svartevarg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε το βασικό πλεονέκτημα με το Mi8 είναι ότι υπάρχει έκδοση gcam Που υποστηρίζει και τις 3 κάμερες του mi9 με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες από την Ultrawide να είναι πραγματικά όνειρο.. και Night shot Και πορτρέτο και με τις 3 κάμερες... η main camera είναι σχεδόν ίδια με του mi8 στα πορτρέτα και στην νυχτερινή φωτογραφία αλλά υπολείπεται λίγο σε ευαισθησία και λεπτομέρεια λόγο των 48mp οπου ναι μεν γίνεται 12 στο gcam αλλά έχει και καλύτερη ευαισθησία και περισσότερη λεπτομέρεια. Όχι πολύ αλλά έχει. Και το mi8 είναι εξαιρετικό κινητό και με το gcam μεταμορφώνεται. Το έχεις τεστάρει προσωπικά και έχεις καταλήξει σε συμπέρασμα; Πάντως το grain σε low light με zoom, άλλες φορές είναι μεγάλο και άλλες φορές όχι. Η ευαισθησία είναι ένα θέμα. Πιστεύω ότι γενικά είναι θέμα λογισμικού και ότι θα μπορούσε να φτάσει ποιότητα S8 και S9, αν όχι να την ξεπεράσει οριακά. 1
music_lover Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Πολύ ακριβά για αυτά που προσφέρουν, πάμε παρακάτω ή τα λέμε όταν πέσουν στα 600 γιατί παραπάνω δεν αξίζουν. Pure Android με 90hrz και 8gb ram, 128gb rom εχει και η Oneplus στα 600.
Dellapple Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Στο παρά τσακ δεν έχει μάτια κουζίνας 😅😅😅 πάντως πιστεύω ότι διαπρέπει πάντα... Στης συσκευές της .... 2
chios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Με τέτοιες μπαταρίες χωρίς sd card θύρα ακουστικών και τιμές στα ύψη είναι παντελώς αδιάφορα. 1
NOODLE Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, lambrospro είπε Μετά κράζετε την Apple ότι τα κινητά της είναι ακριβά. Εμ δεν είναι από ότι φαίνεται! Την κράζετε στο iPhone 11 για την όψη των πίσω καμερών. Πάρτε ένα αντίγραφο τώρα από Google. Μάλλον δεν παρακολουθούσες τα renders μήνες πριν...
Stitch19 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Κυριολεκτικά ένα από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα features η ultra wide angle και ακόμη να την βάλει σε 1000ευρ κινητό. Ακόμη και η Apple την έβαλε στο φτηνό της 11 γιατί είναι προφανές ότι χρησιμοποιείτε περισσότερο από τον zoom. Και το χειρότερο? Μικροσκοπικές μπαταρίες για τα σημερινά δεδομένα.
Runman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η συσκευή της χρονιάς κατ εμέ.Πολυ όμορφο (Πίσω κ πλάι ), έστω και με παραπάνω μπεζελ μπροστά. Λάνσαρε soli radar με στοιχεία που σου κάνουν την καθημερινή χρήση πιο εύκολη (άνοιγμα, τσεκ κινητού κτλ) σε συνδυασμό ίσως με το καλύτερο και το γρηγορότερο Face ID. Δε με ενοχλεί που δεν έχει wide angle κάμερα (ξαφνικά έγινε τρέντ και χωρίς αυτή δε ζούμε, δεν ψωνίζουμε). Η telephoto έχει περισσότερες χρήσεις από την wide angle, σε συνδυασμό με το software της google. Πολυ καλή οθόνη Απ ότι φαίνεται και με 90hz ! Θα ήθελα μεγαλύτερες μπαταρίες , ειδικά στο μικρό. 2800 με Android + 90hz δεν πας ούτε στο περίπτερο. Τελος , τιμές κάτω από τις περσινές! Αυτό δεν το περίμενα ομολογώ. 1 ώρα πριν, music_lover είπε Πολύ ακριβά για αυτά που προσφέρουν, πάμε παρακάτω ή τα λέμε όταν πέσουν στα 600 γιατί παραπάνω δεν αξίζουν. Pure Android με 90hrz και 8gb ram, 128gb rom εχει και η Oneplus στα 600. Μόνο οι κάμερες της google αξίζουν «1,5 oneplus». Δεν κάνουν τα specs μια εμπειρία συσκευής. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Runman 5 1
OLDjunior Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραία συσκευή, ένα μεγάλο μπράβο στην Google . Κάτι μου θυμίζει όμως..... Βρε τι μου θυμίζει.. Μπα, ιδέα μου θα είναι.... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από OLDjunior
Runman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Fulgore είπε -φετος ολες οι ναυαρχιδες εβαλαν τον πολυ καλο ultra wide φακο(μεχρι και η apple),η Google εβαλε τον telephoto δεν είναι όλες οι wide angle καλές. Της Samsung είναι πολύ καλή. Στο iPhone 11 που έχω Η ποιότητα της wide angle δεν είναι καλή. Το να μπορώ να τραβήξω μια wide angle photo είναι εντελώς διαφορετικό από το να εναι και ποιοτική.
Looter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας μου εξηγήσει κάποιος ΠΟΙΑ η λογική μια συσκευή με ΤΟΣΟ εξελιγμένη κάμερα και βίντεο να έχει ΜΟΛΙΣ 64 ή 128 GB μνήμη και μάλιστα ΧΩΡΙΣ δυνατότητα επέκτασης. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ΑΥΤΟΓΚΟΛ που θα μπορούσαν να κάνουν και είναι απίστευτο.. Λες ΔΕ μπορεί , τυπογραφικό λάθος είναι.. Τι να μιλήσω για κουτσουρεμένες οθόνες στο μικρό , μπαταρίες μινιόν , τιμές στο θεό όταν έχουν μνήμη της ΠΛΑΚΑΣ... Από εμένα άκυρο , κρίμα... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Looter
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Runman είπε δεν είναι όλες οι wide angle καλές. Της Samsung είναι πολύ καλή. Στο iPhone 11 που έχω Η ποιότητα της wide angle δεν είναι καλή. Το να μπορώ να τραβήξω μια wide angle photo είναι εντελώς διαφορετικό από το να εναι και ποιοτική. Τι σχεση εχει αυτο που γραφεις απο αυτο που αναφερω εγω? Δηλαδη το οτι η ultra wide καμερα στο iphone 11 ειναι κατωτερη της main camera τι σχεση εχει με την ανικανοτητα της Google να βαλει στα κινητα της γενικα ultra wide camera?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Looter είπε Ας μου εξηγήσει κάποιος ΠΟΙΑ η λογική μια συσκευή με ΤΟΣΟ εξελιγμένη κάμερα και βίντεο να έχει ΜΟΛΙΣ 64 ή 128 GB μνήμη και μάλιστα ΧΩΡΙΣ δυνατότητα επέκτασης. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ΑΥΤΟΓΚΟΛ που θα μπορούσαν να κάνουν και είναι απίστευτο.. Λες ΔΕ μπορεί , τυπογραφικό λάθος είναι.. Τι να μιλήσω για κουτσουρεμένες οθόνες στο μικρό , μπαταρίες μινιόν , τιμές στο θεό όταν έχουν μνήμη της ΠΛΑΚΑΣ... Από εμένα άκυρο , κρίμα... Η λογική είναι ότι τα λεφτά αυτή τη στιγμή παίζουν στις cloud υπηρεσίες. Έχει απέναντι της amazon και ms.
music_lover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Runman είπε Η συσκευή της χρονιάς κατ εμέ.Πολυ όμορφο (Πίσω κ πλάι ), έστω και με παραπάνω μπεζελ μπροστά. Λάνσαρε soli radar με στοιχεία που σου κάνουν την καθημερινή χρήση πιο εύκολη (άνοιγμα, τσεκ κινητού κτλ) σε συνδυασμό ίσως με το καλύτερο και το γρηγορότερο Face ID. Δε με ενοχλεί που δεν έχει wide angle κάμερα (ξαφνικά έγινε τρέντ και χωρίς αυτή δε ζούμε, δεν ψωνίζουμε). Η telephoto έχει περισσότερες χρήσεις από την wide angle, σε συνδυασμό με το software της google. Πολυ καλή οθόνη Απ ότι φαίνεται και με 90hz ! Θα ήθελα μεγαλύτερες μπαταρίες , ειδικά στο μικρό. 2800 με Android + 90hz δεν πας ούτε στο περίπτερο. Τελος , τιμές κάτω από τις περσινές! Αυτό δεν το περίμενα ομολογώ. Μόνο οι κάμερες της google αξίζουν «1,5 oneplus». Δεν κάνουν τα specs μια εμπειρία συσκευής. Δεν ειναι η κάμερα προτεύων χαρακτηριστικό αγοράς κινητού και δεν είναι πολύ καλύτερο κανενα flagship κινητό από ενα άλλο στον τομέα αυτό. 2
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Rockdye είπε Η λογική είναι ότι τα λεφτά αυτή τη στιγμή παίζουν στις cloud υπηρεσίες. Έχει απέναντι της amazon και ms. Δυστηχως απο το πρωτο pixel του 2016 δεν δινει microSD. Βασικα ακομα και τα παλιοτερα Nexus κινητα ηταν χωρις MicroSd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα