demetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 καλησπέρα ..δοκίμασα σήμερα να κανω back up το MacBook Air στο Τime Capsule με Mac OS Catalina αλλα τπτ.Επιλεγω δισκο για back up και βαζω τον κωδικο που ειχα σεταρισμενο απο πριν αλλα το κουμπι συνδεση ειναι απενεργοποιημενο .Υποψιν οτι στο wifi μπαινω κανονικα.
atheatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Ποιο timecapsule έχεις? Έχει το τελευταίο firmware που βγήκε πριν κανένα μήνα?
demetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Έχω το 1 ΤΒ το είχα αγοράσει το 2011 .Πρέπει να είναι στο 7.8.1
atheatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ok. Αν βρίσκεις σαν δίκτυο και τον σκληρό αλλά δεν μπορείς να συνδεθεις , δες μήπως τα settings για access στο σκληρό είναι ρυθμισμένα σωστά. Μέσα από το airport utility. ΥΓ. Εμένα μου ζήτησε ξανά το password που είχα βάλει για access στο σκληρό , σαν να ήταν η πρώτη φορά. Μήπως δεν βάζεις σωστό κωδικό? Δοκίμασε να τον αλλάξεις. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από atheatos
demetr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 ok τελικα μαλλον εφταιγε το user name ως admin ξαναεβαλα αυτο που ειχα πριν και μπηκε κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα