Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/10/2019 στις 4:21 ΜΜ, panosk1 είπε

Τα + ειναι οι μπουγατσες που θα φας.

Τα - ειναι οτι στο σουβλακι βαζουνε μουσταρδα.

Γεια σας Αθηναίοι κόμπρες γκουρμεδιάρηδες! Μέχρι και στην μπουγάτσα θα βάλουμε μουστάρδα αμα λάχει! 😂

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Iliaskrs είπε

Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις.Έρχεται επόμενο θέμα με το πως να πείσω γονείς να με αφήσουν...😂

Είναι απλό, δείξτους τις απαντήσεις εδώ 😂😂😂😂😂 Πέρα απο την πλάκα εμπειρία είναι, ο μοναδικός λόγος που θα σε κρατήσει πίσω πιστεύω είναι το οικονομικό και το αν έχεις παρέα, εγώ προσωπικά δούλευα νύχτα εποχές λυκείου κι επειδή έπαιρνα καλό μεροκάματο δεν άφησα την δουλειά και το μετάνιωσα λόγο ότι έχω φτάσει 29 και δεν έχω να διηγηθώ μια τέτοια εμπειρία, ξενύχτι, γκομενάκια, καγκουριές κλπ... Σαλόνικα αξίζει, άλλωστε για να ξεφτιλιστείτε θα πάτε όχι για διάβασμα λες και θα σας ξανά δουν..

Κι απο εμένα είναι Ναι περνάς στην 2η φάση!!!! Αναμένουμε λοιπόν.  

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/10/2019 στις 9:50 ΠΜ, Narayan είπε

Όταν τελείωνα λύκειο με είχε πρήξει μια φίλη μου να έρθω πενταήμερη, θα περάσουμε καλά κλπ. κλπ. 

Το ότι σε επρηζε να πας, δε σήμαινε πως ήθελε και να σου κάτσει. Περισσότερο να σε έχει μπαλαντέρ για το οτιδήποτε.

Also, οι πενθήμερες πρέπει να καταργηθούν.

*Change my mind

Επεξ/σία από tonkpils
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tonkpils είπε

Το ότι σε επρηζε να πας, δε σήμαινε πως ήθελε και να σου κάτσει. Περισσότερο να σε έχει μπαλαντέρ για το οτιδήποτε.

Πεσιμιστής.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, stef157 είπε

Γεια σας Αθηναίοι κόμπρες γκουρμεδιάρηδες! Μέχρι και στην μπουγάτσα θα βάλουμε μουστάρδα αμα λάχει! 😂

Χαχαχα ,ουτε καν φιλε,νησιωτης ειμαι.Αλλα το σουβλακι μονο με τζατζικι αντε και καμια τυροκαφτερη το τρωμε :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

O λόγος;

Γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να γινονται! Φανταζομαι τι γινεται εκει και εχουν 2-3 ταλαιπωρους εκπαιδευτικους να τα κυνηγανε απο πισω. Ειδησεις δεν βλεπεις να δεις τι γινεται;

Στις 14/10/2019 στις 4:14 ΜΜ, Iliaskrs είπε

Έχει προγραμματιστεί απο το σχολείο 5ημερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη το Δεκέμβριο.Πιστεύετε αξίζει να πάω? ποια τα pros κ cons? (της πενταήμερης ως εκδρομής, όχι της τοποθεσίας)

Μην πας αστο, κατσε σπιτι και δες τζι αϊ τζο. Μα καλα ειναι ερωτησεις αυτες; 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

^Δεν θα υπήρχε λόγος εάν οι εκδρομές ήταν καθαρά διασκεδαστικού περιεχομένου. Απ' τη στιγμή, που συνδυάζονται με επισκέψεις σε μουσεία και σε άλλους χώρους που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος, έχουν λόγο ύπαρξης. Και κοντά σ' αυτά, χωράει κι η διασκέδαση. Δεν βρίσκω κάτι κακό. Άλλο εάν οι καθηγητές δεν είναι επαρκείς και γίνονται 1002. Ας βάλουν 1-2 παραπάνω καθηγητές. Και στο φινάλε, υπάρχει πάντοτε κι η έγκριση γονέα. Αν το μπουμπούκι του είναι ο Ταρζάν και φέρνει προβλήματα, ας το κρατήσει στο σπίτι.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω...εσείς που είστε γονείς συμφωνείτε με τον θεσμό της πενταήμερης;;;Μπράβο πολύ προχωρημένους σας βρίσκω!Πρεπει όμως να αρχίσετε να παίρνετε και την ευθύνη για ότι συμβεί στο παιδί σας κατά την διάρκεια της πενταήμερης.Οχι να παρκάρουμε τα παιδιά στο σχολείο και μετά να ζητάμε ευθύνες από τους εκπαιδευτικούς!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

^Δεν θα υπήρχε λόγος εάν οι εκδρομές ήταν καθαρά διασκεδαστικού περιεχομένου. Απ' τη στιγμή, που συνδυάζονται με επισκέψεις σε μουσεία και σε άλλους χώρους που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος, έχουν λόγο ύπαρξης. Και κοντά σ' αυτά, χωράει κι η διασκέδαση. Δεν βρίσκω κάτι κακό. Άλλο εάν οι καθηγητές δεν είναι επαρκείς και γίνονται 1002. Ας βάλουν 1-2 παραπάνω καθηγητές. Και στο φινάλε, υπάρχει πάντοτε κι η έγκριση γονέα. Αν το μπουμπούκι του είναι ο Ταρζάν και φέρνει προβλήματα, ας το κρατήσει στο σπίτι.

Αχ θα τρελαθω,,,τι λες φιλε μου, στα μουσεια πανε σαν αγγαρια αφου εχουν κοιμηθει στις 5 το πρωι. Ποιος ασχολειται με τα μουσεια; Εσυ μονος σου μαλλον. Μετα τις 14:00-15:00 που τελειωνουν οι επισκεψεις αρχιζει η Πενταημερη για αυτα. Αντε μαζευτα.

ο Ταρζαν δεν παει τελευταιος πενταημερη, πρωτος πρωτος παει.

στην Καλαματα πριν κατι μηνες εκανα διακοπες και ειχε ερθει πενταημερη. Δεν μπορεις να φανταστεις τι γινοταν. Τι μουσεια μου λες εσυ....

να βαλουν καθηγητες παραπανω να κανουν τους....χωροφυλακες; Ωραια λογικη.. 

ελεος παιδες.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

O λόγος;

O Zerg13 με κάλυψε. Για να το πω και από την δική μου πλευρά, οι πενθήμερες στην ουσία είναι παμε για να ξεφαντωσουμε και να σκοράρουμε.

Κανένας νέος (δυστυχώς) δεν πάει πενθήμερη για να επισκεφθεί το τάδε μουσείο. 

Το καλύτερο θα ήταν να επισκέπτονταν εργοστάσια και εταιρείες και να πληροφορούνται για το πώς λειτουργούν και τι προσόντα χρειάζονται. Σίγουρα πάλι θα υπάρχει αδιαφορία αλλά εκεί υπάρχει ένα chance κάποιου να του βαρεσει και να πει "ωπ εδώ είμαστε".

• Like 2
Δημοσ.

Μα δεν είναι μόνο τα μουσεία. Υπάρχουν κι άλλοι χώροι. Ένα παράδειγμα έδωσα. Μία εκδρομή μπορεί να είναι και στο εξωτερικό, πχ επίσκεψη στο κρεματόριο. Το ότι η εκδρομή για εκείνα ξεκινάει μετά τις δύο και τις τρεις δεν μου λέει κάτι. Προφανώς κι αυτά τα ενδιαφέροντα καλλιεργούνται από μικρή ηλικία. Το σχολείο από μόνο του (γιατί από το δημοτικό υπάρχουν οι μονοήμερες) δεν μπορεί να κάνει κάτι. Δίνει ένα λιθαράκι. Αν οι γονείς δεν φροντίσουν και για τα υπόλοιπα λιθαράκια, δεν γίνεται τίποτα (*). Προφανώς και θα υπάρχει αδιαφορία σ' αυτές τις περιπτώσεις, με εξαίρεση ίσως ένα μικρό ποσοστό. Εγώ και πάλι το βρίσκω θετικό να υπάρχει αυτό το ερέθισμα, πάντως.

(*) Κι αυτό δεν ισχύει μόνο γι' αυτό αλλά γενικότερα. Όλα ξεκινάνε απ' το σπίτι. Κι όλα τα παιδιά που είναι παραβατικά και κάνουν 1002 βλακείες, υπάρχει λόγος που το κάνουν. Ας κοιτάξουν πρώτα αυτά οι γονείς κι ας είναι τελευταία η κάθε εκδρομή.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tonkpils είπε

O Zerg13 με κάλυψε. Για να το πω και από την δική μου πλευρά, οι πενθήμερες στην ουσία είναι παμε για να ξεφαντωσουμε και να σκοράρουμε.

Κανένας νέος (δυστυχώς) δεν πάει πενθήμερη για να επισκεφθεί το τάδε μουσείο. 

Το καλύτερο θα ήταν να επισκέπτονταν εργοστάσια και εταιρείες και να πληροφορούνται για το πώς λειτουργούν και τι προσόντα χρειάζονται. Σίγουρα πάλι θα υπάρχει αδιαφορία αλλά εκεί υπάρχει ένα chance κάποιου να του βαρεσει και να πει "ωπ εδώ είμαστε".

Ήξερα ότι όλες αυτές οι κοτσάνες θα κατέληγαν σε κάποιο νεοφιλελέ τσιτάτο αλλά υπήρξαμε κι εμείς παιδιά που ενδιαφερόμασταν για Τέχνη και σίγουρα υπήρξαν και θα υπάρξουν κι άλλα. Επειδή η γενικότερη εικόνα της νεολαίας (και τότε τις ίδιες μαλακίες λέγανε) για τους μπαρμπάδες είναι εκτός τόπου και χρόνου δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταργηθούν οι 5ήμερες επειδή οι γονείς τους στάθηκαν ανίκανοι να τους εμφυσήσουν αξίες. Συνήθως αυτοί είναι και οι ίδιοι γονείς που λένε να καταργηθεί η 5ήμερη.  

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sethiros είπε

Ήξερα ότι όλες αυτές οι κοτσάνες θα κατέληγαν σε κάποιο νεοφιλελέ τσιτάτο αλλά υπήρξαμε κι εμείς παιδιά που ενδιαφερόμασταν για Τέχνη και σίγουρα υπήρξαν και θα υπάρξουν κι άλλα. Επειδή η γενικότερη εικόνα της νεολαίας (και τότε τις ίδιες μαλακίες λέγανε) για τους μπαρμπάδες είναι εκτός τόπου και χρόνου δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταργηθούν οι 5ήμερες επειδή οι γονείς τους στάθηκαν ανίκανοι να τους εμφυσήσουν αξίες. Συνήθως αυτοί είναι και οι ίδιοι γονείς που λένε να καταργηθεί η 5ήμερη.  

Ν' αγιάσει το στόμα σου. Έτσι.

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.
11 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Hardcore καταστάσεις λέμε... :P :P :P

Σε σύγκριση με κάτι καταστάσεις που είχε περάσει ο ξάδερφός μου όταν πήγε εκδρομή στην 3η γυμνασίου (τριήμερη ή πενταήμερη δεν θυμάμαι), αυτά που κάνανε οι δικοί μας δεν ήταν τίποτε.

1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Μα δεν είναι μόνο τα μουσεία. Υπάρχουν κι άλλοι χώροι. Ένα παράδειγμα έδωσα. Μία εκδρομή μπορεί να είναι και στο εξωτερικό, πχ επίσκεψη στο κρεματόριο. Το ότι η εκδρομή για εκείνα ξεκινάει μετά τις δύο και τις τρεις δεν μου λέει κάτι. Προφανώς κι αυτά τα ενδιαφέροντα καλλιεργούνται από μικρή ηλικία. Το σχολείο από μόνο του (γιατί από το δημοτικό υπάρχουν οι μονοήμερες) δεν μπορεί να κάνει κάτι. Δίνει ένα λιθαράκι. Αν οι γονείς δεν φροντίσουν και για τα υπόλοιπα λιθαράκια, δεν γίνεται τίποτα (*). Προφανώς και θα υπάρχει αδιαφορία σ' αυτές τις περιπτώσεις, με εξαίρεση ίσως ένα μικρό ποσοστό. Εγώ και πάλι το βρίσκω θετικό να υπάρχει αυτό το ερέθισμα, πάντως.

(*) Κι αυτό δεν ισχύει μόνο γι' αυτό αλλά γενικότερα. Όλα ξεκινάνε απ' το σπίτι. Κι όλα τα παιδιά που είναι παραβατικά και κάνουν 1002 βλακείες, υπάρχει λόγος που το κάνουν. Ας κοιτάξουν πρώτα αυτά οι γονείς κι ας είναι τελευταία η κάθε εκδρομή.

Οι γονείς λένε πάλι καλά που το παιδί θα φύγει εκδρομή για να έχουμε την ησυχία μας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...