Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω έχω πάρει αναβολή λόγο σχολής αλλά δυστυχώς έχω μείνει στο πρώτο χρόνο ακόμη από τα δύο που είναι το ΙΕΚ γιατί δεν πέρασα στα μαθήματα, τώρα που θα τελειώσει η αναβολή τι θα γίνει; δεν έχω πτυχίο για να προσκόμιση. Έχω ακούσει πως μπορώ να πάρω βεβαίωση πως είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ. Ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από GrigorisTech
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dollyyy19 είπε

Στην ψειρου...

Έχω διαβάσει πως απλά κάνεις προσκόμιση βεβαίωση ότι είσαι γραμμένος στην σχολή. Θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση ευχαριστώ. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GrigorisTech είπε

Έχω διαβάσει πως απλά κάνεις προσκόμιση βεβαίωση ότι είσαι γραμμένος στην σχολή. Θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση ευχαριστώ. 

Εδώ είναι το μπλσ μπλα , πρέπει να απευθυνθείτε στο υποφορουμ της στρατολογίας.

Δημοσ.

Εφόσον δεν έχεις συμπληρώσει το 24ο έτος της ηλικίας σου, μπορείς  να πάρεις αναβολή απο ΙΕΚ  ανεξάρτητα ποιο έτος βρίσκεσαι με μια βεβαίωση σπουδών. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε

Εφόσον δεν έχεις συμπληρώσει το 24ο έτος της ηλικίας σου, μπορείς  να πάρεις αναβολή απο ΙΕΚ  ανεξάρτητα ποιο έτος βρίσκεσαι με μια βεβαίωση σπουδών. 

Αρχικά σε ευχαριστώ! Είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ απλά έμεινα δύο φορές από απουσίες και δεν έχω πάρει πτυχίο, τώρα στην στρατολογία που θα ζητήσουν πτυχίο τι θα δώσω; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GrigorisTech είπε

Αρχικά σε ευχαριστώ! Είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ απλά έμεινα δύο φορές από απουσίες και δεν έχω πάρει πτυχίο, τώρα στην στρατολογία που θα ζητήσουν πτυχίο τι θα δώσω; 

Το απόλυτο τίποτα. Προσκόμισε βεβαίωση σπουδών απλά.

Δημοσ.

Γιατί να ζητήσουν πτυχίο; Αφου ακόμα φοιτείς

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jeiko_22 είπε

Γιατί να ζητήσουν πτυχίο; Αφου ακόμα φοιτείς

Γιατί λήγει η αναβολή μου και δεν μπορώ να πάρω άλλη λίγο ηλικίας και θα ζητήσουν πτυχίο ή κάποιο χαρτί να δείχνει γιατί πήρα αναβολή. 

2 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Το απόλυτο τίποτα. Προσκόμισε βεβαίωση σπουδών απλά.

Γίνεται; 

Δημοσ.

Γιατί λήγει η αναβολή μου και δεν μπορώ να πάρω άλλη λίγο ηλικίας και θα ζητήσουν πτυχίο ή κάποιο χαρτί να δείχνει γιατί πήρα αναβολή. 

Γίνεται; 

Τι ηλικία έχεις; Μεχρι τα 24 μπορεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GrigorisTech είπε

Γίνεται; 

Τι εννοείς γίνεται; Σε υποχρεώνει κάποιος να πάρεις πτυχίο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jeiko_22 είπε

Τι ηλικία έχεις; Μεχρι τα 24 μπορεις

24 

Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Τι εννοείς γίνεται; Σε υποχρεώνει κάποιος να πάρεις πτυχίο;

Φαντάζομαι όχι, αρα θα πάρω βεβαίωση πως είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ. Απλά μένω από απουσίες 

Δημοσ.

24 

Ε τοτε τι το συζητάμε ρε φιλε, αν εχεις πατήσει τα 24 δεν μπορεις να παρεις αναβολή στην δικιά σου περιπτωση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...