GordaTurta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ μου στο μηχάνημα της τράπεζας Πειραιώς. Θέλω να ρωτήσω, επειδή τα λεφτά που πληρώνω είναι μετρητά και όχι απόλυτα δικαιολογημένα στην φορολογική μου δήλωση, φαίνονται σε κάποιον έλεγχο; Το βλέπει η τράπεζα κάπως ή περνάνε όλα αβαβα;
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, GordaTurta είπε Το βλέπει η τράπεζα κάπως ή περνάνε όλα αβαβα Χρωστάς σε τράπεζες
GordaTurta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Χρωστάς σε τράπεζες Όχι, απλά φοβάμαι τον έλεγχο σε εισοδήματα γιατί έχω αδηλοτα εισοδήματα
kkailas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, GordaTurta είπε όχι απόλυτα δικαιολογημένα Δηλαδή μπορεί να είναι λίγο ή πολύ δικαιλογημένα;
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Τα βλεπει αλλά κάνει το χαζό. Τι άλλο θα διαβάσουμε; 1
GordaTurta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, kkailas είπε Δηλαδή μπορεί να είναι λίγο ή πολύ δικαιλογημένα; 20% δικαιλογημα 80% μαυρα 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τα βλεπει αλλά κάνει το χαζό. Τι άλλο θα διαβάσουμε; αρα δεν εχεις ιδεα τι γραφεις, καλα σε εχω καταλαβει εσενα και απο αλλα που γραφεις Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από GordaTurta
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GordaTurta είπε 20% δικαιλογημα 80% μαυρα αρα δεν εχεις ιδεα τι γραφεις, καλα σε εχω καταλαβει εσενα και απο αλλα που γραφεις Και εγώ σε εχω καταλάβει και για αυτό σου απαντώ. 2
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, GordaTurta είπε Όχι, απλά φοβάμαι τον έλεγχο σε εισοδήματα γιατί έχω αδηλοτα εισοδήματα Πληρώνεις το ενφια στο κράτος και ρωτας για τις τράπεζες(άσχετο) Το κρατος λοιπον ξέρει οτι δεν εχεις εισοδήματα και ουι πληρώνεις το ενφια Οι τραπεζες που κολλάνε στην διαδικασια αυτή;
GordaTurta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Πληρώνεις το ενφια στο κράτος και ρωτας για τις τράπεζες(άσχετο) Το κρατος λοιπον ξέρει οτι δεν εχεις εισοδήματα και ουι πληρώνεις το ενφια Οι τραπεζες που κολλάνε στην διαδικασια αυτή; μεχρι περσι οταν πληρωνα ενφια, πηγαινα στο γκισε και πρωτα έμπαιναν τα λεφτα στον λογαριασμο , και μετα εβγαιναν για την πληρωμη ενφια. Δεν με αφηνε ο υπαλληλος να πληρωσω χωρις πρωτα τα χρηματα να μπουν στο λογαριασμο μου. Να πω οτι μιλαμε για ενφια κοντα στις 9000. Τωρα εχει μηχανημα που βαζεις εκει τα λεφτα μετρητα.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GordaTurta είπε μεχρι περσι οταν πληρωνα ενφια, πηγαινα στο γκισε και πρωτα έμπαιναν τα λεφτα στον λογαριασμο , και μετα εβγαιναν για την πληρωμη ενφια. Δεν με αφηνε ο υπαλληλος να πληρωσω χωρις πρωτα τα χρηματα να μπουν στο λογαριασμο μου. Να πω οτι μιλαμε για ενφια κοντα στις 9000. Τωρα εχει μηχανημα που βαζεις εκει τα λεφτα μετρητα. Δεν το βρίσκεις φυσικό να θέλει πρώτα να πάρει τα χρήματα ο ταμίας και μετά να πληρώσει; Υπάρχουν και απατεώνες,γενικά μιλάω φυσικά.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, GordaTurta είπε μεχρι περσι οταν πληρωνα ενφια, πηγαινα στο γκισε και πρωτα έμπαιναν τα λεφτα στον λογαριασμο , και μετα εβγαιναν για την πληρωμη ενφια. Δεν με αφηνε ο υπαλληλος να πληρωσω χωρις πρωτα τα χρηματα να μπουν στο λογαριασμο μου. Να πω οτι μιλαμε για ενφια κοντα στις 9000. Τωρα εχει μηχανημα που βαζεις εκει τα λεφτα μετρητα. Η διαδικασια δεν εχει καμία σημασία Οι 9000 ειναι πολλα και ο εφορας θα σου χτυπήσει την πόρτα σύντομα. 2
GordaTurta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Η διαδικασια δεν εχει καμία σημασία Οι 9000 ειναι πολλα και ο εφορας θα σου χτυπήσει την πόρτα σύντομα. αφου στο μηχανημα δεν μπαινουν τα λεφτα στον λογαριασμο μου...
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, GordaTurta είπε αφου στο μηχανημα δεν μπαινουν τα λεφτα στον λογαριασμο μου... Δικό σου ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνεις;
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GordaTurta είπε αφου στο μηχανημα δεν μπαινουν τα λεφτα στον λογαριασμο μου... Κανείς πως δεν καταλαβαίνεις μάλλον Καλο βράδυ
GordaTurta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δικό σου ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνεις; ναι 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κανείς πως δεν καταλαβαίνεις μάλλον Καλο βράδυ εγω λεω το εξης, οι ελεγχοι γινοντε σε τραπεζικους λογαριασμους. οταν εγω πληρωνω μετρητα και δεν φαινοντε στο λογαρισμο, την γλυτώνω. τι οχι? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από GordaTurta
Προτεινόμενες αναρτήσεις