Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, Πήρα χθες ένα iPhone XR μεταχειρισμένο, και παρατήρησα πως ο ηχος πέρα από του ότι δεν είναι και πολύ δυνατος, όταν είναι στο full ειδικά δεν είναι καθόλου ποιοτικός, σαν να βουίζει σε σημείο να ψιλοπονανε τα αυτιά σου. Επίσης από όσο παρατήρησα το πάνω ηχείο (μικρόφωνο) είναι μια χαρά, το κάτω μάλλον έχει το θέμα. Τώρα αυτό παίζει να είναι το λογισμικό ξέρω ‘γώ 13.1.2 συμβαίνει σε όλους; Αν όχι υπάρχει τρόπος να λυθεί μπορώ να κάνω κάτι; Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε βλάβη από μια μικρή πτώση που μου έτυχε η δεν έχει σχέση; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω το xr στην έκδοση 13.1.2

Σιγουρα δεν είναι θέμα λογισμικού!

εγω θα το πήγαινα να το κοιτάξουνε..

αλλα πριν από αυτό κάνε ένα hard reset.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MarioAna είπε

Καλησπερα

εχω το xr στην έκδοση 13.1.2

Σιγουρα δεν είναι θέμα λογισμικού!

εγω θα το πήγαινα να το κοιτάξουνε..

αλλα πριν από αυτό κάνε ένα hard reset.

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση σου, δυστυχώς και πάλι δεν έγινε τίποτα, πρέπει να  έχει θέμα. Πάντως το έψαξα λίγο και από όσο είδα σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα είναι περίπου στα 70 ευρώ η αλλαγή ηχείου, τα οποία δεν είναι και λίγα και δεν κατέχω αυτή τη στιγμή. Ξερεις αμα αναλαμβάνουν για αλλαγή ηχείου τα Σκρουτζομαγαζα όπου αν ναι προφανως το κοστος θα είναι και χαμηλότερο; 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα

Δεν έχεις κάποιο γνωστό σε μαγαζί που να έχει σέρβις;

Πολλά μου φαίνονται.

Όπως και να έχει θα πρέπει να το δει κάποιος έμπιστος.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Klempr είπε

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε βλάβη από μια μικρή πτώση που μου έτυχε η δεν έχει σχέση;

Προφανώς και είναι απο αυτό.

Αν η συσκευή δεν έχει εξ. σημάδια/φθορές κάνε μια βόλτα σε κάποιο απο τα εξουσιοδοτημένα. Πουθενά αλλού.

Θα σου κάνουν αντ/σταση.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, MarioAna είπε

Καλημέρα

Δεν έχεις κάποιο γνωστό σε μαγαζί που να έχει σέρβις;

Πολλά μου φαίνονται.

Όπως και να έχει θα πρέπει να το δει κάποιος έμπιστος.

14 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Προφανώς και είναι απο αυτό.

Αν η συσκευή δεν έχει εξ. σημάδια/φθορές κάνε μια βόλτα σε κάποιο απο τα εξουσιοδοτημένα. Πουθενά αλλού.

Θα σου κάνουν αντ/σταση.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας να είστε καλά, παντως το καθάρισε ένας τεχνικός σε ένα μαγαζί και τώρα ο ήχος ακούγεται καθαρότερος και δυνατότερος, μάλλον λύθηκε το θέμα. 

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...