litsabrooks Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Τον Φλεβάρη του 2019 πήρα την μετεγγραφή απο ένα ΤΕΙ στο ΤΕΙ στην πόλη μου. Όταν πήγα στην γραμματεία στο σύστημα μέσα έδειχνε ότι είχα μπει το 2017 στο ΤΕΙ εκτός της πόλης μου και η γραμματεία με έβαλε στο 3ο εξάμηνο αλλα εγώ είχα κάνει αναστολή σπουδών για ένα χρόνο για να ξανά δώσω πανελλήνιες θεωρώντας ότι θα περάσω στο δικό μου ΤΕΙ. Τέλος πάντων το εξήγησα στην γραμματεία αφού μου είχε δηλώσει τα μαθήματα του 3ου εξαμήνου μου δήλωσε και του 2ου. Τώρα που είναι περίοδος δηλώσεων δεν μπορώ να δηλώσω τα μαθήματα του 3ου. Διότι είναι ήδη δηλωμένα. Ένα απο τα πολλά προβλήματα είναι δείχνει οτι έχω δηλωμένο το εξάμηνο για το 2019-2020 και όταν μπαίνω να δω τα μαθήματα λέει χειμερινό εξάμηνο 2018-2019 τι να κάνω; παίρνω τηλέφωνο την γραμματεία και δεν το σηκώνει.
christakos07 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Και εμείς τι μπορούμε να κάνουμε; Να δηλώσουμε μαγικά τα μαθήματα; Αρμόδια είναι η Γραμματεία. Δεν έχει κάποιος άλλος δικαιοδοσία. Οπότε υπομονή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις