alexxkidd31 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Σωστά αλλά εσύ που ξέρεις , γνωρίζεις ότι μια τέτοια τηλεόραση αξίζει λίγα λεφτά. Ναι. Γι αυτό ζητω προτάσεις για χαμηλής τιμής vfm μοντέλα. 7 λεπτά πριν, cabdik είπε ο καθενας εχει την αποψη του, κι εγω την δικη μου. σε αλλους αρεσει η φασολαδα, σε αλλους οι μπριζολες....!! Θέλω να πω , έχεις προσωπική εμπειρία και αν ναι, με ποιο μοντέλο;
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Ναι. Γι αυτό ζητω προτάσεις για χαμηλής τιμής vfm μοντέλα. Θέλω να πω , έχεις προσωπική εμπειρία και αν ναι, με ποιο μοντέλο; Για την F&U ναι. την Hitachi δεν την εχω δει, αλλα θεωρω οτι αποκλειεται να ειναι χειροτερη....! η χειροτερη εικονα που εχω δει σε TV ηταν στην F&U. πολυ χαμηλη φωτεινοτητα, χαλια χρωματα, μαυρο που ηταν... γκρι, και κινηση που οταν εβλεπες ποδοσφαιρο ζαλιζοσουνα.....!! χειροτερη και απο JVC, και απο Hisense. να μην μιλησω απο LG-Samsung-Sony. ειναι σαν να βλεπεις Champions league VS Ελληνικο πρωταθλημα.....!!! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από cabdik 1
alexxkidd31 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, cabdik είπε Για την F&U ναι. την Hitachi δεν την εχω δει, αλλα θεωρω οτι αποκλειεται να ειναι χειροτερη....! η χειροτερη εικονα που εχω δει σε TV ηταν στην F&U. και απο JVC, και απο Hisense. να μην μιλησω απο LG-Samsung-Sony. ειναι σαν να βλεπεις Champions league VS Ελληνικο πρωταθλημα.....!!! Περίεργο. Ευχαριστώ για την εμπειρία σου πάντως. Θα την λαβω υπόψιν
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alexxkidd31 είπε Περίεργο. Ευχαριστώ για την εμπειρία σου πάντως. Θα την λαβω υπόψιν γιατι περιεργο? τι εννοεις?
alexxkidd31 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, cabdik είπε γιατι περιεργο? τι εννοεις? Σπάνια έχω ακούσει κακά λόγια,γι αυτό το λέω. Ακόμη κι εδώ,πιο πάνω σχόλιο είναι θετικό.
2MikronS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 F&U, hitachi, philips, k.l.p. ολες ιδιες ειναι με ιδια εικονα................ τουρικες vestel ειναι ολες. 1
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alexxkidd31 είπε Σπάνια έχω ακούσει κακά λόγια,γι αυτό το λέω. Ακόμη κι εδώ,πιο πάνω σχόλιο είναι θετικό. αυτο ειναι λογικο -εν μερει- οταν αγοραζεις τηλεοραση, με χαμηλες ή καθολου απαιτησεις. απλα πας να παρεις μια φθηνη τηλεοραση να κανεις την δουλεια σου, το οποιο το κατανοω πληρως. και σε αυτην την περιπτωση δεν κατακρινω κανεναν, αν αγορασει την F&U. διοτι κανει συνειδητα την αγορα. αλλα αν θες να συγκρινεις την F&U με καλυτερες 32αρες (οι οποιες σαφεστατα ειναι και ακριβοτερες) θα δεις το χαος...!! αγορασα το 2015, σε Flash Deal, μια Samsung J6200 που ειχα διαβασει πολυ καλα σχολια σε AV forums. στις φθηνοτερες κατηγοριες, λοιπον, κατω των 800€, ακομα και σημερα -σε εικονα και κινηση- δυσκολα βρισκω ισαξιες και καλυτερες τηλεορασεις. αυτες που εχω δει και μου αρεσε πολυ η εικονα τους ηταν παλιοτερα οι PLASMA (κι εκει ακομα οχι ολες, τα φθηνα μοντελα ειχαν αδυναμιες), και αργοτερα οι OLED. ολες οι αλλες ειναι πιο πισω σε ποιοτητα εικονας...!! οι SONY επισης τα τελευταια χρονια εχουν βελτιωθει πολυ, αλλα "τσιμπανε" σε τιμη.....!! 17 λεπτά πριν, 2MikronS είπε F&U, hitachi, philips, k.l.p. ολες ιδιες ειναι με ιδια εικονα................ τουρικες vestel ειναι ολες. το πανελ ειναι ενα κομματι της τηλεορασης. δεν ειναι ολη η τηλεοραση. σαφεστατα παιζει ρολο η προελευση και η ποιοτητα. ομως μετα το πανελ ειναι και αλλα μερη που διαχειριζονται το πανελ, οπως το Chipset, το Software, διαφοροι αλγοριθμοι, κλπ. ακομα και με το ιδιο πανελ, 2 διαφορετικα μοντελα, μπορουν να εχουν σοβαρες διαφορες, και ειδικα σε κινηση, οπου οι καθε εταιρια χρησιμοποιει δικες της τεχνικες πολλ/σμου των HZ. επισης σημαντικο ρολο παιζει αν ειναι Edge LED ή Direct LED φωτισμος. δεν ειναι απλα ενα πανελ..... 1
viman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρε αυτήν σε crazysundays. Πόσο χάλια θα είναι για αυτά τα λεφτά; και έχει καλά στοιχεία. Πόσο θα τα κλάψεις; https://www.e-shop.gr/tv-arielli-led32a114t2-led-32-led-smart-wifi-p-PER.152568 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από viman
Geo4ever Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/turbo-x-led-tv-txv-4055-40-full-hd_2960508/ Για τις ίντσες της και το γεγονός ότι είναι smart είναι καλή τιμή 1
alexxkidd31 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, viman είπε Πάρε αυτήν σε crazysundays. Πόσο χάλια θα είναι για αυτά τα λεφτά; και έχει καλά στοιχεία. Πόσο θα τα κλάψεις; https://www.e-shop.gr/tv-arielli-led32a114t2-led-32-led-smart-wifi-p-PER.152568 Τίμια. Αλλά ψάχνω full HD. 56 λεπτά πριν, cabdik είπε αυτο ειναι λογικο -εν μερει- οταν αγοραζεις τηλεοραση, με χαμηλες ή καθολου απαιτησεις. απλα πας να παρεις μια φθηνη τηλεοραση να κανεις την δουλεια σου, το οποιο το κατανοω πληρως. και σε αυτην την περιπτωση δεν κατακρινω κανεναν, αν αγορασει την F&U. διοτι κανει συνειδητα την αγορα. αλλα αν θες να συγκρινεις την F&U με καλυτερες 32αρες (οι οποιες σαφεστατα ειναι και ακριβοτερες) θα δεις το χαος...!! αγορασα το 2015, σε Flash Deal, μια Samsung J6200 που ειχα διαβασει πολυ καλα σχολια σε AV forums. στις φθηνοτερες κατηγοριες, λοιπον, κατω των 800€, ακομα και σημερα -σε εικονα και κινηση- δυσκολα βρισκω ισαξιες και καλυτερες τηλεορασεις. αυτες που εχω δει και μου αρεσε πολυ η εικονα τους ηταν παλιοτερα οι PLASMA (κι εκει ακομα οχι ολες, τα φθηνα μοντελα ειχαν αδυναμιες), και αργοτερα οι OLED. ολες οι αλλες ειναι πιο πισω σε ποιοτητα εικονας...!! οι SONY επισης τα τελευταια χρονια εχουν βελτιωθει πολυ, αλλα "τσιμπανε" σε τιμη.....!! το πανελ ειναι ενα κομματι της τηλεορασης. δεν ειναι ολη η τηλεοραση. σαφεστατα παιζει ρολο η προελευση και η ποιοτητα. ομως μετα το πανελ ειναι και αλλα μερη που διαχειριζονται το πανελ, οπως το Chipset, το Software, διαφοροι αλγοριθμοι, κλπ. ακομα και με το ιδιο πανελ, 2 διαφορετικα μοντελα, μπορουν να εχουν σοβαρες διαφορες, και ειδικα σε κινηση, οπου οι καθε εταιρια χρησιμοποιει δικες της τεχνικες πολλ/σμου των HZ. επισης σημαντικο ρολο παιζει αν ειναι Edge LED ή Direct LED φωτισμος. δεν ειναι απλα ενα πανελ..... Βρε ναι , συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Για να διευκρινίσω περισσότερο, ψάχνω από 200€ και κάτω. 1
viman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω για αυτήν, θα σε ενδιέφερε; https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-vidi-32-full-hd-tv-smart-dvb-t2-s2-vd-32?source=referrals&view=grid Έχει και αξιολόγηση αλλά για τη 24αρα. Service στην Ελλάδα : http://www.viditv.gr Αλλά να ξέρεις είναι vestel και αυτή. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από viman 1
spectaculator Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, alexxkidd31 είπε Τίμια. Αλλά ψάχνω full HD. Βρε ναι , συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Για να διευκρινίσω περισσότερο, ψάχνω από 200€ και κάτω. Κοίτα σε μεταχειρισμένες. Με λίγη υπομονή θα βρεις καλές σε ξεφτίλα τιμή. 1
czarjuly Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μονο για σημερα https://www.plaisio.gr/catalog?location=featuredproducttag%3dpromo%234520190920%2345weekend%2345tvs%3bproduct%3d2726068
soter79 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει arielli 55 led full HD σε προσφορά πέρσυ 279 ευρώ. Δουλεύει ακόμα χωρίς πρόβλημα . Έχω και μια Toshiba 60 inch led την είχα πάρει πριν 7 χρόνια 2500ευρω κι αυτή μια χαρά δείχνει. Οπότε καλή ιδέα είναι κάποιος να δει από κοντά μια τηλεόραση που θέλει να πάρει και αν του κάνει όλα καλά. Μην παρεις μεταχειρισμένη τηλεόραση δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Κάτω από 200 ευρώ πας σε 32 ιντσες έως 40 ιντσες τηλεόραση όπως turbo x και άλλες. Αν δεν βιάζεσαι έρχεται black Friday Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από soter79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα