BobirakosGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα σας. Θέλω τα φώτα σας μιας και έχω vdsl 50 και η γραμμή μου έγινε και voip για το τηλέφωνο και έχω πρόβλημα με την διαχείριση περισσότερο της ταχύτητας του ίντερνετ από το μόντεμ. Το μόντεμ του ΟΤΕ κλειδώνει κανονικά στα 50mbps αλλά επειδή έχω πολλές συσκευές στο δίκτυο το μόντεμ του Οτε συγκεκριμένα το speedport plus δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά την ταχύτητα με αποτέλεσμα όταν η σύζυγος βλέπει netflix πχ να τραβάει όλη την ταχύτητα και να έχουμε υψηλό ping οι υπόλοιποι κατά την διάρκεια gaming. Θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να αγοράσω μόντεμ - ρουτερ για vdsl και voip γιατί από ότι είδα είναι λίγο ακριβά ή αν μπορώ κάπως να βάλω κάποια συσκευή μετά το μόντεμ του οτε έτσι ώστε να μην έχω και θέμα με το τηλέφωνο και ουσιαστικά να διαχειρίζεται εκείνο την σύνδεση και τις συσκευές στο δίκτυο του σπιτιού.
donblunts Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δες εαν μπορείς να βάλεις κόφτη στην συγκεκριμένη συσκευή, μέσω MAC η IP, που αναπαράγει το Netflix.
BobirakosGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Έψαξα μέσα στο user interface του speedport plus αλλά δεν βρήκα πουθενά τίποτα για να βάλω ταβάνι στην ταχύτητα της ip της τηλεόρασης. Σε παλιότερο aftermarket router που είχα μπορούσα να το κάνω γιατί το υποστήριζε και δεν είχα πρόβλημα. Το θέμα είναι τώρα τι μπορώ να κάνω που είναι και voip η γραμμή.
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 19 hours ago, BobirakosGR said: Έψαξα μέσα στο user interface του speedport plus αλλά δεν βρήκα πουθενά τίποτα για να βάλω ταβάνι στην ταχύτητα της ip της τηλεόρασης. Σε παλιότερο aftermarket router που είχα μπορούσα να το κάνω γιατί το υποστήριζε και δεν είχα πρόβλημα. Το θέμα είναι τώρα τι μπορώ να κάνω που είναι και voip η γραμμή. netlimiter στο pc της συζυγου αλλιως φτιαξε το qos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα