Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στην παρεα !

με εχει πιασει η μανια της  αναβαθμισης  και 

σκεφτομαι να παρω αλλη μια 1080 τι ή να παω  κατ ευθειαν σε  2080τι 

τα παιχνιδια που κανουν υποστηριξη sli ειναι αρκετα με μια ματια utube 

και η αποδοση που δειχνει το sli einai  ικανοποιητικη 

τι να προτιμησω ?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, xrit86 είπε

καλημερα στην παρεα !

με εχει πιασει η μανια της  αναβαθμισης  και 

σκεφτομαι να παρω αλλη μια 1080 τι ή να παω  κατ ευθειαν σε  2080τι 

τα παιχνιδια που κανουν υποστηριξη sli ειναι αρκετα με μια ματια utube 

και η αποδοση που δειχνει το sli einai  ικανοποιητικη 

τι να προτιμησω ?

το SLI ξέχασε το 

πάρε από σειρα RTX2XXX όποια vga θες , μην πας σε παλιά κάρτα γιατί θα το μετανιώσεις στο μέλλον σίγουρα.

• Like 2
Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση sli και 1080ti.

Εδώ αρχίζουμε να συζητάμε για Ampere και εσύ θα δώσεις τόσα λεφτά για Pascal ;

Μια asus 2080ti oc και θα είσαι οκ 100% για 1440/144 hz

Δημοσ.

Δεν είμαι από αυτούς που απορρίπτουν το sli όπως ο διάολος το λιβάνι, αλλά δυστυχώς πλέον το έχουν εγκαταλείψει τόσο developers οσο και κατασκευαστές gpu (amd, nvidia) όσο αφορά το gaming...

Oσο θεαματικό και να είναι (σε εμένα προσωπικά μου αρέσει η αισθητική) δύο κάρτες γραφικών σε ένα rig

-Για high end gpus θέλεις απαραίτητα υδρόψυξη, και καλό τροφοδοτικό με full tower case

ΑΛΛΑ

- Οι περισσότεροι ΑΑΑ τίτλοι δεν το υποστηρίζουν, οπότε και να δουλέψει μέσω του οδηγού το gain θα είναι της πλάκας σε σχέση με τις δυνατότητες του hardware

-Kάνει μόνο για benchmarks, που εδώ που τα λέμε αν θέλεις να κυνηγήσεις ρεκόρ θα πήγαινες σε 2080Ti SLI και όχι στις 1080Τi

-Futureproof.....ούτε καν, κάποια στιγμή σταματά και το support από οδηγούς ειδικά αν είσαι σε amd (HD 4870X2, HD 7990, HD 295X2) και σε πολλούς τίτλους θα παίζει η μία εκ των δύο gpus.......

-Tώρα αν έχεις πορωθεί με την ιδέα, θες να πειραματιστείς και παίζεις συγκεκριμένους τίτλους που υποστηρίζουν SLI m;exri αυτισμού (όπως ο γράφων) αδιαφορώντας για νεώτερους που δεν το υποστηρίζουν, go for it, αλλά να ξέρεις τι κάνεις

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Δεν είμαι από αυτούς που απορρίπτουν το sli όπως ο διάολος το λιβάνι, αλλά δυστυχώς πλέον το έχουν εγκαταλείψει τόσο developers οσο και κατασκευαστές gpu (amd, nvidia) όσο αφορά το gaming...

Oσο θεαματικό και να είναι (σε εμένα προσωπικά μου αρέσει η αισθητική) δύο κάρτες γραφικών σε ένα rig

-Για high end gpus θέλεις απαραίτητα υδρόψυξη, και καλό τροφοδοτικό με full tower case

ΑΛΛΑ

- Οι περισσότεροι ΑΑΑ τίτλοι δεν το υποστηρίζουν, οπότε και να δουλέψει μέσω του οδηγού το gain θα είναι της πλάκας σε σχέση με τις δυνατότητες του hardware

-Kάνει μόνο για benchmarks, που εδώ που τα λέμε αν θέλεις να κυνηγήσεις ρεκόρ θα πήγαινες σε 2080Ti SLI και όχι στις 1080Τi

-Futureproof.....ούτε καν, κάποια στιγμή σταματά και το support από οδηγούς ειδικά αν είσαι σε amd (HD 4870X2, HD 7990, HD 295X2) και σε πολλούς τίτλους θα παίζει η μία εκ των δύο gpus.......

-Tώρα αν έχεις πορωθεί με την ιδέα, θες να πειραματιστείς και παίζεις συγκεκριμένους τίτλους που υποστηρίζουν SLI m;exri αυτισμού (όπως ο γράφων) αδιαφορώντας για νεώτερους που δεν το υποστηρίζουν, go for it, αλλά να ξέρεις τι κάνεις

αν σταματανε  να βγαινουν νεα  drivers παω πασο 

2080 ti βλεπω 

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι από τους developments τα νέα παιχνίδια δεν υποστηρίζουν SLI, έχω στο pc μου metro exodus, bf5, asseto corsa competizione και pcars 2, μόνο το τελευταίο το υποστηρίζει που είναι dx 11 τίτλος του 2017, βασισμένος στην engine του nfs shift 2 του 2011

Δημοσ.

το bf5  αφου φαινεται πιο πανω   στο βιντεο  υποστηριζει και πολυ καλα μαλιστα 

δεν το υποστηριζει εσενα  ?

3 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι από τους developments τα νέα παιχνίδια δεν υποστηρίζουν SLI, έχω στο pc μου metro exodus, bf5, asseto corsa competizione και pcars 2, μόνο το τελευταίο το υποστηρίζει που είναι dx 11 τίτλος του 2017, βασισμένος στην engine του nfs shift 2 του 2011

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xrit86 είπε

δεν το υποστηριζει εσενα  ?

Στο launch Νοέμβριο του 2018 σίγουρα δεν το υποστήριζε τώρα αν το υποστηρίζει δεν ξέρω νομίζω ότι δουλεύει μόνο σε dx 11 και όχι σε 12, σε κάθε περίπτωση με 2080Τi single card είμαι οπότε δεν γνωρίζω κάτι άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...