therock Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Διαλυσε ενας Crucial MX300 που ειχα βαλει στο PC πριν 2 χρονια, καθως το hdtune κανει report 36 σφαλματα. Μπαινω στην Crucial και λεει εγγυηση 3-5 χρονια. Εγω ειμαι στα 2 και πρωτο μηνα (Αγορα 11-9-19). Στελνω στην εταιρεια το συμβαν, με τιμολογιο αγορας, bad sector report, screenshot Και Link εγγυσης εταιριας, και μου κανουν εμεις ακολουθουμε ευρωπαικες οδηγιες, μετα τα 2 χρονια απευθυνθειτε στην εταιρια. Επεσε ενα flame Και rage μεσω μειλ και απο οτι φαινεται πρεπει να μιλησω με crucial Που χω ακουσει οτι δεν εχουν καλο support Και σε κανουν σβουρες γυρω απο τον εαυτο σου. Εχει κανεις εμπειρια τωρα για να μην με κανουν να τρεχω σαν αλανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 βαλε το Crucial Storage Executive κ δες εκει τι σου βγαζει, εχει σιγουρα προβλημα ή μηπως θελει κανα firmware update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Ρε συ λες να ταν αυτο. Τον εβαλα με usb στο λαπτοπ εκανα fw update ετρεξα ολα τα health test ελεγε καλα και μετα error test σε hd tune και δε βρηκε ουτε ενα bad block. Πως γινεται Το μονο που μπορω να σκεφτω επειδη στο desktop γταν στριμωγμενος μην ειχε τσακισει κανα καλωδιο και δεν εκανε καλη επαφη. Αλλα δε ξερω αν αυτο δικαιολογει τετοιο αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα