tonkpils Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, pontez2 είπε Αναφέρθηκα στον τρόπο που γίνονται πλέον οι 5νθημερες που προσπαθούν να έχουν καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα και δεν έχουν σχέση με παλαιότερα που ειχαν ΚΑΙ εκπαιδευτικο χαρακτήρα. Δεν ειπε οτι το εκπαιδευτικο προβλημα θα λυθεί με τις εκδρομές. Είπα οτι είναι ένας τρόπος διασκέδασης και το να ξεφύγουν απο τη καθηνερινότητα και την πίεση που έχουν. Και ειμαι υπερ στο να γίνουν όπως ηταν παλαιότερα. Γιατί τα ΣΚ, τα τριήμερα/τετραήμερα που συμπεφτουν με ΣΚ, Χριστούγεννα, Πάσχα, δεν βγαίνουν έξω; Δεν ξεφαντωνουν; Την πενθήμερη περιμένουν πιστεύεις όλοι στο Λύκειο για να κάνουν την καφριλα τους; Οι μόνοι που ευνοούνται είναι τα παιδιά που ζούνε σε νησιά και μακρινά απόμερα χωριά.
pontez2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, tonkpils είπε Γιατί τα ΣΚ, τα τριήμερα/τετραήμερα που συμπεφτουν με ΣΚ, Χριστούγεννα, Πάσχα, δεν βγαίνουν έξω; Δεν ξεφαντωνουν; Την πενθήμερη περιμένουν πιστεύεις όλοι στο Λύκειο για να κάνουν την καφριλα τους; Οι μόνοι που ευνοούνται είναι τα παιδιά που ζούνε σε νησιά και μακρινά απόμερα χωριά. H 5νθημερη ειναι μια εκδρομη που τα παιδιά περνάνε καλά με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους. Αυτη ειναι η ουσία. Η υπόλοιπη χρονιά, ειδικά στις 2 τελευταιες τάξεις του λυκείου ειναι πίεση. Ναι υπάρχουν τα Σ.Κ. που σε μεγάλο βαθμό τα περνάνε παρέα με τα φροντιστήρια. Φυσικά και υπάρχει και άλλος χρονος να περάσουν καλά.Ο σκοπός ειναι να το κάνεις και με το σχολείο σου που περνάς τη μιση μέρα μαζί τους.Το εξηγησα παραπάνω μη λέμε τα ιδια.
smpt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και ένα κομμάτι που δεν έχει σχολιαστεί επαρκώς. Στην γενιά μου (και για πάμπολλες ακόμα) είχαμε μόνο την πενταήμερη. Περιμέναμε πως και πως να έρθει. Είχαμε και τότε τα προβλήματα το να κάτσω να διαβάσω ή δεν έχω λεφτά. Αλλά ήταν Η εκδρομή. Έχω δυο παιδιά. Tο ένα έχει πάει στο Γυμνάσιο, για διάφορους λόγους, τριήμερη στην Θεσσαλονίκη, διήμερη στην ολύμπια και απλή τριήμερη. Το άλλο, στην πρώτη γυμνάσιου, έχει πάει τετραήμερη στη Γαλλία-Γερμανια Τι να τους πει μια ακόμα εκδρομή Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από smpt 3
kostasbm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Συμφωνώ με την αποψή σου,αλλά ας μην ξεχνάμε το οικονομικό κομμάτι.Πολλοί δεν θέλουν να χάσουν το 400αρι-500αρι απλά για να "καρφώσουν". εννοειται .....με 400 η 500 σου οργανωνω με τη παρεα σου πολυ καλυτερο τριπ... 2
Narayan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 18/10/2019 στις 10:43 ΠΜ, kostasbm είπε εννοειται .....με 400 η 500 σου οργανωνω με τη παρεα σου πολυ καλυτερο τριπ...
panagiotis54 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 τι ερωτηση ειναι αυτη πραγματικα?! για να αισθανεσαι την αναγκη να ρωτησεις σε φορουμ...αστο καλυτερα μην πας δεν εχει νοημα για σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα