pontez2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Έχει προγραμματιστεί απο το σχολείο 5ημερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη το Δεκέμβριο.Πιστεύετε αξίζει να πάω? ποια τα pros κ cons? (της πενταήμερης ως εκδρομής, όχι της τοποθεσίας) Φυσικά και θα πας και να περάσεις σουπερ. Η 5ήμερη όπως ωραία λέει και ο @stormrain δεν ειναι για να μαζεύεις προφυλακτικά, αλλά για να περάσεις καλά με τους φίλους σου/συμμαθητές σου. Και γενικά, ακόμα και αν σου φανεί οτι δεν πέρασες όπως θα περίμενες, θα ειναι μια εμπειρία που θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή ως κάτι ευχάριστο. Προσωπικά δέθηκα μέσω της 5νθημερης με συμμαθητές που ούτε καν μιλάγαμε. Η αίσθηση απελευθέρωσης που υπάρχει σου βγάζει τον πραγματικό σου χαρακτήρα και γενικά περνάς ωραία. Ολα τα λεφτά η φάση του να τρυγιρνάς στους διαδρόμους, του να ειστε όλοι μαζί παρέα, το όποιο φλερτ, η αλληλεπίδραση με άλλα σχολεία κτλ κτλ Γενικά, αν δεν έχεις κανέναν παντελώς @@ρα συνοδό που θα ειναι υπερπροστατευτικός και θα σας έχει κλειδωμένους στα δωμάτια, θα περάσεις σούπερ. Ακόμα και αν είσαι εντελως μοναχικός, πήγαινε. Θα είσαι παρέα με ανθρωπους που ούτε φανταζόσουν. 1 1
pasxaliskar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 δεν έχει αρνητικα..μονο θετικα ..εαν δεν θες παω εγω ξανα στην θεση σου 26χρονων οριακα θα περασω τον ελεγχο χααχχχα χωρις πλακα ειναι στιγμες που μενουν με τα φιλαρακια 1
*nenya* Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί Δεκέμβρη και γιατί Θεσ/νίκη; Ποιός το επέλεξε;! Ε ρε κρύο που θα φάτε... Οι 5ήμερες γίνονται συνήθως άνοιξη, να έχει μια χαρά καιρό, και σε μέρη πιο 'tourist-friendly' βρε παιδί μου πχ Κρήτη, Ρόδο (εμείς κάαααποτε τα παλιά τα χρόνια είχαμε πάει Κύπρο και θυμάμαι είχε πάρα πολλά σχολεία). Αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα 5ήμερη Δεκέμβρη μόνο αν είχα καλή παρέα. Η 5ήμερη γενικά είναι κάτι το υπερεκτιμημένο, δεν είναι και τόσο wow, μάλλον περισσότερο εξαντλητική θα έλεγα μιας που περιλαμβάνει ξενύχτια και πρωινά ξυπνήματα για να σας τρέχουν εκδρομές με τα πούλμαν σε ιστορικοαρχαιολογικούς χώρους. Έχει όμως και πολλές στιγμές γέλιου και ανεμελιάς. Και συνήθως και οι καθηγητές είναι πιο χαλαροί και βλέπεις μια άλλη πλευρά του εαυτού τους. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από *nenya* 1 1
smpt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Narayan είπε Όταν τελείωνα λύκειο με είχε πρήξει μια φίλη μου να έρθω πενταήμερη, θα περάσουμε καλά κλπ. κλπ. Εγώ δεν σκάμπαζα γρι από τέτοια υπονοούμενα, μετά από πέντε χρόνια που το θυμήθηκα είχα επιφώτηση και χτυπιόμουν 😵 Τέλος πάντων δεν πήγα επειδή ήθελα να διαβάσω για Πανελλήνιες, στο τέλος και έπιασα πάτο στα αποτελέσματα και έχασα τη γκόμενα. Να πας, καλύτερα να μετανιώσεις που πήγες παρά που δεν πήγες. δεν είσαι μόνος. Εμένα στο φροντιστήριο ειρθε μια που μέναμε κοντά και μου πρότεινε να πάμε σπίτι της μαζί με μια ακόμα. Και δεν πήγα. Είμαι 53 και ακόμα βαράω το κεφάλι στον τοίχο. 2 1
Vlad27 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Να πας με κλειστά μάτια (μεταφορικά μιλάω, τα μάτια σου ορθάνοιχτα). Όπως ειπώθηκε ήδη είναι μια ωραία εμπειρία, μια εκδρομή που θα απολαύσεις με τους φίλους και τους συμμαθητές σου και θα έχεις να τη θυμάσαι και να την αναπολείς. Επί της ουσίας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μιας και εκδρομές θα κάνεις και με τους πραγματικά κολλητούς σου και με το πανεπιστήμιο και με την κοπέλα σου και με τη γυναίκα και τα παιδιά σου στο μέλλον. Αλλά επειδή κάθε πράγμα είναι στον καιρό του, εγώ θα σου έλεγα να πας. Υ.Γ. Ρε σεις πως τα τρώτε τα σουβλάκια, βάλτε κάτι να γλιστράει. Στη Θεσσαλονίκη φτιάχνουν τα πιο τούμπανα που υπάρχουν. 1 1
pontez2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, smpt είπε Εμένα στο φροντιστήριο ειρθε μια που μέναμε κοντά και μου πρότεινε να πάμε σπίτι της μαζί με μια ακόμα. Και δεν πήγα. Είμαι 53 και ακόμα βαράω το κεφάλι στον τοίχο. Mα σοβαρά τώρα; Τι σε έπιασε;
afragorn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα, δεν υπάρχει τίποτα που να σε κρατάει πίσω! Θα είναι μία εμπειρία (είτε καλή, είτε κακή). Πραγματικά δε βρίσκω κάτι αρνητικό. 5 μέρες εκδρομή και μετά άλλες 5 μέρες ύπνο για να αναπληρώσεις τα χαμένα Πάντως να σας πω μια ιστορία πήγα με τη παρέα μου το χειμώνα σε ένα μπουζουκομάγαζο και μετά που κάτσαμε, βλέπουμε και καταφτάνει μία εκδρομή με καμιά 50αρια παιδιά. Πωωω λέμε, θα μας καταστρέψουν τη βραδιά, θα διαλύσουν το μαγαζί, θα χορεύουν στις μπάρες, θα ξερνάνε παντού, οι καθηγητές θα τρέχουν και δε θα φτάνουν κ.ά.. Ε λοιπόν, ήταν πιο ήσυχα και από μνημόσυνο. Δε τους άρεσε μάλλον η μουσική (δεν τους αδικώ) και είτε κοιτούσαν σα χαμένα είτε έπαιζαν με τα κινητά. Οι καθηγητές τους κάνανε περισσότερη φασαρία 1
theoritikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Το σημαντικό είναι να έχεις καλό παρέα. Αρκετά παρεάκια καταλήγουν να διαλύονται για ανόητες αφορμές, και δεν μιλιούνται για το υπόλοιπο της εκδρομής (ή και της σχολικής χρονιάς) και άθλια περνάνε στο τέλος 1
pasxaliskar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, afragorn είπε Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα, δεν υπάρχει τίποτα που να σε κρατάει πίσω! Θα είναι μία εμπειρία (είτε καλή, είτε κακή). Πραγματικά δε βρίσκω κάτι αρνητικό. 5 μέρες εκδρομή και μετά άλλες 5 μέρες ύπνο για να αναπληρώσεις τα χαμένα Πάντως να σας πω μια ιστορία πήγα με τη παρέα μου το χειμώνα σε ένα μπουζουκομάγαζο και μετά που κάτσαμε, βλέπουμε και καταφτάνει μία εκδρομή με καμιά 50αρια παιδιά. Πωωω λέμε, θα μας καταστρέψουν τη βραδιά, θα διαλύσουν το μαγαζί, θα χορεύουν στις μπάρες, θα ξερνάνε παντού, οι καθηγητές θα τρέχουν και δε θα φτάνουν κ.ά.. Ε λοιπόν, ήταν πιο ήσυχα και από μνημόσυνο. Δε τους άρεσε μάλλον η μουσική (δεν τους αδικώ) και είτε κοιτούσαν σα χαμένα είτε έπαιζαν με τα κινητά. Οι καθηγητές τους κάνανε περισσότερη φασαρία ε πλεον ειναι η ηλεκτρονικη μουσικη που τραβαει τις μικροτερες ηλικιες οπως και εμενα , και οχι τοσο το live stage λαικα ..σιγουρα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις 1 λεπτό πριν, theoritikos είπε Το σημαντικό είναι να έχεις καλό παρέα. Αρκετά παρεάκια καταλήγουν να διαλύονται για ανόητες αφορμές, και δεν μιλιούνται για το υπόλοιπο της εκδρομής (ή και της σχολικής χρονιάς) και άθλια περνάνε στο τέλος εαν φιλε μου μαλωνουν για ανοητες αφορμες δν ηταν ποτε φιλοι 1
Fabricated Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε 1 2 φορές, ενημερωτικά η τρίτη λυκείου σε όλη την Ελλάδα πάει πενθήμερη τον Δεκέμβρη, συνήθως Θεσσαλονίκη/Αθηνα/Κρήτη Οπότε και άλλα σχολεία θα βρει πιθανότατα και δεν είναι περίεργη η ημερομηνία ή η τοποθεσία που πάει 2 1
Misokatsu64 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Καλα ειναι να πας για την εμπειρια. Μπορει να περασεις ομορφα, να γνωρισεις αλλες παρεες, φιλους και κανα καλο γκομενακι. Παντως στην δικια μας πενθημερη 3 κοπελες γυρισανε εγκυες με τους γονεις να ειχανε κανει μυνησεις στο σχολειο. 1
LittyMeek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Misokatsu64 είπε Καλα ειναι να πας για την εμπειρια. Μπορει να περασεις ομορφα, να γνωρισεις αλλες παρεες, φιλους και κανα καλο γκομενακι. Παντως στην δικια μας πενθημερη 3 κοπελες γυρισανε εγκυες με τους γονεις να ειχανε κανει μυνησεις στο σχολειο. Κόψε κάτι ρε πασαμ Είπαμε να πούμε κανά ψεματακι αλλά εσείς το παρακανετε 2
pasxaliskar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fabricated είπε Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε 1 2 φορές, ενημερωτικά η τρίτη λυκείου σε όλη την Ελλάδα πάει πενθήμερη τον Δεκέμβρη, συνήθως Θεσσαλονίκη/Αθηνα/Κρήτη Οπότε και άλλα σχολεία θα βρει πιθανότατα και δεν είναι περίεργη η ημερομηνία ή η τοποθεσία που πάει στην δικια μου πολη ολοι πανε μαρτιο προς απριλιο.. δεν ξερω γιατι εχουμε δεσει οτι υπαρχουν στανταρ ημερομηνιες .. και συνηθως οι ''βορειοι'' πανε νοτια και οι ''νοτιοι'' βορεια
braxamiotis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Παντως ο δικος μου γιος αποφασισε να μην παει στην Θεσσαλονικη πενταημερη.Λεφτα φροντιστηριο και η επομενη εκδρομη τον κρατανε στην Αθηνα.Ευτυχως!!
panosno1com Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fabricated είπε Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε 1 2 φορές, ενημερωτικά η τρίτη λυκείου σε όλη την Ελλάδα πάει πενθήμερη τον Δεκέμβρη, συνήθως Θεσσαλονίκη/Αθηνα/Κρήτη Οπότε και άλλα σχολεία θα βρει πιθανότατα και δεν είναι περίεργη η ημερομηνία ή η τοποθεσία που πάει εμεις πριν 13 χρονια ειχαμε παει μια βδομαδα πριν τη Μεγαλη Εβδομαδα και ειχε πεσει Απριλιο αν θυμαμαι καλα ! Το θεμα ειναι θα τους κανει καλο καιρο Δεκεμβρη; Πες το κρυο νταξ βαζεις καλο μπουφαν χοντρα ρουχα το παλεβς, αντε να ριχνει καρεκλοποδαρα σου χαλαει την εκδρομη ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα