poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 17 hours ago, me3ikan said: Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές για voip κλήσεις αλλά νομίζω τα viber/skype παρέχουν εξαιρετική ευκολία για το μέσο χρήστη που δεν ξέρει και πολλά και έχουν αποδεκτή ποιότητα. εχουν και επιλογη για να μειωσουν το Network usage on mobile networks οπότε ισως αν το απενεργοποιησει καποιος να παιζει ακομα καλυτερα.(viber) 1 hour ago, prometheas said: Κάνεις εγγραφή από το site , βάζεις χρήματα με καρτα ή Paypal (τα οποία δεν λήγουν παρά μόνο οταν τα καταναλώσεις) και μετά ειτε χρησιμοποιείς την εφαρμογή MobileVOIP είτε κάποια άλλη για να κάνεις κλήσεις και να στέλνεις SMS. Οι χρεώσεις που έχουν για διεθνείς κλήσεις είναι αστείες. Προφανώς δεν εχουν την ευκολία που βρίσκει κάποιος σε μια ολοκληρωμένη λύση τύπου Viber αλλά απευθύνονται σε όσους θέλουν να επικοινωνούν πολύ με διαφορες χώρες στο εξωτερικό με ελάχιστο κόστος.. επισης και του viber δεν ληγει ο χρονος και εχει ανανεωση απο ενα ευρω.και εκει οι χρεωσεις ειναι πολυ καλες ειδικα σε σταθερα.
wand5 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Το viber έχει πολύ καλές τιμές και στα απεριόριστα
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 6 minutes ago, wand5 said: Το viber έχει πολύ καλές τιμές και στα απεριόριστα Πχ Unlimited min (mobile and landline ) σε 50 χωρες 8,99 το μηνα
wand5 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 μου φαίνεται πως είναι η καλύτερη επιλογή οικονομικά
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, wand5 said: μου φαίνεται πως είναι η καλύτερη επιλογή οικονομικά Πρεπει να δεις που θα καλεις πρωτα και μετα κοιτας τι δινει η καθε εταιρεια.μετα κανεις δοκιμες αν σε καλυπτει η ποιοτητα.
wand5 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 είναι τα μόνα απεριόριστα που βρήκα, πχ η cosmote είναι κοροϊδία στις διεθνείς κλήσεις
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 9 minutes ago, wand5 said: είναι τα μόνα απεριόριστα που βρήκα, πχ η cosmote είναι κοροϊδία στις διεθνείς κλήσεις Ξεχνας παροχους κινητης.η πας σε υπηρεσιες viber,whatsapp,skype δεν ξερω τι αλλο ή πας σε αυτα που ειπαν πιο πανω που δεν τα εχω δοκιμασει ή μετα σε καποιο παροχο σταθερης που μπορει να σου δινει χρονο "δωρεαν" προς τον προορισμο /προορισμους που θες. 1
BritGreek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί να επιλέξει κάποιος να αγοράσει πακέτο για διεθνείς κλήσεις, όταν η συντριπτική πλειοψηφία στο εξωτερικό έχει WhatsApp, Messenger και Skype; Επίσης, στα double-play πακέτα σταθερής, βάζει κανείς 6 ή 10 ώρες διεθνών κλήσεων προς σταθερά (Αμερική είναι και τα κινητά) με 5 ευρώ στους περισσότερους παρόχους. Η ποιότητα κλήσης στο Viber, είναι πάρα πολύ κατώτερη όλων των υπόλοιπων. Προσωπικά το θεωρώ άχρηστο πλέον. @poulinosΔεν είδα το post σου και έγραψα σχεδόν τα ίδια. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από BritGreek
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 On 27/10/2019 at 14:40, BritGreek said: Γιατί να επιλέξει κάποιος να αγοράσει πακέτο για διεθνείς κλήσεις, όταν η συντριπτική πλειοψηφία στο εξωτερικό έχει WhatsApp, Messenger και Skype; Επίσης, στα double-play πακέτα σταθερής, βάζει κανείς 6 ή 10 ώρες διεθνών κλήσεων προς σταθερά (Αμερική είναι και τα κινητά) με 5 ευρώ στους περισσότερους παρόχους. Η ποιότητα κλήσης στο Viber, είναι πάρα πολύ κατώτερη όλων των υπόλοιπων. Προσωπικά το θεωρώ άχρηστο πλέον. @poulinosΔεν είδα το post σου και έγραψα σχεδόν τα ίδια. Προσωπικα οπως εγραψα μερικες φορες η ποιοτητα του viber οπως και το ποσο δυνατα ακουγεται ειναι καλυτερο απο κανονικη κληση.αναλογως αν εχω καλο σημα βεβαια. εχω δοκιμασει και με Whatsapp αλλα δεν εκατσα να κανω συγκριση.καμποσες φορες που εκανα viber out κλησεις (και ελλαδα και ευρωπη και εξω απο ευρωπη σε γενικες γραμμες δεν ειχα παραπονο). για το τελευταιο δεν πειραζει με τοσα Post σε μερικα θεματα δεν ξερεις τι εχει γραφτει πιο πριν. τωρα οι κανονικοι παροχοι δυστυχως δεν εχουν παντα τοσο καλες τιμες ουτε απεριοριστα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα