marvel_tomix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Η ερωτήσεις μου σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει την υδροψυξη του τίτλου είναι, τι επεξεργαστή έχουν, σε τι συχνότητες και voltage τον δουλεύουν και σε τι βαθμούς τον κρατάει σε idle και load. Έχω έναν AMD Ryzen 9 3900X (μετά από τρεις μήνες αναμονής από την αρχική παραγγελία). Δουλεύει με 1,3V σε boost. Oι θερμοκρασίες του είναι, σε idle 40C, σε boost 75C στα 4080Mh όλοι οι πυρήνες, σε θερμοκρασία δωματίου 25C. Έχω διαβάσει ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Το πρόβλημα που έχω παρατηρήσει στη δική μου ψυκτήρα, είναι ότι έχει σκευρώσει ελαφρώς προς τα έξω το κέντρο της πλάκας του χαλκού. Το αποτέλεσμα είναι να μην πατά ομοιόμορφα σε όλο το εμβαδό του HIS του επεξεργαστή και χάνει σε απόδοση. Φαντάζομαι ότι μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση αλλά θα ήθελα να δω τις επιδόσεις της και σε άλλα συστήματα, για να καταλάβω αν όντως έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μίλησε με Corsair καλύτερα. Οι θερμοκρασίες σου δεν είναι απαγορευτικές αλλά αν έχεις πρόβλημα... Για αυτούς είναι ευκολο, θα αλλάξουν μια πλάκα χαλκού και την «ανακυκλώνουν» σαν refurbished (ίσως). Ασχετο, Κρητικος; «Σκευρωσει» μόνο πατριώτες έχω ακούσει να λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marvel_tomix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Αχαχχαχα! Αθηναίος είμαι. Έχω πατέρα σίδερα όμως και έχω μάθει να χρησιμοποιώ παρόμοιες λέξεις. Ναι, έχω σκοπό να μιλήσω μαζί τους αλλά πρώτα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις και από άλλους χρήστες. Να αποκλείσω το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είμαι παρανοϊκός. ;Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα