Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να σπουδασω ψυχολογια ή νομικη στην αγγλια και θελω να ρωτησω: αν φετος δωσω πανελ και βγαλω ενα πολυ καλο βαθμο, μπορω να παω απευθειας πρωτο ετος χωρις foundation ; Επισης ειδα πχ το network foundation που το κανειςν ελλαδα κ αν πετυχεις παςναγγλια . Ειναι αξιοπιστο; πειτε μου γνωμες, ειμαι 25 χρονων κ θελω να σπουδασω αγγλια. Τελικα ο βαθμος απολυτηριου μετραει η πανελληνιων; ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Valliamayo είπε

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να σπουδασω ψυχολογια ή νομικη στην αγγλια και θελω να ρωτησω: αν φετος δωσω πανελ και βγαλω ενα πολυ καλο βαθμο, μπορω να παω απευθειας πρωτο ετος χωρις foundation ; Επισης ειδα πχ το network foundation που το κανειςν ελλαδα κ αν πετυχεις παςναγγλια . Ειναι αξιοπιστο; πειτε μου γνωμες, ειμαι 25 χρονων κ θελω να σπουδασω αγγλια. Τελικα ο βαθμος απολυτηριου μετραει η πανελληνιων; ευχαριστω πολυ!

Είχα πάει παλιότερα σε μια παρουσίαση των network foudation ... Αν θυμάμαι καλά στην αγγλια για να σε πάρουν στο πανεπιστήμια τους μετράει ο βαθμός του απολυτηρίου. ο βαθμός των πανελληνίων δεν μετράει και δεν φαίνεται πουθενά. Πρέπει να έχεις και μια καλή πισινή να μπορεί να σε χρηματοδοτεί και στο foundation και στην τσιμπημένη ζωή της Αγγλίας.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Valliamayo είπε

στα 25 το εχασες το τρενο φιλε. Εκτος αν σου περισσεύει καμια 50ρα χιλιαδες ευρω για να σπουδασεις ανετα και ωραια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...