therock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Ξαναλεω το που θα το βαλουμε δεν ειναι προβλημα. Βρισκουμε. Στην τελικη ναι χαμηλωνω ταχυτητα, το βγαζω απο τη τσεπη, το κραταω για να το χτυπησει και το ξαναβαζω μεσα. Δε με νοιαζει. Χιλιες φορες λιγοτερη αναστατωση απο οτι γινεται τωρα. Το ερωτημα ειναι γιατι δεν το βγαζουνε
Sorath Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η κάρτα που αναφέρω, δεν είναι τράπεζας (πιστωτική ή χρεωστική). Είναι η κάρτα (oPass) της Ολυμπία οδού (στην περίπτωσή μου), όπου την φορτίζω με κάποιο ποσό, και δείχνω αυτή όταν περνάω απο τον γκισέ στον υπάλληλο. Την χτυπά σε ένα barcode reader και ανοίγει η μπάρα. Διαδικασία 5 δευτερολέπτων. https://www.olympiaodos.gr/operation/O-pass/?ref=rightbar Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Sorath
RcManiac Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Αυτό είναι για την Ολυμπία οδό. Στην εθνική δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
Sorath Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εθνική οδός είναι και η Ολυμπια οδός. Σε ποιά συγκεκριμένη εθνική αναφέρεσαι; 1 1
RcManiac Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Sorath είπε Εθνική οδός είναι και η Ολυμπια οδός. Σε ποιά συγκεκριμένη εθνική αναφέρεσαι; A1 - E75 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από RcManiac 1
Sorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, RcManiac είπε A1 - E75 Όντως. Η συγκεκριμένη εταιρία (Νέα Οδός) που έχει αναλάβει το κομμάτι αυτό, ενώ έχει πάσο, δεν υποστηρίζει τις μοτοσυκλέτες. Μεγάλο foul εκ μέρους τους!! https://www.neaodos.gr/fast-pass-el/
therock Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Ε αυτο λεμε. Ανοιξα το τοπικ να δω τι συμβαινει και δεν υποστηριζεται το fast pass
basilis_k6 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 δεν ειναι τεχνικο θεμα. ειναι θέμα ασφάλειας. Εχω κάνει την ερωτηση σε 2 εταιριες και μου ειπαν το ίδιο. φοβούνται επειδη συχνα δεν αναγνωριζει το σημα και δεν ανεβαινει η μπαρα οτι θα σκασεις πανω και θα σε πληρωνουν ή θα φρεναρεις και θα σε μαζεψει ο απο πισω. ουσιαστικα δεν θέλουν νεκρους μπροστα στα διόδια τους. το κατανοώ να πω την αληθεια.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Οι μηχανές δλδ περνάνε γιούργια από τα διόδια χωρίς να περιμένουν να ανοίξει πρώτα η μπάρα? Με 60 km/h πχ? Αν ναι αφήστε τους να πέφτουν πάνω να πάνε και για βραβείο Δαρβίνου
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Οι μηχανές δλδ περνάνε γιούργια από τα διόδια χωρίς να περιμένουν να ανοίξει πρώτα η μπάρα? Με 60 km/h πχ? Αν ναι αφήστε τους να πέφτουν πάνω να πάνε και για βραβείο Δαρβίνου Οι μηχανές ειναι γρήγορες δεν τις προλαβαίνουν οι μπάρες χαχαααα Η δικαιολογία της ανικανότητας των διαφόρων αρπακτικών, οου έχουν στήσει επιχειρήσεις με την τσέπη μας
therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Βασικα δεν το χω και απιθανο καποιος βλαξ να κραταει το πασο στο χερι και να μη κοψει και καρφωθει. Αλλα ναι αν θελανε θα βρισκανε λυσεις
panostza Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μάλλον όχι αυτό που θες μια και είναι prepaid από τράπεζα, αλλά εμένα με έχει βολέψει στη μηχανή για διόδια κλπ. το βραχιόλι τις εθνικής. Κοστίζει βέβαια η φόρτιση 1ευρώ αλλά το φορτίζω ` φορά ανά ταξίδι και αξίζει η ταλαιπωρία με βγάλε γάντι, ψάξε τσέπες βάλε-βγάλε ψιλά. https://www.nbg.gr/payband/
RcManiac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, panostza είπε Μάλλον όχι αυτό που θες μια και είναι prepaid από τράπεζα, αλλά εμένα με έχει βολέψει στη μηχανή για διόδια κλπ. το βραχιόλι τις εθνικής. Κοστίζει βέβαια η φόρτιση 1ευρώ αλλά το φορτίζω ` φορά ανά ταξίδι και αξίζει η ταλαιπωρία με βγάλε γάντι, ψάξε τσέπες βάλε-βγάλε ψιλά. https://www.nbg.gr/payband/ Και το βγάζεις από το χέρι κάθε φορά που πληρώνεις ?
panostza Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, RcManiac είπε Και το βγάζεις από το χέρι κάθε φορά που πληρώνεις ? Όχι, το εχω σαν βραχιόλι φορεμένο στο αριστερο και απλά περνάω το χέρι ανέπαφα από το pos. Απλά το ακουμπάς δηλαδή στο pos και περνάει.
therock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 αντιστοιχα μηπως μπορουμε να κανουμε το ιδιο και με ψηφιακο πορτοφολι για να χρεωνουμε λογαριασμο αντι για χρεωστικες ακουμπωντας το κινητο ανεπαφα στο POS?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα