filipprin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 https://www.google.com/search?q=λεβητεσ+αεριου+εντοιχιζομενοι+μεσα+στο+σπιτι&tbm=isch&ved=2ahUKEwjl6L31lOeCAxXJ3wIHHTAJDx0Q2-cCegQIABAA&oq=λεβητεσ+αεριου+εντοιχιζομενοι+μεσα+στο+σπιτι&gs_lcp=CgNpbWcQA1CbDFiRSmC1TmgAcAB4AIABiAKIAcITkgEGMC4xNS4xmAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=3RtmZaWGGsm_i-gPsJK86AE&bih=745&biw=1440&client=firefox-b-d
nvel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 άμα τηρούνται οι κανονισμοί φυσικά και επιτρέπονται οι λέβητες μέσα σε σπίτια 1
The_Judas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 στο εξωτερικό συνήθως μέσα τους βάζουν... ειδικά σε χωρες όπου δεν έχουν μπαλκόνια. 2
Painkiller780 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Στις 14/10/2019 στις 6:28 ΜΜ, Horn είπε Καταρχην ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια,απο το λιγο που εψαξα βρηκα οτι: Απαιτειται συναινεση απο τους υπολοιπους ιδιοκτητες κατι που ο συγκεκριμενος δεν ρωτησε κανεναν(ομως δεν υπαρχει καταστατικο πολυκατοικιας και ισως το εχει ψαξει αυτο και το εκανε). 2ον απαιτειται εγκριση απο την πολεοδομια 3ον η δεξαμενη οπως ειπωθηκε πρεπει να ειναι εως ενα οριο αλλα εγω δεν τα γνωριζω καθολου αυτα. Το λεβιτοστασιο βρισκεται ολο στο μπαλκονι και η δεξαμενη,φαινεται κλεισμενο μικρο σπιτακι και ο λεβητας και η δεξαμενη πρεπει να ειναι εκει μεσα.η δεξαμενη δεν ειναι στην ταρατσα 100% Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, εχει βαλει ο απο κατω λεβητα στο μπαλκονι του. δεν κανει θορυβο, παρολα αυτα ομως το πετρελαιο που καιει ερχεται ολο επανω στο διαμερισμα μου. του εχω κανει πολλες φορες παρατηρηση και δεν δειχνει να καταλαβαινει, τι μπορω να κανω ? ειναι ανυποφορο!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 20 λεπτά πριν, Painkiller780 είπε Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, εχει βαλει ο απο κατω λεβητα στο μπαλκονι του. δεν κανει θορυβο, παρολα αυτα ομως το πετρελαιο που καιει ερχεται ολο επανω στο διαμερισμα μου. του εχω κανει πολλες φορες παρατηρηση και δεν δειχνει να καταλαβαινει, τι μπορω να κανω ? ειναι ανυποφορο! δεν εχει φουγαρο;
Painkiller780 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 13 λεπτά πριν, Manefs23 είπε δεν εχει φουγαρο; δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο. αλλα αν εννοουμε καμιναδα. την εχει και στοχευει στον τοιχο διπλα, δεν φτανει ταρατσα και εχει γινει μαυρος
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 3 λεπτά πριν, Painkiller780 είπε δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο. αλλα αν εννοουμε καμιναδα. την εχει και στοχευει στον τοιχο διπλα, δεν φτανει ταρατσα και εχει γινει μαυρος ναι το ίδιο εννοούμε... ε πες του να βάλει έξτρα μέτρα να φτάσει ταράτσα, είναι πολλά μέτρα; το πετρελαιο δεν είναι φυσικο αεριο, θα σε λερώνει
Painkiller780 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, Manefs23 είπε ναι το ίδιο εννοούμε... ε πες του να βάλει έξτρα μέτρα να φτάσει ταράτσα, είναι πολλά μέτρα; το πετρελαιο δεν είναι φυσικο αεριο, θα σε λερώνει το ξερω οτι λερωνει μου εχει κανει τα καγκελα μαυρα.. του εχουμε πει πολλες φορες ανα τα χρονια δεν κανει τιποτα γιαυτο. ολο λεει θα το κανει και δεν το κανει ποτε, μας αγνοει συνεχως. δεν ξερω σε ποια υπιρεσια να απευθυνω (ειναι η εσχατη λυση)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, Painkiller780 είπε το ξερω οτι λερωνει μου εχει κανει τα καγκελα μαυρα.. του εχουμε πει πολλες φορες ανα τα χρονια δεν κανει τιποτα γιαυτο. ολο λεει θα το κανει και δεν το κανει ποτε, μας αγνοει συνεχως. δεν ξερω σε ποια υπιρεσια να απευθυνω (ειναι η εσχατη λυση) άστα φίλε, δεν είναι να μπλέκεις σε πολυκατοικίες δεν υπάρχει πλέον συννενοηση, καλύτερα σπηλιά σε βουνό παρα με βλάκα γείτονα.. ρωτα στην αστυνομια θα σου πουν αυτοι ξερουν 100%
greekfragma Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 3 minutes ago, Painkiller780 said: το ξερω οτι λερωνει μου εχει κανει τα καγκελα μαυρα.. του εχουμε πει πολλες φορες ανα τα χρονια δεν κανει τιποτα γιαυτο. ολο λεει θα το κανει και δεν το κανει ποτε, μας αγνοει συνεχως. δεν ξερω σε ποια υπιρεσια να απευθυνω (ειναι η εσχατη λυση) υγειονομικό
Painkiller780 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 18 λεπτά πριν, Manefs23 είπε άστα φίλε, δεν είναι να μπλέκεις σε πολυκατοικίες δεν υπάρχει πλέον συννενοηση, καλύτερα σπηλιά σε βουνό παρα με βλάκα γείτονα.. ρωτα στην αστυνομια θα σου πουν αυτοι ξερουν 100% ευχαριστω πολυ παιδια θα του το πω για αλλη μια φορα και αν δεν κανει κατι θα παρω να ρωτησω στην αστυνομια
Bitbit Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 εφόσον του το έχεις πει πολλές φορές όπως λες και δεν έχει κάνει κάτι, ούτε τώρα θα κάνει. Προχώρα στην επόμενη σου κίνηση
hp8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, Painkiller780 είπε εχει βαλει ο απο κατω λεβητα στο μπαλκονι του. δεν κανει θορυβο, παρολα αυτα ομως το πετρελαιο που καιει ερχεται ολο επανω στο διαμερισμα μου. του εχω κανει πολλες φορες παρατηρηση και δεν δειχνει να καταλαβαινει, τι μπορω να κανω ? ειναι ανυποφορο! Άθρο 27 Κτηριοδομικού Κανονισμού : 1,0 μ πάνω από το τοιχείο του δώματος ανεξάρτητα αν είναι για τζάκι ή καλοριφέρ (συνήθως είναι 1,5μ πάνω από το τοίχος του δώματος)
Horn Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 6 ώρες πριν, Painkiller780 είπε το ξερω οτι λερωνει μου εχει κανει τα καγκελα μαυρα.. του εχουμε πει πολλες φορες ανα τα χρονια δεν κανει τιποτα γιαυτο. ολο λεει θα το κανει και δεν το κανει ποτε, μας αγνοει συνεχως. δεν ξερω σε ποια υπιρεσια να απευθυνω (ειναι η εσχατη λυση) Εφοσον δεν ιδρωνει το αυτι του,περνας σε καταγγελια της πολεοδομιας διοτι ο λεβητας πετρελαιου απογορευεται στο μπαλκονι.Βεβαια σε περιπτωση που κανεις καταγγελια να εισαι διατεθημενος οτι αυτο ειναι χρονοβορο.Εγω εκανα καταγγελια και μετα απο 4 χρονια το ξηλωσανε τον λεβητα στο μπαλκονι.Και αν δεν ειχα βαλει δικηγορο στο συνεδριο της πολεοδομιας θα ειχε βγει λαδι γιατι προσπαθουσανε να του το περασανε πως ειναι αντλια θερμοτητας αντι για λεβητα που ειχε αυτος.
SeNNinhA Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Στις 20/5/2024 στις 6:48 ΜΜ, Painkiller780 είπε ευχαριστω πολυ παιδια θα του το πω για αλλη μια φορα και αν δεν κανει κατι θα παρω να ρωτησω στην αστυνομια Η καταγγελία πρέπει να γίνει κατα βάση στην πολεοδομία. Και κατά δεύτερο λόγο άλλη μια καταγγελία στην πυροσβεστική Και οι δύο έχουν λόγο για διαφορετικά αντικείμενα στο ίδιο θέμα Η πολεοδομία για την εγκατάσταση, καμινάδες κλπ Η πυροσβεστική για τα μέτρα πυρασφάλειας που πρέπει να τηρούνται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα