olsfix Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Φυσικά και απαγορεύεται η εγκατάσταση δεν επιτρέπεται ούτε σε ταράτσα.. 1ον Μιλάμε για πετρελαιο 2ον Πρέπει να υπάρχει Πολεοδομική αδεια 3ον Μιλάμε και την για την στατικότητα του μπαλκονιού μην το ξεχνάμε και αυτό 4ον Έπρεπε να πάρει την έγκριση των ενοίκων πριν την εγκατάσταση του κανείς δεν το κάνει οπότε ακολουθούνται τα νομικά δρομενα Το ίδιο έπαθα και εγώ με ενοίκους στον 3ο όροφο για φτηνότερο κοστολόγιο ξεχειμωνιάσματος ο τύπος το έβαλε και δεν κοιμάμαι καθόλου από τον θόρυβο (καμία σχέση ο λέβητας αερίου με τον αυτόνομο λέβητα πετρελαίου σε θόρυβο) οπότε θα κινηθώ κατά παντός νομίμου δικαιώματος μου Μιλάμε για το σπίτι μας το ησυχαστήριο και όχι να εξυπηρετούνται άλλοι εις βάρος μας πλέον λαγοκοιμάμαι και είμαι έτοιμη ή εγώ ή αυτοι ευχαριστώ καλή χρονιά p.s Δεν επιτρέπεται ούτε σε ταράτσα!!!!! οποίος θέλει σε υπόγειο αλλά το κόστος σωληνώσεων είναι μεγάλο οπότε οτι θέλει κάνει ο καθένας δεν πάει έτσι όμως…εγώ προσωπικά θα τους σκίσω και δεν με νοιάζει τίποτα έχασα εκτός από τον ύπνο μου και την ηρεμία μου Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από olsfix
hp8 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου https://www.technologismiki.com/nomos/index.html?a_3046_304_89_27.php 2.4.1. Λεβητοστάσιο 2.4.1.1. Εάν σε ένα κτίριο ή χώρο υπάρχει εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης με συνολική θερμική ισχύ 45 ΚW και άνω και το θερμαντικό μέσο θερμαίνεται απευθείας (άμεσα), τότε το συγκρότημα παραγωγής του θερμαντικού μέσου πρέπει να τοποθετείται σε ιδιαίτερο χώρο, καλούμενο λεβητοστάσιο. Για κάτω των 45 KW = 38793 θερμίδες δεν γράφει κάτι (παραθυράκι) ?
nvel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, hp8 είπε Για κάτω των 45 KW = 38793 θερμίδες δεν γράφει κάτι (παραθυράκι) ? το ότι δεν απαιτείται για τους μικρούς λέβητες λεβητοστάσιο δεν σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθούν παντού, υπάρχουν και άλλοι κανονισμοί εκτός του κτιριοδομικού
hp8 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, nvel είπε το ότι δεν απαιτείται για τους μικρούς λέβητες λεβητοστάσιο δεν σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθούν παντού, υπάρχουν και άλλοι κανονισμοί εκτός του κτιριοδομικού εγώ δεν είπα τίποτα το κενό επισήμανα με ότι αυτό συνεπάγεται
kostasbm Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου η πυροσβεστική τι γνώμη έχει για το θέμα αυτό??? η δεν έχει ?
nvel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου φυσικά και έχει γνώμη η πυροσβεστική, οι υπόλοιποι κανονισμοί εφαρμόζονται για τους λέβητες όπως ισχύουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα