Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  200
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Από σκρουτζ
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουργιες
5) Μέγεθος οθόνης; Δεν μας ενδιαφερει
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Ότι έχει καλό ειναι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι θα ήταν σημαντικο
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;  Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Λίγο από ολα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση όμως δεν θα ήθελα Xiaomi ξέχασα να το αναφέρω λόγω 3 κινητών ήδη.. σκεφτόμουν αυτη τη φορα για huawei Μπορεί να γίνει και η υπέρβαση για p30 lite αξιζει;

Επεξ/σία από Michaels_V2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Michaels_V2 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση όμως δεν θα ήθελα Xiaomi ξέχασα να το αναφέρω λόγω 3 κινητών ήδη.. σκεφτόμουν αυτη τη φορα για huawei Μπορεί να γίνει και η υπέρβαση για p30 lite αξιζει;

Stock Android, οθόνη Amoled, επεξεργαστή Snap, καλή μπαταρία, καλή κάμερα και με Gcam κάνει παπάδες, θύρα ακουστικών, ραδιόφωνο,Fast battery charging 18W (Quick Charge 3)και δεν το κοιτάς?

Το μόνο αρνητικό είναι η ανάλυση που μπροστά σε αυτά  που δίνει δεν το κοιτάς καν.

Νομίζω σε αυτή την τιμή με αυτά που έχει σε αυτή την κατηγορία δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ότι είπαν οι από πάνω. Α3 και ξένοιασες!

Αν δεν είχες κακή εμπειρία με τη Xiaomi σε βαθμό που να τη συχαίνεσαι, μη το σκέφτεσαι και πολύ. Έχεις ήδη και τα Mi accounts και μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου σε νέο xiaomi. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπεραμυνωμαι και εγω των προλαλισαντων και θα δωσω ψηφω στο mi a3...απλα δεν υπαρχει αντιπαλος σ αυτα τα λεφτα.....

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτασεις σας!! Του τις μεταβιβασα και θα αποφαισει αλλα αυτος κλινει προς το p30 lite!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Michaels_V2 είπε

Ευχαριστω για τις προτασεις κλινει προς το p30 lite!!

Ας πρόσεχε, αν έχει αποφασίσει δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς γνώμες.

Όχι ότι είναι κακό το p30 lite αλλά προτιμώ το a3 λόγω amoled, απίστευτη μπαταρία, και καθαρό Android.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ήθελε να έχει επιλογές για να συγκρίνει και σε ομορφιά και σε ποιότητα απλά από τι μου είπε είχε ήδη 3 κινητά xiaomi Και ήθελε μια αλλαγή!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η οθόνη του MiA3 δεν είναι και ότι καλύτερο σε υλοποίηση. 

Μιλάω εκ πείρας.

Φθηνότερο επίσης από το p30 lite είναι και το Honor 20 lite και καλό θεωρώ σε σύγκριση με το Mi A 3

Επεξ/σία από spetzouras
Δημοσ.

όλοι εσεις που λέτε για την οθόνη του Α3, την βάλατε δίπλα σε μια  1080 ips?? η ΙPS είναι σαν ξέπλυμα, άχρωμη, και η super amoled κάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας. δε ξέρω αν κάνετε browsing με τη μύτη κολλημένη στο κινητο και σας κακοφαίνονται τα pixel, απο νορμαλ αποσταση παντως δε φαίνεται τπτ

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, maneas είπε

όλοι εσεις που λέτε για την οθόνη του Α3, την βάλατε δίπλα σε μια  1080 ips?? η ΙPS είναι σαν ξέπλυμα, άχρωμη, και η super amoled κάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας. δε ξέρω αν κάνετε browsing με τη μύτη κολλημένη στο κινητο και σας κακοφαίνονται τα pixel, απο νορμαλ αποσταση παντως δε φαίνεται τπτ

Ακριβώς έτσι. 

Την προτιμώ από την ips που βλέπω το μαύρο γκρι, μόλις κοιτάω υπό γωνία αλλάζουν τα χρώματα και καταναλωνει πολύ περισσότερο μπαταρία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...