Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ καλα τηλεφωνα αλλα έχουν κακη τιμολόγηση. δεν αξιζουν τοσο ουτε στην google ουτε για τον αγοραστη. παιρνεις s10/One+/iphone κτλ.

• Like 4
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Σοβαρη συσκευη μεσα στο τοπ 3 των android ναυαρχιδων  και μια απο τις επιλογες μου αν ποτε   μεταπηδουσα σε αυτο το λειτουργικο (που αποκλειεται ).

Εσύ θα χάσεις 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Γιατι η μπαταρία 3700 σε 6.3' είναι μικρή?

Ε ναι ρε'συ, γενικά τα χαρακτηριστικά του (ram, rom, μπαταρία κλπ) δείχνουν αυτό που λέει ο fulgore, η google δεν έχει πάρει στα σοβαρά το θέμα smartphone, θα έπρεπε να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από ναυαρχίδες που βγήκαν τον Φεβρουάριο τουλάχιστον.! 

• Like 2
Δημοσ.

Μετά κράζετε την Apple ότι τα κινητά της είναι ακριβά. Εμ δεν είναι από ότι φαίνεται!

Την κράζετε στο iPhone 11 για την όψη των πίσω καμερών. Πάρτε ένα αντίγραφο τώρα από Google.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, JcD είπε

Η μπαταρία επίσης του Pixel 4 έχει χωρητικότητα 2800mAh ενώ του Pixel 4 διαθέτει χωρητικότητα 3700mAh. 

😂😂😂

Πιστεύω θα έχει την ίδια απόδοση όπως άλλες μεγάλες ναυαρχίδες (κάθε βράδυ φόρτιση) λόγο καθαρού λογισμικού και επεξεργαστή και της μετάβασης από 90hz σε 60hz ανάλογα τη χρήση αν και αυτό δε ξέρω κατά πόσο θα ενοχλεί το μάτι και κατά πόσο θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Θέλουν super ευρυγωνια. Δες iPhone 11 pro.

Όντως φόλα να μην έχει 🙄🙄

Ήλπιζα να έχει.

Κρίμα θα μείνω με το mi9

1571156399-picsay.jpg.cb8f309a76880f4bddf26a114fb8534c.jpg

Επεξ/σία από karaLRS
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, I'm_busy είπε

Πιστεύω θα έχει την ίδια απόδοση όπως άλλες μεγάλες ναυαρχίδες (κάθε βράδυ φόρτιση) λόγο καθαρού λογισμικού και επεξεργαστή και της μετάβασης από 90hz σε 60hz ανάλογα τη χρήση αν και αυτό δε ξέρω κατά πόσο θα ενοχλεί το μάτι και κατά πόσο θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

Έχω την εντύπωση, από την μέχρι τώρα επαφή μου με το android, ότι το κυρίως πρόβλημα του πέραν του bloatware είναι η μη σωστή διαχείριση των εφαρμογών στο background. Όταν τρέχουν τρώνε μπαταρία, αν κοιμούνται σώζεις την μπαταρία αλλά παίρνεις τα push notifications μαζί με τον λογαριασμό της δεη, κάθε δύο μήνες 😝 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έβαλαν τόσο μικρές μπαταρίες, πέραν των υπολοίπων χαρακτηριστικών!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JcD είπε

Ε ναι ρε'συ, γενικά τα χαρακτηριστικά του (ram, rom, μπαταρία κλπ) δείχνουν αυτό που λέει ο fulgore, η google δεν έχει πάρει στα σοβαρά το θέμα smartphone, θα έπρεπε να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από ναυαρχίδες που βγήκαν τον Φεβρουάριο τουλάχιστον.! 

Soli radar,qhd+ p-oled 90hz,ambient EQ,Ois,Eis,pixel neural core,ip68  

Στα ίδια λεφτά παίρνεις συσκευή με καλύτερα specs Άλλα σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την ποιότητα του software

• Like 2
Δημοσ.

Τους έχει όλους για πρωινό η google. Στον τομέα της κάμερας εννοώ. Από το πρώτο πίξελ τίποτε δεν την άγγιξε ποτέ. Με το 3 ξέφυγε σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτογραφίας. Ακόμη και το λογισμικό που παίζει τέλεια σε κάποιες συσκευές μεταμορφώνει τις κάμερες στην κυριολεξία. 

Εδώ στο 4 τώρα έχει ξεφύγει κατά πολύ. Ο νέος επεξεργαστής για τις φωτογραφίες αν είναι έτσι όπως τα είπε στην παρουσίαση θα καταργήσει τις DSLR Για καθημερινή ερασιτεχνική φωτογράφιση εντελώς.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...