύτερη συσκευή, υποστηρίζει μόνο δαχτυλικό αποτύπωμα και όχι iris scanner και τις συναφείς τεχνολογίες της Samsung. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από D.Luffy 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 6 minutes ago, D.Luffy said: Καλό είναι να μη γενικεύουμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε καλά. Γιατί όπως λες κι εσύ, νομίζεις. Ο Φώτης ήδη σου έδωσε ένα παράδειγμα με τη δική του τράπεζα. Κι εγώ προσωπικά που έχω λογαριασμούς σε HSBC και Santander (μένω εξωτερικό), μια χαρά υποστηρίζεται το Face id του iPhone X και στο login της εφαρμογής καθώς φυσικά και στις συναλλαγές με pos. Δεν γνωρίζω αν υποστηρίζεται από όλες τις τράπεζες του κόσμου αλλά εδώ τουλάχιστον σου φέρνουμε μερικά παραδείγματα από τη δική μας εμπειρία. Αντίθετα το S9+ που χρησιμοποιώ καμιά φορά ως δεύτερη συσκευή, υποστηρίζει μόνο δαχτυλικό αποτύπωμα και όχι iris scanner και τις συναφείς τεχνολογίες της Samsung. Με faceID στο ios λειτουργούν άψογα τα: Πειραιώς app Εθνική app N26 app 1 2
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Καλό είναι να μη γενικεύουμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε καλά. Γιατί όπως λες κι εσύ, νομίζεις. Ο Φώτης ήδη σου έδωσε ένα παράδειγμα με τη δική του τράπεζα. Κι εγώ προσωπικά που έχω λογαριασμούς σε HSBC και Santander (μένω εξωτερικό), μια χαρά υποστηρίζεται το Face id του iPhone X και στο login της εφαρμογής καθώς φυσικά και στις συναλλαγές με pos. Δεν γνωρίζω αν υποστηρίζεται από όλες τις τράπεζες του κόσμου αλλά εδώ τουλάχιστον σου φέρνουμε μερικά παραδείγματα από τη δική μας εμπειρία. Αντίθετα το S9+ που χρησιμοποιώ καμιά φορά ως δεύτερη συσκευή, υποστηρίζει μόνο δαχτυλικό αποτύπωμα και όχι iris scanner και τις συναφείς τεχνολογίες της Samsung. Εδειξα την Εθνικη γιατι την αναφερε ο ιδιος .Εχω λογαριασμους σε ολες τις μεγαλες Ελληνικες τραπεζες και υποστηριζουν το face id ανεξαιρετως. 1
pogchamp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Καλό είναι να μη γενικεύουμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε καλά. Γιατί όπως λες κι εσύ, νομίζεις. Ο Φώτης ήδη σου έδωσε ένα παράδειγμα με τη δική του τράπεζα. Κι εγώ προσωπικά που έχω λογαριασμούς σε HSBC και Santander (μένω εξωτερικό), μια χαρά υποστηρίζεται το Face id του iPhone X και στο login της εφαρμογής καθώς φυσικά και στις συναλλαγές με pos. Δεν γνωρίζω αν υποστηρίζεται από όλες τις τράπεζες του κόσμου αλλά εδώ τουλάχιστον σου φέρνουμε μερικά παραδείγματα από τη δική μας εμπειρία. Αντίθετα το S9+ που χρησιμοποιώ καμιά φορά ως δεύτερη συσκευή, υποστηρίζει μόνο δαχτυλικό αποτύπωμα και όχι iris scanner και τις συναφείς τεχνολογίες της Samsung. Γι'αυτό είπα νομίζω. Απο εκεί και έπειτα ο Φώτης έχει βασική έλλειψη τρόπων. Επίσης δεν είναι γενίκευση με το ίδιο σκεπτικό αυτό που είπε Όταν μόνο το face recognition της apple υποστηρίζεται από ebanking? Άλλα υποθέτω κατά το σκεπτικό σας προκύπτει άμεσα ότι όποιος δεν έχει iphone είναι ανίδεος.
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, pogchamp είπε Επίσης δεν είναι γενίκευση με το ίδιο σκεπτικό αυτό που είπε Όταν μόνο το face recognition της apple υποστηρίζεται από ebanking? Εγώ γνωρίζω ότι προς το παρόν όσο αναφορά την face recognition τεχνολογία, υποστηρίζεται μόνο αυτή της Apple. Αν γνωρίζεις εσύ κάποιον άλλο κατασκευαστή που να υποστήριζε ebanking με face unlock μέχρι τώρα, ενημέρωσε μας.
pogchamp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Εγώ γνωρίζω ότι προς το παρόν όσο αναφορά την face recognition τεχνολογία, υποστηρίζεται μόνο αυτή της Apple. Αν γνωρίζεις εσύ κάποιον άλλο κατασκευαστή που να υποστήριζε ebanking με face unlock μέχρι τώρα, ενημέρωσε μας. Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Προσωπικά δεν γνώριζα ότι μπορείς να κάνεις login σε banking με οποιαδήποτε μέθοδο face unlock καθώς ποτέ δεν έπαιρνα iPhones αλλά s6,s9, nexus και άλλα androids. Έρχεται ο άλλος και λέει λίγο πολύ φυσικά και γίνεται και μου την λέει επειδή δε το ήξερα ότι γίνεται και είναι το πιο ασφαλές ενώ αφορά μόνο και μόνο την τεχνολογία της apple. Λες και έχει καθένας στην τσέπη του και ένα iPhone ή λες και πρέπει να νοιάζει έναν μη κάτοχο iphone. Τσπ βαριέμαι, πραγματικά μετανιώνει κανείς όταν κάνει σχόλιο στο insomnia. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από pogchamp 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/10/2019 στις 2:02 ΜΜ, logistoulis είπε με γρήγορο ψάξιμο είδα ότι στα pixel δεν βγάζει καν την επιλογή μεταξύ original/high quality, άρα μάλλον έχουν άπειρο original οι συγκεκριμένες συσκευές, καλό.. Δεν νομίζω: "Google Pixel 4 buyers won't get unlimited photo uploads at original quality. Google wants people to buy subscriptions to Google One instead." Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
AntiCambeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Θα έπρεπε να είχαν μπαταρίες 3.500Mah και 4.000Mah. Χωρίς θύρα ακουστικών, χωρίς θύρα για micro sd, service δύσκολο. Εχουν ήδη αναφερθεί αυτά τα μειονεκτήματα συν άλλα.Θα έπρεπε να έχουν χαμηλότερη τιμή τα Pixel. 1 1
DJTaurus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Gimmick fest. Ούτε να αντιγράψουν την τεχνολογία της Apple που υπάρχει εδώ και 2 χρόνια. https://www.bbc.com/news/technology-50085630
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα