GrigorisTech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω έχω πάρει αναβολή λόγο σχολής αλλά δυστυχώς έχω μείνει στο πρώτο χρόνο ακόμη από τα δύο που είναι το ΙΕΚ γιατί δεν πέρασα στα μαθήματα, τώρα που θα τελειώσει η αναβολή τι θα γίνει; δεν έχω πτυχίο για να προσκόμιση. Έχω ακούσει πως μπορώ να πάρω βεβαίωση πως είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από GrigorisTech
GrigorisTech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, dollyyy19 είπε Στην ψειρου... Έχω διαβάσει πως απλά κάνεις προσκόμιση βεβαίωση ότι είσαι γραμμένος στην σχολή. Θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, GrigorisTech είπε Έχω διαβάσει πως απλά κάνεις προσκόμιση βεβαίωση ότι είσαι γραμμένος στην σχολή. Θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση ευχαριστώ. Εδώ είναι το μπλσ μπλα , πρέπει να απευθυνθείτε στο υποφορουμ της στρατολογίας.
GrigorisTech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Εδώ είναι το μπλσ μπλα , πρέπει να απευθυνθείτε στο υποφορουμ της στρατολογίας. Ζητώ συγνώμη.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, GrigorisTech είπε Ζητώ συγνώμη. Πλάκα κάνω φίλε αλλά η στρατολογία θα σε κατατοπίσει
Jeiko_22 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Εφόσον δεν έχεις συμπληρώσει το 24ο έτος της ηλικίας σου, μπορείς να πάρεις αναβολή απο ΙΕΚ ανεξάρτητα ποιο έτος βρίσκεσαι με μια βεβαίωση σπουδών.
GrigorisTech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε Εφόσον δεν έχεις συμπληρώσει το 24ο έτος της ηλικίας σου, μπορείς να πάρεις αναβολή απο ΙΕΚ ανεξάρτητα ποιο έτος βρίσκεσαι με μια βεβαίωση σπουδών. Αρχικά σε ευχαριστώ! Είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ απλά έμεινα δύο φορές από απουσίες και δεν έχω πάρει πτυχίο, τώρα στην στρατολογία που θα ζητήσουν πτυχίο τι θα δώσω;
christakos07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, GrigorisTech είπε Αρχικά σε ευχαριστώ! Είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ απλά έμεινα δύο φορές από απουσίες και δεν έχω πάρει πτυχίο, τώρα στην στρατολογία που θα ζητήσουν πτυχίο τι θα δώσω; Το απόλυτο τίποτα. Προσκόμισε βεβαίωση σπουδών απλά.
Jeiko_22 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, GrigorisTech είπε Αρχικά σε ευχαριστώ! Είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ απλά έμεινα δύο φορές από απουσίες και δεν έχω πάρει πτυχίο, τώρα στην στρατολογία που θα ζητήσουν πτυχίο τι θα δώσω; Γιατί να ζητήσουν πτυχίο; Αφου ακόμα φοιτείς
GrigorisTech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Jeiko_22 είπε Γιατί να ζητήσουν πτυχίο; Αφου ακόμα φοιτείς Γιατί λήγει η αναβολή μου και δεν μπορώ να πάρω άλλη λίγο ηλικίας και θα ζητήσουν πτυχίο ή κάποιο χαρτί να δείχνει γιατί πήρα αναβολή. 2 λεπτά πριν, christakos07 είπε Το απόλυτο τίποτα. Προσκόμισε βεβαίωση σπουδών απλά. Γίνεται;
Jeiko_22 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, GrigorisTech είπε Γιατί λήγει η αναβολή μου και δεν μπορώ να πάρω άλλη λίγο ηλικίας και θα ζητήσουν πτυχίο ή κάποιο χαρτί να δείχνει γιατί πήρα αναβολή. Γίνεται; Τι ηλικία έχεις; Μεχρι τα 24 μπορεις
christakos07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GrigorisTech είπε Γιατί λήγει η αναβολή μου και δεν μπορώ να πάρω άλλη λίγο ηλικίας και θα ζητήσουν πτυχίο ή κάποιο χαρτί να δείχνει γιατί πήρα αναβολή. Γίνεται; Τι εννοείς γίνεται; Σε υποχρεώνει κάποιος να πάρεις πτυχίο;
GrigorisTech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Jeiko_22 είπε Τι ηλικία έχεις; Μεχρι τα 24 μπορεις 24 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Τι εννοείς γίνεται; Σε υποχρεώνει κάποιος να πάρεις πτυχίο; Φαντάζομαι όχι, αρα θα πάρω βεβαίωση πως είμαι γραμμένος στο ΙΕΚ. Απλά μένω από απουσίες
Jeiko_22 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, GrigorisTech είπε 24 Ε τοτε τι το συζητάμε ρε φιλε, αν εχεις πατήσει τα 24 δεν μπορεις να παρεις αναβολή στην δικιά σου περιπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις