leonproniknidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, svartevarg είπε Νομίζω ότι είναι η καλύτερη σχεδιαστική καινοτομία για κινητό χωρίς νοτς στην κύρια οθόνη του και μόνο με κύρια κάμερα. Είναι ζήτημα πόσο καλή κάμερα έχει και ιδιαίτερα σε low light. από δοκιμές που είδα είναι πολύ καλό (στο Youtube). Αλλά και να μην είναι το gcam είναι πάντα εκεί για τους snapdragon οπότε τέτοιο θέμα δεν τίθεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheMaltese Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανεξαρτητα απο τη συγκεκριμενη υλοποιηση, ειχα για 1-2 χρονια ενα Ζ11Μαx. Ηταν πολυ καλη συσκευη σε ολα της, και πολυ ποιοτικη. Νομιζω οτι η Nubia εχει τη δυνατοτητα να προσφερει πολυ δυνατες συσκευες σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από TheMaltese Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocratesTee Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Καλή ιδέα, αλλά παρατηρώ αμέσως δύο μεγάλα προβλήματα: Όταν η μπαταρία τα φτύσει, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να την αντικαταστήσεις σε σχέση με άλλα κινητά. Πολύ πιο δύσκολο να προστατευτεί από τις πτώσεις, αφού και οι δύο πλευρές θα πρέπει να προστατευτούν με γυαλί και όχι με σιλικόνη και γυαλί. Γενικά, είμαι απογοητευμένος που τα κινητά γίνονται ολοένα και πιο συμπαγή με σκοπό να μην μπορείς να τα ανοίξεις ή να τα προστατεύσεις. Ειδικά με τις κυρτές οθόνες, το θέμα μπάζει από παντού. Το παλιό μου Samsung Note 4 το άνοιγα και του άλλαζα αμέσως την μπαταρία. Και μπορούσα να το προστατεύσω και μια χαρά ήταν στο χέρι. Μου είχε πέσει πόσες φορές στο έδαφος δίχως πρόβλημα. Αν σου φύγει το nubia από το χέρι, κλάψ' τα Χαράλαμπε!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, chios είπε Δεν σε πιάνω εδώ. Θα προτιμούσα δεύτερη οθόνη να είχε μία τύπου ink όπως έχουν τα eReader, απλά να διαβάζεις ειδοποίησεις, ebook και να τραβάς φωτογραφίες για λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Η Nubia είναι sub-brand της ZTE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Φοβερό κινητό,απίθανη ιδέά μπλα μπλα μπλα.Μέχρι εδώ καλά γιατί από θέμα updates και υποστήριξης η NUBIA/ZTE είναι για τα πανηγύρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα