Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Errik είπε

Εντάξει δεν είναι marketing hype, είναι μια τεχνολογία που αναπτύσσεται 5 χρόνια τουλάχιστον! Έχω πολύ υψηλές προσδοκίες! Αν διαβάσετε το πειπερ να δείτε τι κανει είναι πραγματικά πανέξυπνο! Ουσιαστικά στέλνει εναλλακτικά μελλοντικά frames/streams και ο thin client επιλέγει πιο θα προβάλλει τοπικά ανάλογα με τα actions του χρήστη!  Είναι κάτι τελείως διαφορετικό απο το απλό video streaming. 

Κι εγώ πιστεύω ότι θα το καταφέρουν. Απλά είμαι επιφυλακτικός.

Θα το καταφέρουν γιατί είναι πολλά τα λεφτά που πέφτουν για τη τεχνολογία αυτή όσο απίστευτη κι αν ακούγεται.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και ναι αφου ηρθε το email οτι με διαλεξαν και εμενα παω να το δοκιμάσω πρώτη ήττα δεν μπορώ να βρω στο google store την εφαρμογή ψάξιμο απο δω απο κει βρίσκω apk καυεβαζω βαζω τα στοιχεία μου ολα καλα δεν παίζει ου να σου γ@#€&%  λεω στανταρ δεν θα παίζει εδω Γερμανια βαζω VPN Αμερική οκ η εφαρμογή θελει όμως να συνδέσεις το χειριστήριο με Bluetooth ελα που η Μικρομαλακη το Elite  δεν εβαλε και επρεπε να δοκιμάσω με καλώδια και ευτυχώς δουλεψε.. Εχει αρκετα παιχνίδι αλλα οταν εβαλα το Forza σε VPN δεν παλεύεται καθόλου οπως ειναι κανω disable το vpn και εκανε σύνδεση με το κανονικό που ειναι στα 150 Mbps δουλεύει αρκετα καλα αλλα αμα το βγαλεις πρέπει να συνδεθώ παλι σε VPN.... Γενικα On The Go ειναι ωραίο στο σπίτι δεν ξέρω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...