Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, D.Luffy said:

Αυτό το παιχνίδι μπορούμε να το παίξουμε άνετα κι εμείς βρίσκοντας κακές φωτογραφίες από διάφορες συσκευές. Δεν αποδυκνείει τίποτα. 

Είσαι παλιός πλέον και δεν πρέπει να την "πατάς" με τέτοιους χρήστες! Λες απλά ένα "ο,τι πεις" και είσαι άρχοντας! :p 

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leonproniknidis είπε

έχεις ιδέα τι σημαίνει Night mode? Μην συνεχίζεις εκτίθεσαι όλο και περισσότερο... 

Εγώ δεν εκτίθομαι καθόλου. Άλλος εκτίθεται. Θα μου απαντήσεις στην ερώτηση?

Ποια ήταν η φωτό η οποία ήταν πιο κοντά σε αυτό που έβλεπαν τα μάτια σου? Ξαναλέω, ειδικά οι 2 τελευταίες με τίποτα... Κάτι μου λέει ότι ήταν η δεύτερη. ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Αυτό το παιχνίδι μπορούμε να το παίξουμε άνετα κι εμείς βρίσκοντας κακές φωτογραφίες από διάφορες συσκευές. Δεν αποδυκνείει τίποτα. 

Αν υπήρχαν δείγματα από gcam του Mi9 τότε να το παίξεις το παιχνίδι.. τώρα δεν μπορείς να παίξεις τίποτε.. αυτοί που έχουν Mi9 και ξέρουν από gcam δεν ασχολούνται με εσάς ούτε ανεβάζουν φωτογραφίες για να δείξουν πόσο καλή είναι η συσκευή τους για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που έδωσαν να την αποκτήσουν, πίστεψε με.. και εγώ γιατί ασχολούμαι ένας Θεός ξέρει... ανεπίδεκτοι μαθήσεως... 

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Είσαι παλιός πλέον και δεν πρέπει να την "πατάς" με τέτοιους χρήστες! Λες απλά ένα "ο,τι πεις" και είσαι άρχοντας! 😛

ακριβώς ότι κάνεις εσύ ε? 

;)

ΣΟΔΑΑΑΑΑΑ

1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Εγώ δεν εκτίθομαι καθόλου. Άλλος εκτίθεται. Θα μου απαντήσεις στην ερώτηση?

Ποια ήταν η φωτό η οποία ήταν πιο κοντά σε αυτό που έβλεπαν τα μάτια σου? Ξαναλέω, ειδικά οι 2 τελευταίες με τίποτα... Κάτι μου λέει ότι ήταν η δεύτερη. ;)

Παλικάρι μου... η πρώτη είναι αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου.. τι σημασία έχει αυτό? ΤΟ Night mode αυτό κάνει.. την νύχτα μέρα... η έστω την νύχτα μέρα με μια δραματική νότα ... αλλά να το κάνει και να μην την καταστρέφει την φωτογραφία με τα φίλτρα και την λάσπη και τον θόρυβο.. 

δες η πατάτα πως καταστρέφει την φωτογραφία (αν είχες την πραγματικού μεγέθους απείραχτη φωτογραφία όπως βγήκε από το κινητό μου και έκανες ζουμ στην πινακίδα θα καταλάβαινες τι εννοώ..) και άσε όλα τα υπόλοιπα...

Όλα τα κινητά είναι ίδια όταν τυπώνεις την φωτογραφία σε α6 χαρτάκι.. τύπωσε σε α4 φωτογραφικό χαρτί η ακόμη καλύτερα σε α3 και θα δεις ΠΟΣΟ πατάτα είναι το iphone 11 pro με αυτά που βλέπω !!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leonproniknidis είπε

Αν υπήρχαν δείγματα από gcam του Mi9 τότε να το παίξεις το παιχνίδι.. τώρα δεν μπορείς να παίξεις τίποτε.. αυτοί που έχουν Mi9 και ξέρουν από gcam δεν ασχολούνται με εσάς ούτε ανεβάζουν φωτογραφίες για να δείξουν πόσο καλή είναι η συσκευή τους για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που έδωσαν να την αποκτήσουν, πίστεψε με.. και εγώ γιατί ασχολούμαι ένας Θεός ξέρει... ανεπίδεκτοι μαθήσεως... 

Και μια χαρά ασχολείσαι και μια χαρά ανεβάζεις φωτογραφίες εδώ αγαπητέ για να δικαιολογήσεις κάτι. Μη το παίζεις αθώα περιστερά τώρα γιατί είναι και χαζό. Μόνος σου αυτοαναιρείσαι.

Θα απαντήσεις τελικά ποια απο τις 4 ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα? Η δεύτερη ή αυτές με το gcam?  

6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Είσαι παλιός πλέον και δεν πρέπει να την "πατάς" με τέτοιους χρήστες! Λες απλά ένα "ο,τι πεις" και είσαι άρχοντας! 😛

Το ξέρω ρε Bill αλλά καμιά φορά με αυτά που διαβάζω.... Δεν θα μου μείνει τρίχα στο κεφάλι σε λίγο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Και μια χαρά ασχολείσαι και μια χαρά ανεβάζεις φωτογραφίες εδώ αγαπητέ για να δικαιολογήσεις κάτι. Μη το παίζεις αθώα περιστερά τώρα γιατί είναι και χαζό. Μόνος σου αυτοαναιρείσαι.

Θα απαντήσεις τελικά ποια απο τις 4 ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα? Η δεύτερη ή αυτές με το gcam?  

μια χαρά και 2 τρομάρες ανεβάζεις εδώ φωτογραφίες... λέει ο Uploader 2mb μέγιστο μέγεθος και αυτό που παίρνεις είναι (να μην πω τίποτε άλλο) 100-200Kb....

Και σου λέω ΞΑΝΑ μανά ότι η ΠΡΩΤΗ είναι αυτό που έβλεπε το μάτι μου.. σου φαίνεται απίστευτο? Αδύνατο? Ναι είναι λογικό αφού οι συσκευές σας είναι Iphone.

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

παίδες σας αφήνω γιατί κουράστηκα να προσπαθώ να κάνω κάτι που είναι αδύνατο.

Καλή συνέχεια και καλή τύχη...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leonproniknidis είπε

παίδες σας αφήνω γιατί κουράστηκα να προσπαθώ να κάνω κάτι που είναι αδύνατο.

Καλή συνέχεια και καλή τύχη...

Ευχαριστούμε. Παρομοίως...

• Super Moderators
Δημοσ.

Και για τυπικούς λόγους (και επειδή έχει πλάκα), πάρτε και μια original νυχτερινή από xiaomi mi9 με night mode σε 100% scale...

britney spears oops GIF

Screenshot 2019-10-22 at 3.27.38 PM.png

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν πίνακας ελαιογραφίας είναι. Είμαι σίγουρος όμως ότι με το Gcam θα δεις και κουνούπι να πετάει γύρω από το πρώτο φως δεξιά.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Και για τυπικούς λόγους (και επειδή έχει πλάκα), πάρτε και μια original νυχτερινή από xiaomi mi9 με night mode σε 100% scale...

britney spears oops GIF

Συνεχίζεις (μου αρέσει που έδινες συμβουλές στον άλλον)? Μπορείς να μας δώσεις και την πηγή της φωτογραφίας σου να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι με το iphone σου?

2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Σαν πίνακας ελαιογραφίας είναι. Είμαι σίγουρος όμως ότι με το Gcam θα δεις και κουνούπι να πετάει γύρω από το πρώτο φως δεξιά.

Και όμως.

Δημοσ.

Παιδιά , φιλικά πάντα να σας πω , το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να βάλει μια gcam σε ένα xiaomi η δεν ξέρω γω ποιο άλλο, δεν το καθιστά πίξελ. Έχει μεγάλη διαφορά το processing που κάνει στο πίξελ , εξου κ το έξτρα τσιπ .

Από προσωπική εμπειρία...

• Like 1
Δημοσ.

IXS_IMG_0061.JPG

αν δεν κάνω λάθος XS MAX δεν έχεις? ΑΥΤΗ είναι ελαιογραφία για τα μπάζα.... 1000+ ευρώ κινητό ....

anandtech

4 λεπτά πριν, Runman είπε

Παιδιά , φιλικά πάντα να σας πω , το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να βάλει μια gcam σε ένα xiaomi η δεν ξέρω γω ποιο άλλο, δεν το καθιστά πίξελ. Έχει μεγάλη διαφορά το processing που κάνει στο πίξελ , εξου κ το έξτρα τσιπ .

Από προσωπική εμπειρία...

Σωστός! ΤΟ τσιπ βελτιώνει την ταχύτητα κυρίως. Ο αλγόριθμος είναι ένας. Και όταν μιλάμε για snapdragon 855 το κάνει πάρα πολύ γρήγορα σχεδόν τόσο γρήγορα όσο και το τσιπ. Και φυσικά δεν παίζουν όλες οι δυνατότητες. Αυτή που μας ενδιαφέρει (νυχτερινή φωτογράφιση) παίζει άψογα και εξίσου γρήγορα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

britney spears oops GIF

Καλυτερη ποιοτητα και απο DSLR...και αν τη δεις και σε plasma τηλεοραση που ξεφτιλιζει της OLED θα ειναι πανοραμα.

Δημοσ.

Τα 90hz βλέπω να είναι το νέο trend για το 2020 και χαίρομαι γιατί μιλάμε για πραγματικά καλύτερη εμπειρία από πριν. Τα pixels αδιάφορα στο design. Έπρεπε να βάλουν μικρότερη έκδοση 128 η τουλάχιστον κάρτα μνήμης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...