Προς το περιεχόμενο

What's up προς USA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-international/paketo-omilias-40-pros-epilegmenoys-diethneis-proorismoys 

Αυτο ισχυει για ολες τις πολιτειες των ΗΠΑ για κινητα;

Δημοσ.
4 hours ago, chloesn said:

https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-international/paketo-omilias-40-pros-epilegmenoys-diethneis-proorismoys

κανε viber out.πολυ πιο φτηνα θα βγει

https://el.wikipedia.org/wiki/Πολιτείες_των_ΗΠΑ

Δημοσ.

Τα "λεπτά" μειώνονται με τα δευτερόλεπτα. Δεν είναι 40 λεπτά, ούτε καν. 

Μία κλήση δευτερολέπτων μου αφαίρεσε 20 λεπτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2019 στις 8:26 ΜΜ, chloesn είπε

Στο ίδιο λινκ που δίνεις, αν πας από κάτω που λέει "σημειώσεις", λέει ακριβώς ποιοι προορισμοί εξαιρούνται.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
On 15/10/2019 at 18:27, wand5 said:

Τα "λεπτά" μειώνονται με τα δευτερόλεπτα. Δεν είναι 40 λεπτά, ούτε καν. 

Μία κλήση δευτερολέπτων μου αφαίρεσε 20 λεπτά

συνηθως μια κληση μερικων δεπτερολεπτων θα μετρησει σαν μισο ή ενα λεπτο.και συνηθως το αναφερουν ποιο ειναι το ελαχιστο οπως και με τι βημα γινεται η χρεωση.πχ με χρεωση λεπτου ή με χρεωση δεπτερολεπτου. και οτι ελαχιστη διαρκεια κλησεις χρεωνεται πχ 1 λεπτο.

Δημοσ.
Στις 15/10/2019 στις 8:35 ΜΜ, me3ikan είπε

Το viber out έχει απεριόριστα USA με 1.99€ Η Cosmote είναι εκτός πραγματικότητας.

Eχεις δίκιο αλλά  η ποιότητα του viber είναι μετριότατη τις περισσότερες φορές..

Για  πολύ φτηνές κλήσεις προς Αμερική με αξιοπρεπή ποιότητα καλύτερα ένας betamax κλώνος π.χ  CallingCredit  ή DialCheap   μαζί με μια εφορμογή στο κινητό..

Δημοσ.
3 minutes ago, prometheas said:

Eχεις δίκιο αλλά  η ποιότητα του viber είναι μετριότατη τις περισσότερες φορές..

Για  πολύ φτηνές κλήσεις προς Αμερική με αξιοπρεπή ποιότητα καλύτερα ένας betamax κλώνος π.χ  CallingCredit  ή DialCheap   μαζί με μια εφορμογή στο κινητό..

αν εχεις καλο σημα wifi-4g μπορω να πω οτι πολλες φορες παιζει καλυτερα και απο κανονικη κληση. θεμα εχω αμα πεσει το σημα σε edge και κατι τετοια οπου εχεις delays.εχω χρησιμοποιησει viber out απο αφρικη κληση σε σταθερο  και ολα μια χαρα. με 4g.

Δημοσ.

Σε μένα δεν έχει παιξει ποτέ καλά παρότι σχεδόν παντου έχω 4G (Aθήνα, Cosmote / Vodafone)

Μεταλλικός ήχος σαν να μιλάω από πηγάδι. Με τις αλλες υπηρεσίες που έχω βάλει εχω βρεί την υγειά μου μιας και μιλαω πολύ με εξωτερικό

Δημοσ.
Just now, prometheas said:

Σε μένα δεν έχει παιξει ποτέ καλά παρότι σχεδόν παντου έχω 4G (Aθήνα, Cosmote / Vodafone)

Μεταλλικός ήχος σαν να μιλάω από πηγάδι. Με τις αλλες υπηρεσίες που έχω βάλει εχω βρεί την υγειά μου μιας και μιλαω πολύ με εξωτερικό

τι να πω.μιλαω kai viber και viber out και σε γενικες γραμμες δεν εχω θεμα. αν πεσω σε edge και σε viber εχω delays αλλα καιχειροτερη ποιοτητα ηχου σε κανονικη κληση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει σε edge απλά δεν παίζουν αυτες οι υπηρεσίες.. Τώρα για το θέμα που έχω εγώ στο viber ίσως να φταίει και η συσκευή μου

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
7 minutes ago, prometheas said:

Εντάξει σε edge απλά δεν παίζουν αυτες οι υπηρεσίες.. Τώρα για το θέμα που έχω εγώ στο viber ίσως να φταίει και η συσκευή μου

οπως έχει τυχει φορες που σε κανονικη κληση ακουω τον αλλο χαμηλα ενω στο viber μπορω να δυναμωσω ακομα περισσοτερο τον ηχο και να ακουω πολυ καλυτερα.ιδιαιτερα χρησιμο οταν υπαρχει πολυ  φασαρια απο αμαξια. βεβαια υπαρχουν και φορες που λογω σηματος βριζω το viber και παιρνω κανονικα.αλλα σε εξωτερικο βολευει πολυ γιατι το κοστος για viber out ειναι απλα τιποτα.για εκτος ευρωπης που  οι χρεωσεις ειναι απλα εξωφρενικες.

σε edge δεν παιζει πλεον τιποτα.ειναι μονο για να στελνεις μυνηματα viber/whatsapp

Δημοσ.
2 ώρες πριν, prometheas είπε

Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές για voip κλήσεις αλλά νομίζω τα viber/skype παρέχουν εξαιρετική ευκολία για το μέσο χρήστη που δεν ξέρει και πολλά και έχουν αποδεκτή ποιότητα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, prometheas είπε

Πως λειτουργούν αυτά που ανέφερες;

Δημοσ.

Κάνεις εγγραφή από το site , βάζεις χρήματα με καρτα ή Paypal (τα οποία δεν λήγουν παρά μόνο οταν τα καταναλώσεις) και μετά ειτε χρησιμοποιείς την εφαρμογή MobileVOIP είτε κάποια άλλη για να κάνεις κλήσεις και να στέλνεις SMS. Οι χρεώσεις που έχουν για διεθνείς κλήσεις είναι αστείες. 

Προφανώς δεν εχουν την ευκολία που βρίσκει κάποιος σε μια ολοκληρωμένη λύση τύπου Viber αλλά απευθύνονται σε όσους θέλουν να επικοινωνούν πολύ με διαφορες χώρες στο εξωτερικό με ελάχιστο κόστος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...