GrigorisTech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Jeiko_22 είπε Ε τοτε τι το συζητάμε ρε φιλε, αν εχεις πατήσει τα 24 δεν μπορεις να παρεις αναβολή στην δικιά σου περιπτωση Ακριβώς το θέμα είναι τώρα που με κάλεσαν θα χρειαστώ κάποιο χαρτί από τα ΙΕΚ απλά δεν έχω πάρει πτυχίο τι γίνεται;
Jeiko_22 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GrigorisTech είπε Ακριβώς το θέμα είναι τώρα που με κάλεσαν θα χρειαστώ κάποιο χαρτί από τα ΙΕΚ απλά δεν έχω πάρει πτυχίο τι γίνεται; Τιποτα, απλα πας μια βεβαίωση φοίτησης και τέλος. Απλα δεν πήρες το πτυχίο και τωρα θα πας στρατό
GrigorisTech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Jeiko_22 είπε Τιποτα, απλα πας μια βεβαίωση φοίτησης και τέλος. Απλα δεν πήρες το πτυχίο και τωρα θα πας στρατό Είσαι σίγουρος; ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι γραμμένος κανονικά στο ΙΕΚ απλά θα πηγαίνω
christakos07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, GrigorisTech είπε Ακριβώς το θέμα είναι τώρα που με κάλεσαν θα χρειαστώ κάποιο χαρτί από τα ΙΕΚ απλά δεν έχω πάρει πτυχίο τι γίνεται; 5η φορά που ρωτάς και δεν το καταλαβαίνεις, ή δεν προσπαθείς να το καταλάβεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ. "ΦΟΙΤΗΣΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ. ΦΟΙΤΗΣΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ. ΦΟΙΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ. ΓΚΕ ΓΚΕ? " 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις