music_lover Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 41 λεπτά πριν, ntanosgatos είπε Για τα εθισμένα παιδάκια που τώρα είναι δέκα με δεκαπέντε χρόνων,όταν γίνουν 20 και 30 και θα πρέπει κάποια στιγμή να βγουν στην κοινωνία και στην παραγωγή θα μιλήσει κανένας; ή μήπως αυτά είναι θέματα ταμπού και δεν τα θίγουμε ποτέ γιατί δεν συμφέρουν κανέναν; Είναι βαρετό να προβληματίζεσαι τη σήμερον ημέρα αδελφέ..μασημένη τροφή όλα.
MASTERSOT Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι και τοσο Fan των Royal Battle αλλα πρέπει να παραδεκτό πως ξέρουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην Epic Games Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από MASTERSOT 2
Aurumnus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, skiabox είπε Πόσο καμμένοι. 🔥🧯👨🚒
Aias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 και αποφασισα σημερα να ξεκινησω fortnite και εφερα την συντελεια του κοσμου. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Γιατί να βγουν στην παραγωγή; Χρωστούν σε κανένα; Και το άλλο για την κοινωνία… Μήπως έχεις αναρωτηθεί ποτέ μήπως η κοινωνία που φτιάξαμε εμείς οι μεγάλοι (είμαι 38) είναι τόσο για τα μπάζα που είναι καλύτερα να παίζουν κανά videogame ή να χάνονται στον κόσμο των σειρών-ταινιών; Εσυ φιλε μου των 38 ετων δεν εφτιαξες ακομα καμια κοινωνια. Χρησιμοποιεις ακομα αυτην που σου δοθηκε απο τους πριν.... Ουτε και νομιζω οτι ποτε θα φτιαξουμε καποια(45 εδω) 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ntanosgatos είπε Για τα εθισμένα παιδάκια που τώρα είναι δέκα με δεκαπέντε χρόνων,όταν γίνουν 20 και 30 και θα πρέπει κάποια στιγμή να βγουν στην κοινωνία και στην παραγωγή θα μιλήσει κανένας; ή μήπως αυτά είναι θέματα ταμπού και δεν τα θίγουμε ποτέ γιατί δεν συμφέρουν κανέναν; Συμφωνώ απόλυτα. Θα μπορούσα να προσθέσω ακόμη κάτι αλλά ίσως να με ξανακόψουν ...
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Εσυ φιλε μου των 38 ετων δεν εφτιαξες ακομα καμια κοινωνια. Χρησιμοποιεις ακομα αυτην που σου δοθηκε απο τους πριν.... Ουτε και νομιζω οτι ποτε θα φτιαξουμε καποια(45 εδω) Θα την κάνουμε χειρότερη από αυτή που παραλάβαμε. Να είσαι 100% βέβαιος. Ήδη τα καταφέρνουμε πολύ καλά… (τσέκαρε και την υπογραφή μου!) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Bermudakias33
pao13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 γιαυτο σήμερα σπίτι όλοι οι πιτσιρικάδες με περίμεναν στο τραπέζι έτσι εξηγείται
ELMastas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αντε να τους καταπιεί η Τρούπα μια και καλή,μπάς και ησυχάσουμε 😸
Leo360 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά, κάποιοι δουλεύουμε σε ίντερνετ καφέ και το fortnite είναι ένα μεγάλο αγκάθι... Δεν έχετε ιδέα πόσο ηρέμησε το κεφάλι μας σήμερα που δεν είχαμε τα μαλακ... παιδάκια να παίζουν και να τσιρίζουν!!! Ευχαριστούμε Epic, εύχομαι να το κλείσει κανένα 10αήμερο ακόμα! 😅 2
markoliaz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 δεν εχω ασχοληθει με τετοια games...ειδα το βιντεο παρολαυτα...ωραιο σκηνικο! ωραια ιδεα! θα ηταν γαματο, μετα απο 2-3 χρονια να ξαναεπιστρεψει καπως διαφορετικο ωστε να υπαρχει ενδιαφερον...!
elpaso1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 8 minutes ago, markoliaz said: δεν εχω ασχοληθει με τετοια games...ειδα το βιντεο παρολαυτα...ωραιο σκηνικο! ωραια ιδεα! θα ηταν γαματο, μετα απο 2-3 χρονια να ξαναεπιστρεψει καπως διαφορετικο ωστε να υπαρχει ενδιαφερον...! Σιγά μην επιστρέψει και μετά από μια 10ετια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα