Sethiros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Νιώθω τυχερός που πήγαμε πριν χρόνια Απρίλιο Βαρκελώνη με 380 ευρώ όλο το πακέτο ενώ μας έδιναν με τα ίδια λεφτά πακέτο για... Ρόδο. Κάναμε και συνέλευση μάλιστα για το που θα πάμε, οι κοπέλες ήθελαν Ρόδο για να το κουνήσουν, τα αγόρια Βαρκελώνη μιας και πείσαμε το πρακτορείο να μας βάλει μέσα και ξενάγηση στο Καμπ Νου την εποχή των Ροναλντίνιο-Ετό κτλ. Άλλο λύκειο του ίδιου δήμου δεν πήγε 5ημερη γιατί αποφάσισαν να... διαβάσουν. Με 5 μέρες δεν κερδίζεις τίποτα, ειδικά όταν μιλάμε για εξετάσεις 1 μήνα μετά και όχι λίγο πριν κάποιο μάθημα. (για Δεκέμβρη ασχολίαστο) Πλέον τις κάνουν χειμώνα για να δηλώνουν τα παιδιά, παίζει βέβαια ρόλο και το οικονομικό, άλλες εποχές τότε αν και θυμάμαι ότι για συμμαθητή άλλης τάξης που δεν είχε χρήματα κάναμε έρανο. 5
Iliaskrs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις.Έρχεται νέο θέμα με το πως να πείσω γονείς να με αφήσουν...😂 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Iliaskrs 1
helicoid Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, *nenya* είπε Και συνήθως και οι καθηγητές είναι πιο χαλαροί και βλέπεις μια άλλη πλευρά του εαυτού τους. Πενταήμερη Κρήτη, γυρισμός από κλασική έξοδο σε σκυλάδικο-κλούμπ του Ηρακλείου, όλοι κομπλέ εκτός από συνοδό καθηγητή 50άρη, που είναι ντέφι από τα ουίσκια. Είμαστε στο πούλμαν και γυρνάμε ξενοδοχείο που είναι κάπου στο πουθενά μέσα στα χωράφια. Ο καθηγητής -που έχει φέρει και την γυναίκα του μαζί για παρέα, η οποία τον κρατάει καθιστό να μην χυθεί στον διάδρομο του πούλμαν- λέει στον οδηγό οτι θέλει να ξεράσει asap, και να ανοίξει την πόρτα. Σε περιφερειακό κατσικόδρομο με γκρέμο και μπάρες, που να σταματήσει ο οδηγός. Ανοίγει την πόρτα εν κινήσει, ο καθηγητής μέσα στο μεθύσι δεν παίρνει χαμπάρι και κάνει να κατέβει κάτω βγάζοντας το ένα πόδι στον αέρα. Τελευταία στιγμή κάποιος τον έπιασε και τον τραβηξε μέσα πριν φύγει απ'όξω και δεν τον ξαναδούμε ποτέ. Μετά από λίγο σταματήσαμε. Νομίζω τα μισά τα είχε βγάλει εν κινήσει πάντως. Καθηγητής. Συνοδός. Επίσης κάνένα παιδί δεν ξεράσε εκείνο το βράδυ, ούτε είχε οποιοδήποτε θέμα. Μαθήματα ζωής OP φυσικά και να πας. Αν και Δεκέμβρη είναι λίγο βάρβαρη εποχή. Αλλά λογικά θα είναι τίγκα στα σχολεία οπότε θα έχει κόσμο για mingling. Να πάρεις ένα κουβά προφυλακτικά (να τα γεμίζετε νερό με τους έταιρους μπάκουρους φίλους σου), γυαλιά ηλίου, depon -και έταιρα αντιπονοκεφαλιακά-, κινητό με λειτουργική κάμερα και καραμέλες για το λαιμό. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από helicoid
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Σε αλλα νέα , η δίκη μας πενθήμερη ηταν στην Πράγα και για κάποιο λόγο Α)πήραμε τα αψέντι με το κιλό β) κάποιοι προσπάθησαν να τα.... σνιφαρουν. Επισης στείλαμε κάποιον να φέρει τσιγάρα, γιατί ηταν αλητεία κι έπρεπε να γίνει -γελάει το σύμπαν- , κι αυτος έφερε νταβιντοφ τα πιο βαριά που υπήρχαν, μπορντώ αν θυμαμαι καλα. Νομίζω βήχω ακόμα. 1
MARK 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Γεια σου φίλε , Πάρε βότκες μαζί με την παρέα και φύγε όπως είσαι για Σαλονίκη . Πέντε μέρες χωρίς διάβασμα δεν θα σε βλάψουν . 1
xaerialtwistx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το σεξ ειναι το τελευταιο που πρεπει να απασχολει καποιον στην πενταημερη αφού οι συναισθηματικές σκοτούρες δεν είναι για όλους τους ανθρώπους (και δεν νοιαζονται και ολοι για αυτο, ειναι κλισε σε καθε μαθητικο θεμα για εκδρομη να αναφερεται το σεξ πρωτο πρωτο, κατι που δεν αλλαζει ουτε στο Πανεπιστημιο, λες και ειναι η σκοτουρα του καθε ανθρωπου). Εξαλλου αν δε φτανει σε καποιον ενα ολόκληρο σχολικο ετος ώστε σε ενα σχολικό περιβαλλον με 300 ατομα να βρει ενα που να τον ενδιαφερει και να το προσεγγισει, δεν προκειται να καταφερει τιποτα μεσα σε (ουτε καν) 5 μέρες με το 1/6 του Λυκειου (μιση ταξη). Επειδη από μικρός με εξαιρεση 1-2 κολλητους που ειχα έκανα παρεα μόνο με κοπέλες (κυριως για την ανωριμοτητα και τον εκχυδαισμο που επικρατει σε τετοια θεματα που θεωρουνται normal μονο οταν δεν ειμαστε σε αντροπαρεα) και σε καθε διαλειμμα καθομουν με αλλη συμμαθητρια, απο αυτες τις σεξοσυζητησεις που ακολουθουσαν μετα απο καθε εκδρομη εχω προσεξει πως: παντα 2-3 κοπελες κανανε σεξ στην εκδρομη (συνηθως με τη σχεση τους, σπανια με καποιον που απλα προέκυψε οποτε κλάιν, τίποτα καινουργιο), ενω απο τα αγορια ακουγες ως δια μαγειας να εκαναν σεξ καμια 20ρια απο αυτά με ντόπιες. Τα νουμερα δεν ταιριαζαν ποτέ. Λες και περιμενουν οι Θεσσαλονικιες τον ήρωα απο το 1ο Λυκειο Γλυφαδας για να τις απελευθερωσει. Spoiler Μη μασας καν με τα ψεματα που θα ακουσεις στην εκδρομη , για τις βολτες να πας να ξεσκασεις και να τραβηξεις και πολλες φωτογραφιες εννοειται. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από xaerialtwistx 5 2
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Εμείς είχαμε την πιο fail πενταήμερη στον κόσμο και μάλιστα ο μόνος που σκόραρε, ήταν ο πιο μεγάλος loser του σχολείου, ο οποίος έτυχε να είχε ωραία εμφάνιση αλλά μυαλό κουκούτσι. Βέβαια αυτή που του έκατσε είχε πάρει 50 άτομα αλλά το γκόλ είναι γκόλ. Η πηγή είναι η κοπέλα που έλαβε το γκόλ, η οποία ήταν φίλη at the time. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Για να ρωτάει εδώ ο ts περί υπέρ και κατά μιας εκδρομής από αυτές που πάνε στην τελευταία τάξη του λυκείου, είτε δεν του αρέσουν ιδιαίτερα οι εκδρομές και δεν είναι το φόρτε του, είτε δεν έχει φίλους και παρέες και έχει συνειδητοποιήσει σχετικά οτι δεν θα περάσει πολύ καλά. Εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου οι εκδρομές και τις απέφευγα, ο κυριότερος λόγος τα χρόνια προβλήματα υγείας μου αλλά και το γεγονός οτι ποτέ δεν ήμουν το κοινωνικό άτομο με τους πολλούς φίλους ή με μια ομάδα σταθερών και πραγματικών φίλων, σε όλα τα σχολικά χρόνια είχα προβλήματα με ορισμένους, είτε bullying είτε άλλα θέματα, γενικά πολλούς δεν τους πήγαινα και ορισμένοι δεν με πήγαιναν. Οπότε, όποιος ανήκει στην παραπάνω κατηγορία λιγότερο ή περισσότερο, για μένα καλύτερα να κάτσει σπίτι του. Πάντως, ισχύει οτι οι στιγμές που θα περάσεις στην εκδρομή θα σου μείνουν χαραγμένες σχεδόν για πάντα. Το θέμα βέβαια είναι αν αξίζουν ή οχι αυτές οι στιγμές. Οι συμμαθητές μου πήγαν εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, μερικές από τις φάσεις που μου έλεγαν ήταν το βράδυ που είχανε ανοίξει τις τηλεοράσεις και έβαζαν στο τέρμα τον ήχο από κάτι πειρατικούς σταθμούς που έβαζαν τσόντες (περισσότερο στριπτίζ παρά τσόντες), είχανε ανοίξει τα τζάμια τέρμα και ο ήχος ακουγόταν στα διπλανά δωμάτια, αυτοί που ήταν από δίπλα έβγαιναν στο δικό τους μπαλκόνι τους φώναζαν δυνατά με τα ονόματα και έλεγαν οτι γυρίζεται gay τσόντα στο δωμάτιο, ο θόρυβος έφτασε μέχρι τα αφτιά των καθηγητών όπου έκαναν ντου χτυπώντας την πόρτα για να δουν τι συμβαίνει. Άλλος έλεγε οτι κάποιοι είχαν βάλει φωτιά σε έναν καναπέ, ενώ από κάτι άλλα δωμάτια βρισκόντουσαν κάποιοι κρητικοί που φώναζαν να πάνε να χωρέψουν. Αποτελούν μεν κάποιες εμπειρίες αλλά όχι κάτι τρομερό. Τέλος πάντων. Ο καθένας σκέφτεται και πράττει αυτό που νομίζει. 5 2
Makis38 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Πήγαινε. Για τις αναμνήσεις και μόνο αργότερα. Έτσι τουλάχιστον για μας που πήγαμε 5ήμερη λυκείου πριν 30 χρόνια. 1
AliasAndrew Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Αν πανε οι κολλητοι σου, θα περασεις καλα. Αν οχι, μην περιμενεις να περασεις καλα με τους αλλους. Τα 'μια παρεα θα μαστε ολοι' δεν ισχυουν. Γενικα νταξ, τιποτα το ιδιαιτερο η φαση, σαν φοιτητης θα περασεις απειρως καλυτερα. Θα ελεγα να πας για να μη σου μεινει απωθημενο σαν μερικους που ξερω που το αναφερουν 15 χρονια μετα που δεν ηρθαν 1 1
AristidisZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Οι συμμαθητές μου πήγαν εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, μερικές από τις φάσεις που μου έλεγαν ήταν το βράδυ που είχανε ανοίξει τις τηλεοράσεις και έβαζαν στο τέρμα τον ήχο από κάτι πειρατικούς σταθμούς που έβαζαν τσόντες (περισσότερο στριπτίζ παρά τσόντες), είχανε ανοίξει τα τζάμια τέρμα και ο ήχος ακουγόταν στα διπλανά δωμάτια, αυτοί που ήταν από δίπλα έβγαιναν στο δικό τους μπαλκόνι τους φώναζαν δυνατά με τα ονόματα και έλεγαν οτι γυρίζεται gay τσόντα στο δωμάτιο, ο θόρυβος έφτασε μέχρι τα αφτιά των καθηγητών όπου έκαναν ντου χτυπώντας την πόρτα για να δουν τι συμβαίνει Hardcore καταστάσεις λέμε...
Vlad27 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, fork είπε Ωραία εμπειρία η πενθήμερη, το καλύτερο κομμάτι είναι οι μέρες που προηγούνται της εκδρομής. Τα κλαμπάκια τότε έπαιζαν συνέχεια το Dance with the devil . 😁 Σειρούλα;;;; Και το Γύρισε του Καρρά (2000 λογικά ε;) 1
*nenya* Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Βαγγέλη μεταλά, συγγνώμη που σού'πα ψέματα ότι όλοι είχαν πάει στην παραλία ώστε να φύγεις στα γρήγορα απ'το δωμάτιο και να μην ξεράσεις στη μοκέτα! 😅 (Ο Βαγγέλης καλό παιδί αλλά κάθε μέρα της 5ήμερης ήταν ντίρλα και μπούκαρε σε όποιο δωμάτιο έβρισκε μπροστά του ψάχνοντας τα φιλαράκια του. Θυμάμαι να προσπαθώ να τον σηκώσω απ'το πάτωμα και να τον σπρώχνω προς την πόρτα 😝) Το πιο ωραίο όμως από εκείνη την 5ήμερη είναι το CD που έφτιαξε ο αγαπημένος μας Βιολόγος. Το είχε γεμίσει με φωτογραφίες και μας το έδωσε στο τέλος της σχολικής χρονιάς σαν όμορφο αναμνηστικό. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 54 λεπτά πριν, Vlad27 είπε Σειρούλα;;;; Και το Γύρισε του Καρρά (2000 λογικά ε;) Το 2001
theoritikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Το δικό μου Λύκειο παίζει να είχε την χειρότερη πενταήμερη στα χρονικά του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος. Έγινε 3 εβδομάδες πριν τις πανελλήνιες γιατί έτσι ήθελε το 15μελές. Πήγαν πολύ λίγα παιδιά, οι άλλοι ήθελαν να κάτσουν να διαβάσουν . Οι καθηγητές να προσπαθούν να μας δελεάσουν να πάμε , λόγω της μικρής συμμετοχής, με την απειλή ότι θα κάνουμε κανονικά μάθημα οι υπόλοιποι που θα μείνουμε ( κλασσικό μέγιστο ψέμα ). Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί για την Αθήνα, όπως όλες οι προηγούμενες μεγάλες εκδρομές του σχολείου μου. Φυσικά δεν άρεσε σε κανέναν που θα πάμε εκεί πάλι. Εγώ λόγω αυτών των συνθηκών δεν πήγα. Δεν γνώριζα και κανέναν που ήθελε να πάει. Όσοι όμως είχαν πειστεί να πάνε, είχαν τρελές προσδοκίες να κάνουν ότι είχαν δει σε Αμερικάνικα teen movies της εποχής. Στην επιστροφή όλοι γύρισαν με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα. Δεν είχαν κανένα πρόγραμμα όλη μέρα , το βράδυ μια φορά μόνο να πήγαν σε live. Κοιτούσαν την ώρα να γυρίσουν πίσω. Εγώ πάλι 5 μέρες χόρτασα ύπνο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα