Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/10/2019 στις 11:36 ΠΜ, spetzouras είπε

Η οθόνη του MiA3 δεν είναι και ότι καλύτερο σε υλοποίηση. 

Μιλάω εκ πείρας.

Φθηνότερο επίσης από το p30 lite είναι και το Honor 20 lite και καλό θεωρώ σε σύγκριση με το Mi A 3

To honor 20 lite φοράει τον 710 του 8x .κακιστος cpu με θέματα overheating .next

Δημοσ.

Εξαρτάται την χρήση παιδιά. Εγώ προχθές βραδύ το φορτισα. Μου έχει βγάλει όλη την χθεσινή μέρα και τώρα έχω 34%. WiFi ανοιχτό όλη μέρα εκτός βράδυ που το κλείνω. Συνέχεια browsing, λίγα βίντεο YouTube, mails, κτλ. Για νόρμαλ χρηση μια χαρά είναι. 2 μήνες το δουλεύω. Εάν αλλάξει δραματικά με τον καιρό θα δείξει. Τώρα εάν το έχεις να δουλεύεις με αυτο τότε πολύ απλά θα επιλέξεις άλλο με μεγαλύτερη μπαταρία. Όλη μέρα με φορτιστή εγώ δεν είμαι σε καμία περίπτωση. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Εξαρτάται την χρήση παιδιά. Εγώ προχθές βραδύ το φορτισα. Μου έχει βγάλει όλη την χθεσινή μέρα και τώρα έχω 34%. WiFi ανοιχτό όλη μέρα εκτός βράδυ που το κλείνω. Συνέχεια browsing, λίγα βίντεο YouTube, mails, κτλ. Για νόρμαλ χρηση μια χαρά είναι. 2 μήνες το δουλεύω. Εάν αλλάξει δραματικά με τον καιρό θα δείξει. Τώρα εάν το έχεις να δουλεύεις με αυτο τότε πολύ απλά θα επιλέξεις άλλο με μεγαλύτερη μπαταρία. Όλη μέρα με φορτιστή εγώ δεν είμαι σε καμία περίπτωση. 

Εγώ το έπαθα με δύο mi 8 . Ίσως έφταιγε ότι ειχα δύο κάρτες . Δυστυχώς δεν μου βγαζε ποτέ την μερα. Κατά τ αλλά ήταν σούπερ

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vargas είπε

To honor 20 lite φοράει τον 710 του 8x .κακιστος cpu με θέματα overheating .next

Και εσυ απο που το ξερεις αυτο; Εχεις/ειχες τετοιο κινητο;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ad276 είπε

Και εσυ απο που το ξερεις αυτο; Εχεις/ειχες τετοιο κινητο;

Ναι είχα το honor 8x , γι'αυτό κ το κρίνω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ομως εδω ειναι Ελλαδα το overheating καλο θα ηταν να ειναι στα Ελληνικα....Δεν γνωριζεις Ελληνικα;.....υπερθερμανση λεγεται.Στο παραταυτα τωρα η αδερφη μου το εχει (το 20 lite) εδω και τεσσερις περιπου μηνες και ειναι ενθουσιασμενη χωρις κολληματα,πολυ καλη αυτονομια και παρα πολυ καλες φωτο και μαντεψε επειδη ειναι γυναικα το αγορασε σε αυτο το μωβ μπλε χρωμα.

Επεξ/σία από ad276
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα αγορασε το p30 lite και μετα απο 2 μηνες ειναι ικανοποιημενος με την αγορα του!! Ευχαριστω!

Επεξ/σία από Michaels_V2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...