Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το xiaomi redmi 7 και δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Facebook παρά μόνο για γενέθλια, έχω όλες τις ειδοποιήσεις ενεργοποιημένες από τις ρυθμίσεις του κινητού. Τι συμβαίνει; είναι κάποιο bug; ξέρει κανείς πως λύνεται; 

Screenshot_2019-10-14-14-00-46-263_com.miui.securitycenter.png

Screenshot_2019-10-14-14-00-52-519_com.android.settings.png

Δημοσ.

Τα έχω κάνει αυτά που λέει στο άρθρο αλλά πάλι δεν έρχονται, ενώ σε άλλες εφαρμογές έρχονται κανονικά. Τι μπορεί να φταίει 🤔

Δημοσ.
Στις 16/10/2019 στις 2:14 ΠΜ, M4tR1x είπε

Η συσκευή σου είναι καινούρια; 

Είναι κάποιο bug μήπως της εφαρμογής; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να κλείσεις τις ειδοποιήσεις και να τις ξανά ανοίξεις. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε να την σβήσεις και να την ξανά κατεβάσεις. Αν δεν δουλέψει πάλι κάνε λίγο υπομονή ίσως με ενημέρωση να στρώσει. 

Είχα το ίδιο θέμα με το ινσταγκραμ αλλά δεν κατάλαβα από τι διορθώθηκε. Εκείνη την περίοδο ως καινούριο κινητό έκανε αναβαθμίσεις και το μόνο που είχα δοκιμάσει ήταν να κλείσω και να ξανά ανοίξω. Εν τέλη όλα καλά. 

Επεξ/σία από M4tR1x
Δημοσ.
3 ώρες πριν, M4tR1x είπε

Δοκίμασε να κλείσεις τις ειδοποιήσεις και να τις ξανά ανοίξεις. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε να την σβήσεις και να την ξανά κατεβάσεις. Αν δεν δουλέψει πάλι κάνε λίγο υπομονή ίσως με ενημέρωση να στρώσει. 

Είχα το ίδιο θέμα με το ινσταγκραμ αλλά δεν κατάλαβα από τι διορθώθηκε. Εκείνη την περίοδο ως καινούριο κινητό έκανε αναβαθμίσεις και το μόνο που είχα δοκιμάσει ήταν να κλείσω και να ξανά ανοίξω. Εν τέλη όλα καλά. 

Έγινε σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. 😊

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/10/2019 στις 2:09 ΜΜ, M4tR1x είπε

Εξακολουθούν να μην έρχονται ειδοποιήσεις παρά ελάχιστες μόνο σε κάνα αίτημα φιλίας και σε γενέθλια, από ομάδες και από σελίδες πχ δεν έρχονται 🤔

Δημοσ.

Μήπως είναι πρόβλημα της rom που έχει το κινητό; Γιατί τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν έχει γίνει κάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...