ΜΑΝΟΥΛΑ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω πρόβλημα με τα βίντεο που στέλνω στο messenger Ενώ σ εμένα παίζουν μια χαρά σ αυτούς που τα στέλνω κολλάνε Παίζουν κανονικά λίγο στην αρχή για ένα λεπτό περίπου και μετά παγώνει η εικόνα και ακούγεται μόνο η φωνή Νόμιζα οτι έφταιγε το κινητό μου αλλά πριν δύο βδομάδες αγόρασα άλλο και πάλι τα ίδια Έχω σβήσει την εφαρμογή και την ξανακατέβασα μήπως είχα κάποιο ιό αλλά πάλι τα ίδια Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Ευχαριστώ💝
ΜΑΝΟΥΛΑ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αντιμετωπίζει κάνεις από σας το ίδιο πρόβλημα;
Lecter D Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Στις 15/10/2019 στις 9:03 ΜΜ, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε Αντιμετωπίζει κάνεις από σας το ίδιο πρόβλημα; Καλησπερα . Εχω το ιδιο προβλημα σε huawei . Με το που κανεις ρεσταρτ το κιν τοτε σταματαει να στο κανει μεχρι την επομενη φορα . δν εχω βρει καποια αλλη λυση στο προβλημα
saruman123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μπορεί να είναι κάποιο bug τις εφαρμογής. Τώρα δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Η κατεβάζεις μια παλιά έκδοση του messenger που θα δουλέψει ή περιμένεις να δεις αν σε καινούργια ενημέρωση διορθωθεί.
soundou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Εχω το ιδιο.στελνω video σε κινητα που δν υποστηιζουν την αναλυση του video.δηλαδη σν βγαζεις 4κ video κ το στελνεις σε πιο απλο κινητο δεν σηκωνει την αναλυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα