Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι ανθρωποι ειναι απλα απατεωνες, δεν εχει ξαναγινει σε τετοιο βαθμο μαζικο δουλεμα καταναλωτων οπως με το ray tracing (ισως εξαιρουνται η Apple με το throttling των macbook "pro" σε βαρια προγραμματα και η AMD με τον αριθμο πυρηνων των FX series).

Πουλανε την υποσχεση ray tracing πραγματικου χρονου με καρτες που ουτε 60fps δε πιανουν σε 2Κ-4Κ αναλυσεις (2060, 2070, 2080) και αφου βλεπουν οτι η υλοποιηση σε παιχνιδια δε γινεται πραξη, το βαζουν σε αντικες τυπου quake για να πουν οριστε, παρτε καινοτομια!

• Like 2
  • Confused 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsarouc είπε

που ζείτε

https://www.eurogamer.net/articles/2019-05-24-now-its-gta-5-and-witcher-3s-turn-to-get-the-ray-tracing-treatment

αλήθεια.......................................................... amd=dark blind

σπάνια πλέον ασχολούμαι αλλά είδα το ποστ σου εντελώς τυχαία και θυμήθηκα που είχα δει το νέο πριν μήνες και αναρωτιόμουν γιατί δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανένας :D

λες να φταίει η AMD?

χαχαχαχα

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως ρε παιδιά γιατί μου φαίνεται ότι το rtx έχει απλά περισσότερο contrast και τίποτα άλλο?

Σε ότι βίντεο έχω δει στα γραφικά δεν έχει καμία απολύτως διαφορά, αλλά στον φωτισμό και την αντίθεση?

τι στο διάολο hdr με διαφορετική ονομασία είναι?

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγω απορω με οσους σχολιαζουν περι απατης κλπ αγορασατε καποια καρτα RTX και εχετε τετοια εχθρα?

Μια καινουρια τεχνολογια ειναι που σιγα σιγα θα εξισορροπησει με το καιρο.

Στην αρχη επεσε κραξιμο γιατι δεν υπηρχαν τιτλοι,τωρα που αααντε κουτσα στραβα λιγο απο εδω λιγο απο εκει αυξανονται οι τιτλοι πεφτει κραξιμο γιατι ειναι παλια παιχνιδια.

Δε σας αναγκασε κανεις να παρετε rtx ουτε σας αναγκασε κανεις να αγορασετε τα remastered παιχνιδια.

Η αγορα ειναι μεγαλη και εχει αρκετο ψωμι για ολους.

Κ εγω κατοχος nvidia καρτων ειμαι και δε πηγα ποτε σε 2080ti πχ γιατι ειμαι υπερκαλυμενος αυτη τη στιγμη απ το συστημα μου.

Αλλα λιγο ελεος με τη μιζερια,μονιμως ολο αρνητικα σχολια.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.

καλά κρασιά ...Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν λέει ρε Nvidia ΕΛΕΟΣ ποια..........Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια για να μας τα πάρουν......  

Δημοσ.

νομίζω οτι δεν τους ενοχλεί η νέα τεχνολογία του raytracing.. ενοχλεί ότι δυστυχώς κοστίζει και πρέπει να δώσεις μια περιουσία για να την γευτείς.

Αν ήταν απάτη ή αποτυχία δεν θα έμπαινε στην νεά γενιά στις κονσόλες , ούτε η intel θα το έβαζε στις κάρτες της. Αν θέλετε τα γραφικά να πάνε πιο μπροστά αφήστε και καμιά εταιρία ήσυχη.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Quake 3 Arena

NeverWinter Nights

Doom 3

Mass Effect Trilogy

Morrowind και Oblivion

Star Wars Battlefront I και II , KOTOR, Republic Commando

F.E.A.R.

Περιμένω...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, absoluteblade είπε

Σκέτη Απάτη!

Studio_20191014_151149.png

Εσύ είσαι ειδικός απατολόγος και ανοίγεις τα μάτια στα δεκάδες εκατομμύρια καταναλωτές της NVIDA φαντάζομαι.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τι νααφτό ρε ? σε λίγο θα βγάλουν και Tetris και Pac man Ray Traced ... Οκ το δωρεάν είναι ευπρόσδεκτο όμως απο κει και πέρα μόνο για gimmick το βλέπω αυτό που κάνουν κάνα remastered σε αρχαίο παιχνίδι,για να δείξουν και καλά διαφορές ! Λές και αν το έκαναν το παιχνίδι remastered με σημερινές τεχνικές στα γραφικά δεν θα πάταγε κάτω τα παλιά... Εδω το Χ κάνει σε ένα κάρο παιχνίδια enchancment δωρεάν ! κάντε το ρε παλικάρια σε κάτι πιο καινούργιο,της προηγούμενης πχ γενιάς, τόσες παιχνιδάρες υπάρχουν εκεί έξω,μήπως όμως για εκεί τους είναι τελικά ιδιαίτερα δύσκολο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...